Aksi ageung Mega Ngalawan gratis pikeun waktos terbatas

mimitina-aksi-mega-gelut

Saatos badai datang tenang. Saatos dinten sibuk anu kamari ku medalkeun vérsi akhir ios 10 sareng laporan sababaraha pangguna nyatakeun yén aranjeunna ngalaman masalah kacilakaan nalika masangna salian ti masalah sareng daptar puter Apple Music dina tulisan ieu Kami badé nunjukkeun ka anjeun kaulinan pikeun ngaunduh adrenalin. Kali ieu urang nyarioskeun perkawis gim Big Action Mega Fight, kaulinan anu biasana Éta ngagaduhan harga di App Store 2,99 euro tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh sacara gratis.

aksi-aksi-mega-gelut

Ku ngaunduh Big Action Mega Fight urang bakal mendakan beat'em klasik anu mana urang kudu nyanghareupan ombak musuh. Alesan pikeun merangan jalma jahat nyaéta nyulik babaturan ku gorombolan. Salami wisata, urang badé merangan sagala rupa punk, preman sareng sajabana anu ngalangkungan lingkungan.

Gameplay dina gim ieu, sapertos anu sami, cukup saderhana. Pikeun membela diri urang kedah mangpaatkeun kamampuan urang ku pukulan, kait atanapi kamampuan khusus masing-masing karakter hasil nalika game maju. Upami anjeun parantos maénkeun Double Dragon, éta pasti bakal ngingetan anjeun dina bagian tina arcade klasik ieu.

Big Action Mega Fight mangrupikeun gim anu ngagaduhan 35 tingkat, tingkat anu didamel pondok pisan. Urang tiasa ngajembaran kamampuan kaulinan urang ku nambihan cara tarung énggal. Musik anu ngiringan gim diideuan ku gim arcade taun 90an, anu bakal ngamungkinkeun urang nyandak sababaraha taun saatos urang maénkeun, éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyinkronkeun kaulinan urang ngalangkungan iCloud, upami urang biasana maénkeun dina iPhone sareng iPad teu jelas.

Aksi Ageung Ngalawan Mega ngabutuhkeun ios 7 atanapi engké sareng cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Dipeunteun pikeun jalma umur langkung ti dua belas taun sareng ngan peryogi 70 MB dina alat kami pikeun tiasa ngaraosan.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.