AirTags: Sadaya trik, setélan sareng setélan

El AirTag Apple mangrupikeun alat anu parantos nyiptakeun panasaran di antara sababaraha pangguna téknologi sacara umum. Kami moal jujur, Apple henteu mendakan nanaon sareng AirTags, éta parantos ngalakukeun naon anu saéna: Candak produk anu aya sareng robih kana anu pangsaéna dina pasaran.

Kami badé marios AirTags sareng ngawartosan anjeun ngeunaan trik, utiliti sareng setting anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan. pikeun alat anu khusus ieu. Sakumaha biasana, dina Actualidad iPhone kami hoyong ngabantosan anjeun pikeun nguntungkeun tina produk Apple anjeun.

Sakumaha biasa, batur sapagawean kami, Luis Padilla, parantos nganyahokeun sareng nganalisis AirTag langsung dina saluran YouTube urang, janten upami anjeun teu acan ningal, urang ngajak anjeun nganjang ka kanal kami sareng ngalanggan pikeun ngabantosan kami supaya terus berkembang.

Kumaha jalanna AirTag Apple?

AirTag mangrupikeun produk diaméter 3,19 cm kalayan payun plastik bodas sareng tukang stainless steel Apple klasik. Éta total kandelna 0,8 cm sareng beurat total, kalebet batréna, nyaéta 11 gram Pikeun dijalankeun salaku alat panempatan di AirTag Éta ngagaduhan sababaraha téknologi nirkabel daya rendah dina alat anu sami.

  • Wengkuan: 100 méter nganggo Bluetooth LE 2,4 GHz
  • U1 Chip kalayan Ultra Wide Band
  • NFC

Urang mimitian ku Bluetooth LE (Énergi Rendah) anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyambung ka alat Apple mana waé anu cocog sareng aplikasi pamilarian sapertos iPhone, iPad atanapi MacBook kami. Salaku kaunggulan, AirTag henteu ngabentenkeun antara pamilik, nyaéta, éta otomatis nyambung kana alat Apple mana waé. Hatur nuhun kana téknologi Bluetooth LE, AirTags ieu komunikasi sareng alat-alat ngalangkungan pangenal énkripsi 128-bit, janten dina téori privasi dijamin pinuh, hal anu ilahar dina produk ti perusahaan Cupertino.

Kumaha cara nyetél AirTag

Kami bakal neraskeun kontak anu mimiti langsung pikeun miceun "paket" kami AirTag sahingga turun damel. Sakali ieu parantos urang tiasa ngalih kana palastik sisi alit, ieu nyingkahan hubungan antara batré sareng alatna supados henteu mangaruhan otonomi. Alatna bakal diaktipkeun sacara otomatis pas urang nyabut pilem plastik, Urang bakal terang ieu kusabab éta bakal ngaluarkeun sora konpirmasi ngalangkungan panyatur alit anu terintegrasi na. Ayeuna waktuna pikeun ngamimitian bisnis kalayan setelanna.

Éta bakal cekap pikeun nyandak iPhone urang caket kana AirTag sareng éta bakal ngadeteksi nganggo kombinasi antara Bluetooth sareng NFC. Éta bakal nunjukkeun yén kami ngagaduhan AirTag pikeun ngonpigurasikeun sakumaha anu kajantenan sareng AirPods sareng urang tiasa milih antara dua alternatif:

  • Gancang: Kami bakal milih tina daptar rangkéan fungsionalitas anu tiasa urang pasihkeun ka AirTag sareng sistem bakal tanggel waler pikeun masihan nami sareng ikon.
  • Adat: Dina hal ieu urang kedah masihan nami, emoji pikeun ngaidentipikasi éta sareng anu sanés.

Ti momen ieu AirTag bakal dikaitkeun sareng Apple ID urang sacara permanen, Pikeun ngaleungitkeun éta urang kedah buka setélan alat tina Apple ID urang sareng ngalakukeun sacara manual. Ieu moal ngareset sanajan urang nyabut batréna, janten éta henteu tiasa "diformat" sacara éksternal.

AirTag dina aplikasi pamilarian

Alat AirTag kami bakal némbongan langsung dina aplikasi Milarian, pusat sistem lokasi anu istimewa ieu. JEUNGPenting urang gaduh vérsi 14.5 ios atanapi iPadOS anu dipasang pikeun ningali tab anu anyar Obyek numana sadaya AirTags kami bakal muncul sacara teratur. Ngan urang bakal tiasa berinteraksi sareng aranjeunna, janten waktuna pikeun ngapdet upami anjeun henteu acan ngalaksanakeun.

Ayeuna upami urang pencét dina AirTag anu urang hoyong tingali khususna, ménu pilihan anyar bakal muncul, tapi mimitina urang bade pokus kana anu nembongan:

  • Tambihkeun obyék énggal: Upami AirTag urang henteu nembongan sacara otomatis nalika urang ngadeukeutan nganggo NFC, urang tiasa nganggo fungsionalitas ieu. Nanging, éta ogé bakal ngamungkinkeun kami ngonpigurasikeun "mesin pencari" sanés anu ngagaduhan lisénsi MFi atanapi anu cocog.
  • Identipikasi obyék anu kapendak: Upami urang caket pisan kana AirTag, naha éta milik urang atanapi jalma asing, urang tiasa mencét "kenalkeun obyék anu kapendak", janten urang tiasa jelas ngeunaan saha anu ngagaduhan AirTag éta, wincik kontak atanapi inpormasi anu aya hubunganana.

Kumaha carana ngagunakeun AirTag

Upami urang ngeklik AirTag dina aplikasi pamilarian, éta bakal langsung nunjukkeun lokasi na dina peta. Nanging, kami gaduh sababaraha kamampuan anu sanés anu bakal kami béréskeun dumasar kana tombol anu nembongan dina layar:

  • Puterkeun sora: Upami urang henteu jelas dimana AirTag, mencét tombol ieu bakal ngamangpaatkeun panyatur internal AirTag sareng ngaluarkeun sora anu jelas, cekap kanggo mendakanana.
  • search: Upami urang mencét tombol ieu, sistem kasohor anu bakal nungtun urang langsung ka AirTag bakal diaktipkeun. Kanyataanna nyaéta jalanna rada teu leres, leungit sambungan gampang sareng ngan ukur jalan upami urang leres-leres caket kana AirTag.
  • Mode Leungit: Fungsi ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngingetkeun alat-alat anu caket yén AirTag caket na "leungit". Ku cara kieu, aranjeunna bakal tiasa ningali inpormasi kontak kami dina layar nalika aranjeunna ngadeteksi. Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling relevan pikeun sadaya anu aya di AirTag urang.
  • Kompas: Upami anjeun ngeklik dua kali dina ikon navigasi handapeun «i» dina layar pamilarian, éta bakal ngalakukeun kalibrasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi persis arah anu disanghareupan ku AirTag.

Salaku tambahan pikeun ieu, dina ménu ieu kami bakal tiasa niténan di beulah kénca luhur jumlah batréna anu parantos ditingalkeun ku AirTag. Batréna bakal lami sakitar sataun sareng standar standar pikeun jenis alat ieu. Dina cara anu sami di handapeun kami bakal tiasa ngaganti nami AirTag atanapi ngahapus salamina.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan AirTag énggal anjeun, sahingga anjeun tiasa ngamanfaatkeun anu paling saé produk Apple anu khas ieu anu tiasa anjeun mésér tina 35 euro dina halaman wéb sapertos Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.