AirPods Pro anyar sareng iPad Pro kalayan gelas deui moal dugi dugi ka 2022 numutkeun ka Mark Gurman

Apple AirPods Pro

Dina intina terakhir, seueur anu pangguna anu ngarepkeun yén nalika acara éta, Apple bakal nampilkeun anu diarepkeun generasi katilu AirPods babarengan sareng generasi anyar AirPods Pro. Nanging, éta henteu sapertos kitu sareng Apple fokus kana ngenalkeun generasi anyar mini iPad sareng iPad pikeun garing.

Sababaraha rumor nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun ngalakukeun hiji atanapi dua acara deui dina sataun sésana, janten tiasa waé urang ngantosan generasi anyar AirPods ieu, tapi sanés kanggo AirPods Pro, modél anu moal dugi ka awal 2022 numutkeun ka Mark Gurman ngalangkungan Bloomberg.

Numutkeun ka Gurman, dina 2022, Apple ngarencanakeun ngaluncurkeun éta XNUMXnd Gen AirPods Pro, Redesigned iPad Pro, Tower Mac Pro kalayan prosesor ARM anu bertugas (generasi kadua M1 diperkirakeun diluncurkeun dina sababaraha minggu ka payun).

Rupa-rupa analis nunjukkeun yén generasi kadua AirPdos bakal ngagaduhan sensor gerak anyar pikeun ngawas aktivitas fisikSensor anu ogé parantos dikabarkan aya dina AirPods generasi katilu. Salaku tambahan, generasi anyar ieu bakal pencét pasar sareng desain énggal kalayan bobot anu langkung alit, desain ulang anu AirPods ogé bakal dibagi tanpa Pro.

Ngeunaan iPad Pro generasi saterusna, rumor nunjukkeun yén Apple tés a deui kaca sareng dukungan kanggo ngecas nirkabel, ogé nawiskeun dukungan kanggo pangisian daya tibalik pikeun ngeusi batre AirPods.

Presentasi resmi kacamata maya virtual Apple diarepkeun taun 2022, sanaos Gurman negeskeun yén dina 2 atanapi 4 taun, kaleresan nambihan kacamata réalitas, moal dugi ka pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.