Akun Netflix anjeun tiasa dianggo ku anu sanés

Netflix

Wartaana aya di saluruh jaringan: seueur akun Netflix anu parantos diretas sareng data aksés kana rekening éta dianggo ku jalma sanés. Jasa streaming eusi multimédia moal ngan ukur hiji anu kaamananana parantos dikompromikeun sareng jasa anu sanésna ogé bakal ngalaman serangan anu sami. Dina hal ieu, sigana teu aya deui masalah tibatan kanyataan yén jalma sanés tiasa nganggo jasa éta, tanpa data anu sénsitip anu sanés parantos disaring, tapi masih masalah serius anu kedah diatasi ku Netflix sareng upami aya anu ngagaduhan akun masalah kedah parios langsung upami éta parantos kapangaruhan. Kami masihan anjeun detil di handap.

Éta henteu sesah milarian halaman online anu nawiskeun aksés anu murah pisan kana jasa eusi streaming anu béda. Sanés sanés pikeun ningali eusi multimédia gratis, tapi ngeunaan ngagunakeun jasa éta pikeun harga anu jauh langkung handap tibatan anu biasana ditagihkeun. Jelas teu aya anu "masihan hésé pikeun pesétas" (euro kanggo séns upami urang ngapdet waktos urang) sareng jasa anu aranjeunna tawarkeun leres-leres gaduh trik: anu ngagunakeun akun pangguna sanés anu parantos diretas sareng anu pangguna na henteu terang yén ieu kajantenan. Kumaha cara mendakan naha akun anjeun parantos kapangaruhan? Bener henteu aya metode resmi pikeun ngalakukeun éta tapi urang gaduh data henteu langsung anu tiasa urang anggo pikeun mendakan.

Netflix-Setélan

Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta aksés kana akun anjeun, tingali propil anu parantos anjeun damel sareng tingali naha aya profil anyar anu anjeun henteu terang, atanapi upami dina daptar épisode atanapi pilem anu ditingali aya anu henteu anjeun émut parantos ningali. Upami éta hal anjeun, atanapi henteu tapi Anjeun hoyong nyingkahan jinis résiko anu aya, aksés kana pangaturan Netflix tina akun anjeun dina pangotéktak wéb sareng turutan léngkah-léngkah ieu:

  • Kaluar tina sadaya alat.
  • Ngarobih sandi

Kalayan ieu anjeun kedah deui lebetkeun akun anjeun sacara manual dina sadaya alat anu anjeun anggo ku Netflix, tapi anjeun tiasa yakin yén moal aya anu ngamangpaatkeun akun anjeun anu anjeun mayar agamana unggal bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ilovespaol cenahna

    MMM. Tapi anjeun moal tiasa maén dina langkung seueur layar tibatan langganan anjeun (2-4-6, jsb). Saran anu anjeun carioskeun henteu kunanaon, tapi ngan ukur pikeun jalma anu henteu ngabagi akun Netflix na. Pikeun anu ngalakukeun éta, cara anu pangsaéna pikeun terang yén aya anu ngaganggu kana akun anjeun nyaéta ku ngaidentipikasi alat anu nyambung. Salaku conto, kuring gaduh langganan layar 2 sareng ngabagi akun abdi sareng kulawarga, maka dua bakal tiasa maénkeun pilem tanpa masalah, tapi anu katilu ngagaduhan pesen sapertos kieu: «Anjeun henteu tiasa maén dina langkung ti dua layar di dina waktos anu sami, tingkatkeun kana 4 layar bla bla bla ", dituturkeun ku aranjeunna nunjukkeun komputer anu nyambung sareng pilem mana anu aranjeunna nonton:" Juan-PC: Terminator 10 "," Lucho's iPad: The Little Mermaid ". Upami anjeun mendakan nami anu henteu dikenal pum! robih kecap akses sareng log kaluar dimana-mana.

    "Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta aksés kana akun anjeun, tingali propil anu anjeun parantos jiptakeun sareng tingali naha aya profil anyar anu anjeun henteu terang"

    Kuring yakin pisan yén anu ngalobakeun bakal nyiptakeun profil énggal, kumargi nalika lebet kana Netflix hal anu mimiti ditingalikeun nyaéta anjeun milih profilna. Mangrupikeun cara anu paling konyol pikeun ngantepkeun diri anjeun mendakan.

    "Atanapi upami dina daptar épisode atanapi pilem anu ditingali aya sababaraha hal anu anjeun henteu émut parantos ditingali."

    Sapertos anu kuring carioskeun sateuacanna, ieu henteu kunanaon, tapi pikeun jalma anu henteu ngabagi akunna.

    Tulisan anjeun henteu goréng tapi éta kedah dipoles cukup. Kabeneran

  2.   iandrade cenahna

    ilovespaol, sigana mah henteu meryogikeun polesan anu mana waé, upami anjeun gaduh 2 layar, salami anjeun henteu nganggo, Netflix ngamungkinkeun alat anu "didaptarkeun" tangtu pikeun nyambungkeun (baca PC, tablet, ponsel sareng / atanapi sababaraha pusat média).
    Dina hal kuring, nalika 2 alat kauninga dina panggunaan, sareng kuring nyobian nyambung tina alat anu katilu (anu terakhir) éta ngabéjaan yén 2 sambungan anu aya dianggo bla bla bla, tapi salami aya kasadiaan saha waé anu ngagaduhan kamungkinan ngaksés Netflix sareng kuring ngagaduhan akun, kuring bakal ngalakukeunana tanpa sadar.

  3.   kiermel cenahna

    Nya, aya kajadian anu pikahariwangeun ayeuna kuring.

    Dinten ayeuna kuring henteu nyambung pisan sabab kuring damel. Sareng nalika kuring dugi ka bumi sareng kuring ningali kagiatan ningali kuring ningali Narcos, kuring reuwas sabab kuring henteu acan ningali. Janten kuring angkat ka "aksés Terakhir ka akun." Sareng kuring ningali yén dinten ayeuna aranjeunna parantos nyambung dua kali tina iPhone sareng sakali ti PC sareng kamari sareng iPad ti Swiss. Langkung khusus Zurich, anu kuring parantos tiasa dipanggihan ku IP.

    Kuring angkat ka Profil sareng kuring ningali aya hiji anu kuring henteu disebut Default, sareng nalika kuring lebet kuring ningali anjeun parantos ningali sababaraha bab Narcos. Kuring parantos mupus profil éta sareng ngarobih kecap akses kana anu langkung panjang sareng rumit. Hiji bummer kedah log in deui dina sababaraha alat.

    Jelas saha waé anu parantos lebet kana akun abdi sareng nganggona ayeuna.
    Janten kedah ati-ati, awas yén seueur seueur HDP di ditu.