New AirPods 3 sareng Apple Music Hi-Fi dina sababaraha minggu

Apple AirPods

Gosip ngeunaan anu anyar AirPods generasi katilu sasarengan sareng Apple Music kalayan kualitas Hi-Fi, ayeuna muncul tina Hit Daily Ganda. Gosip ngeunaan AirPods generasi katilu anu anyar ayeuna jarang tapi leres yén urang parantos lami nyarioskeun aranjeunna.

Diperkirakeun yén presentasi sateuacanna tina Apple headphone ieu bakal katingali tapi tungtungna henteu. Ayeuna ogé disebut yén éta tiasa dibarengan ku pérsi Apple Music anu dirombak, anu hartosna kualitas audio langkung saé pikeun pangguna anu ngagaduhan "pangrungu anu langkung saé." 

Apple Music dinten ayeuna ngajaga cap na dina 256bps AAC, sareng kualitas CD 16-bit / 44.1kHz sami sareng 1.141 kbps. Di sisi sanésna kami gaduh kualitas studio 24-bit / 192kHz anu sami sareng 9.216kpbs. Tingkat ieu aya anu ditawarkeun ku jasa sapertos TiDAL, Qobuz sareng Amazon, sedengkeun Deezer sareng Spotify tinggaleun kualitas CD sareng Apple Music jauh di handap ieu, janten waktos ieu aranjeunna tiasa nambihan fitur-fitur anyar dina hal ieu.

Ieu éta bakal dilarapkeun sacara logis tanpa biaya dina jasa janten pangguna bakal tetep mayar biaya anu sami pikeun ngalebetkeun kualitas audio Hi-Fi, sok numutkeun rumor ieu ti Hits Daily Double. Upami warta ieu leres, kami yakin yén éta bakal nguntungkeun anjeun sanaos hargana henteu ningkat sareng éta mangrupikeun strategi pamasaran anu spektakuler, ngan ukur aya pikeun Apple (kusabab alesan ékonomi jelas) sareng éta henteu ningkatkeun kuota pikeun nawiskeun kualitas anu langkung saé nyaéta naon anu dilakukeun nalika aranjeunna nawiskeun pilem 4K HDR gratis upami anjeun mésér dina HD ...

Sigana WWDC salajengna janten konci pikeun nambihan kabaruan ieu kana Apple Music komo ngaluncurkeun AirPods 3. sacara langsung. Urang bakal ningali naon anu leres dina sagala hal ieu sareng kami ngarepkeun éta leres kusabab éta bakal janten kauntungan pikeun sadaya pangguna Apple Music dibandingkeun jasa musik streaming anu sanés. Nambahkeun audio Hi-Res bakal janten sakedik, tapi ku biaya tambahan kami henteu ningali éta jauh-jauh ogé naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.