AirTag vs Tile: anu di antawisna anu peryogi kirang waktos kanggo milarian?

AirTag vs Genténg

Asesorisna pikeun produk lagu, elemen atanapi objék urang dinten ka dinten henteu énggal dina 2021. Nanging, éta AirTag, aksésori locator Apple, upami éta mangrupikeun hal anu énggal kumargi diawalan ngan sababaraha minggu ka pengker sareng hasilna saatos dianggo lumayan saé. Produk sanés anu mirip sareng AirTags nyaéta pelacak merek Tile. Sababaraha dinten ka pengker ujian parantos dilakukeun ngabandingkeun waktos anu diperyogikeun pikeun milarian obyék anu leungit sareng AirTag sareng Kotak, sahingga mariksa kakuatan jaringan anu béda sareng épisiénsi lokasi. Hasilna? AirTags dimeunangkeun ku urug, tapi ku sababaraha kualifikasi.

30 menit pikeun milarian AirTag, ampir 12 jam pikeun milarian Kotak

Tés dilaksanakeun dina wéb TechRadar numana AirTag sareng Pasangan Genténg tinggaleun pager jam 9 énjing dinten Senén di daérah anu sibuk. Saatos balik ka bumi sareng ngaktipkeun mode leungit tina duanana aksesoris, anjeunna ngamimitian tés. Hurung ngan 30 menit aya béwara anu ditampi dina iPhone ngadeteksi lokasi AirTag anu leungit. Sapanjang tés, dugi ka 13 bewara deteksi aksésori anu katampi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya inpormasi ngeunaan AirTags, locator obyék Apple

Nanging, peringatan anu munggaran ti Tile Mate sumping saatos 12 jam ti mimiti tés. Éta sababna kualitas jaringan Apple Search langkung kuat sareng mantap dibandingkeun sareng Tile. Nyatana, jaringanna ngan ukur kedah ningkatkeun kusabab diperyogikeun ios 14.5 kanggo tiasa milarian AirTags sareng tingkat panerapan versi ieu bakal balik dina crescendo Dina minggu hareup.

Tapi henteu sadayana emas anu hérang. Upami urang analisa teh ngadeteksi lokasi khusus aksésoris lacak, AirTag tempatna jarak jauh di jalan anu sajajar sareng anu aslina. Dibandingkeun sareng Mateus Genténg anu nangtoskeun tempatna langkung pas. Pikeun Apple ieu henteu raoseun saprak chip U1 kalayan téknologi ultra-wideband Éta bakal ngaleungitkeun méter éror nalika anjeun mimiti milari di deukeut aksésori.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.