AirPods mangrupikeun léngkah munggaran pikeun anu asli

 

AirPods mangrupikeun awal, sapertos anu ditingalikeun ku patén-patén panganyarna anu didaptarkeun ku Apple sareng anu nunjukkeun rencana ka hareup anu dimiliki perusahaan dina ruas ieu. Di sagigireun janten headset nirkabel Apple hoyong EarPods kahareup na janten pakean anu nyata, kalayan sénsor internal na pikeun ngempelkeun inpormasi sapertos tingkat jantung atanapi bahkan tingkat setrés. Generasi salajengna AirPods tiasa bersaing langsung sareng headphone sanés sapertos anu diakui The Dash ti mérek Bragi, anu ngantunkeun perasaan anu saé sapertos kitu.

Patén-patén anu urang carioskeun nunjukkeun modél anu béda dina AirPods kalayan sababaraha sensor internal. Desainna beda-beda pikeun modél ayeuna, sanaos éta henteu kedah nunjukkeun naon-naon ngeunaan desain akhir alat. Éta bakal ngagaduhan sensor caket sareng orientasi, sabab numutkeun patén éta tiasa ditempatkeun silih gentos dina unggal ceuli, sareng sensor detak jantung, jenuh oksigén, éléktrokardiogram, sensor suhu awak sareng kamar sareng tingkat setrés, sareng anu sanésna.. Kalayan sadaya sénsor ieu, inpormasi anu tiasa dipendakan ku headphone ieu bakal langkung ageung tibatan Apple Watch anu ayeuna.

Upami maca urang sundaeview ti The Dash Anjeun bakal ningali yén sababaraha sénsor ieu parantos aya dina headphone ieu, sanaos patén-patén Apple ieu ngempelkeun anu sanés anu kurangna headphone Bragi. Ku cara kieu, AirPods ayeuna bakal janten "balon usik" pikeun ningali panarimaan masarakat sareng kontak anu munggaran dina bagéan headphone nirkabel ieu, pikeun langsung asup langsung kana dunya anu tiasa dianggo kalayan sensor sagala rupa. Ayeuna AirPods kadaptar di Apple Store salaku "iPhone Asesoris", tapi éta tiasa janten kategori énggal produk di toko Apple, bahkan kalayan kamungkinan tiasa ngagunakeunana tanpa iPhone berkat panyimpenan internal anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun musik langsung sareng aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.