'Akses gancang', salah sahiji konsep mimiti ios 9

WWDC 2015 caket sareng sadaya média mimiti nyebarkeun konsép munggaranna dina ios 9, update utama kasalapan kana sistem operasi mobile apel gedé. Sakedik anu dipikaterang ngeunaan sistem operasi anyar ieu anu kuring ngarep-arep éta kalebet langkung ti ngan saukur warta anu pikaresepeun pikeun mutuskeun ngarobih ti ios 8 janten ios 9 Gancang aksés Mangrupikeun salah sahiji konsep mimiti ios 9 anu parantos diunggah kana YouTube, konsép dimana urang ningali kumaha urang tiasa ngadamel inpormasi tina layar konci, nyaéta, tanpa kedah meungpeuk terminal: daptar, telepon, gim, béwara. .. Saatos luncat kami nganalisis konsép ieu.

ios 9 sareng konsép kahijina: 'aksés gancang' nyaéta salah sahijina

Konsép ieu didamel ku Konsép IPhone Mangka disebut 'Aksés gancang' sareng éta utamina fokus kana tiasa nyaring inpormasi anu tiasa urang tingali dina layar konci, anu dina ios 9 bakal dibagi kana tilu halaman anu béda:

  • Bewara: Dina halaman ieu kami ningali sadaya bewara tina aplikasi anu kami gaduh dina alat kami kalayan ikon na di luhurna sareng jumlah bewara dina balon beureum di beulah katuhu luhur. Pikeun mupus bewara, urang geser sareng pencét dina salib.
  • Telepon leungit: telepon aya dina layar tambahan dina layar konci.
  • Pangeling-eling: sareng akhirna urang gaduh daptar tugas, anu tiasa dianggo pikeun ngagaleuh atanapi nuturkeun rencana tanpa kedah muka konci terminal.

Organisasi ieu ngamungkinkeun kami ngajaga katertiban dina layar konci ti saprak ayeuna bewara na sumping ku cara anu teu leres sareng tanpa jinis pola: telepon, pesen, email, bewara gim ... Ieu mangrupikeun konsep ios 9 anu disebatna 'Quick Access'.

Numutkeun rumor panganyarna, ios 9 aya dina pamekaran di Cupertino sareng salah sahiji tugas utama anu dipiboga ku Apple nyaéta ngirangan rohangan anu dioperasikeun ku sistem operasi di iDevices kumargi ios 8 jumlahna langkung ti 500 MB dina unggal alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.