Apple's Single Access mimiti muncul di ios 10.2 sareng tvOS 10.1

Aksés tunggal

Aksés Hiji-waktos dina Apple TV 4 (Gambar: MacRumors)

nu betas pangénggalna ngeunaan iOS 10.2 sareng tvOS 10.1 sumping mimiti minggu ieu, tapi diantara novelty aranjeunna henteu Single Sing-On o Aksés tunggal ti Apple, sistem anu bakal ngamungkinkeun kami ngaksés sababaraha layanan pamayaran ku cara nuliskeun identifier urang dina setélan Apple TV 4 atanapi alat ios. Éta sanés dina waktos peluncuran betas pangénggalna, tapi anu Cupertino gaduh jarak jauh diaktipkeun sareng fitur na parantos ditampilkeun dina versi éta pikeun sababaraha pangguna.

Sateuacan anjeun gélo nyobian milari pilihanna, kuring badé jelaskeun dua hal: anu kahiji nyaéta ayeuna-ayeuna ngan ukur aya pikeun 4 jasa televisi kabel: Piring, GVTC Komunikasi, Hotwire sareng Sling TV. Kadua nyaéta pilihan ieu sigana bakal sumping sareng sékrési ios 10.2 sareng tvOS 10.1, tapi ka Amérika Serikat. Dipiharep warga di luar nagara Amérika Kalér dimana Apple ngagaduhan kantor pusatna kedah ngantosan sababaraha bulan atanapi bahkan sataun pikeun tiasa nganggo fungsi ieu.

Apple ngaktipkeun aksés Single ti jarak jauh

Akses Tunggal atanapi Single Sing-On

Gambar: MacRumors

Ngan resep Urang tiasa maca Di MacRumors, dina Apple TV generasi kaopat urang tiasa ningali pilihan na di Setélan / Akun, dimana pilihan layanan TV kabel anyar bakal nembongan di gigireun "Home Sharing." Dina iPad, pilihan anu sami bakal nembongan dina layar setélan utami, handapeun aplikasi jaringan sosial (Twitter, Facebook, Flickr sareng Vimeo).

Aksés tunggal dina iPad

Gambar: MacRumors

Single Sing-On atanapi Apple's Single Access bakal tiasa dianggo sami sareng kumaha Twitter dina ios: Upami urang nambihan akun, urang tiasa nganggo aplikasi anu cocog tanpa kedah nambihan nami pangguna sareng kecap akses urang dina masing-masing éta. Naha anjeun ngalanggan jasa TV kabel sareng ngaharepkeun tiasa nganggo pilihan ieu dina alat Apple TV atanapi ios anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.