Akhirna Apple TV anyar henteu ngadukung 4K

Apple-TV-4

Model iPhone anyar bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam kualitas 4K sareng kaméra 12 mpx énggal anu aranjeunna integralkeun tapi layar alatna sanés 4K, tapi ngagaduhan résolusi anu sami sareng modél anu sateuacanna. Salaku tambahan, Apple masih bertékad pikeun ngaluncurkeun modél dasar kalayan mémori 16 GB, hal anu teu cocog upami alatna ngamungkinkeun ngarékam dina resolusi ieu, yén urang bieu bakal gaduh rohangan pikeun ngarékam upami urang gaduh sababaraha aplikasi anu dipasang anu langkung ti GB rohangan.

Modél Apple TV énggal anu dipasihkeun kamari sareng iPhone sareng iPad Pro énggal, nunjukkeun kami kualitas sareng kabaruan utama alat ieu sapertos tiasa ngendalikeunana ku paréntah sora berkat Siri, tiasa maénkeun alat salaku upami éta konsol hatur nuhun kana gamepad anu diadaptasi sareng cocog sareng alatna ... Tapi éta moal ngijinkeun kami maénkeun eusi anu kami rékaman tina iPhone kami, sahenteuna pikeun ayeuna. 

apel tv anyar

Para ahli mastikeun yén alatna gaduh kapasitas anu cekap pikeun maénkeun eusi dina resolusi ieun tapi sigana Apple parantos nembus pilihan ieu ngalangkungan parangkat lunak. Mungkin Apple hoyong ngaktipkeunana di hareup tapi urang henteu ngartos pisan kunaon éta henteu ditepikeun ku pilihan ieu anu parantos diaktipkeun di pabrik.

Dina spésifikasi Apple TV anyar anu tiasa urang tingali dina halaman wéb Apple, urang tiasa ningali éta kaluaran audio sareng pidéo dilakukeun ngalangkungan HDMI 1.4, anu sampurna ngadukung eusi 3D sareng ningkatkeun resolusi kaluaran dugi ka 4K (3840 × 2160) dina 24 Hz atanapi Ultra HD (3840 × 2160) dina 30 Hz.

Éta kedah dipikaterang éta ayeuna seueur kontén dina 4K teu aya, tapi layanan vidéo streaming sapertos Netflix atanapi Hulu nuju nyiapkeun kontén dina resolusi ieu yén pamilik generasi kaopat Apple TV moal tiasa ngaraosan saatos para lalaki ti Cupertino ngamutahirkeun alat ku ngaktipkeun réproduksi jinis eusi ieu.

Meureun apel antosan dugi jasa pidéo streaming anjeun siap ngaluncurkeun pembaruan. Apple parantos nyobian ngahontal kasapukan sareng panyadia anu sanés salami sababaraha bulan kanggo tiasa meunang pinuh kana pidéo anu dipénta. Gosip panganyarna ogé nunjukkeun yén Apple panginten resep ngahasilkeun séri kanggo layanan vidéo anu énggal. Waktos bakal nyaritakeun sareng mastikeun naha Apple ngantosan peluncuran jasa anyarna pikeun ngaktipkeun 4K dina alat anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.