Alat Apple ieu bakal luntur dina bulan Désémber

MacBook-Sedeng

Unggal sering, Apple pMilarian daptar produk anu bakal ditumpes dilanjutkeun ku sabab kitu, aranjeunna henteu tiasa dilereskeun langsung di toko resmi perusahaan anu berbasis di Cupertino. Kusabab urang henteu ngagaduhan bagian pikeun alat-alat ieu, kusabab urang lirénkeun pabrikna, urang kedah nganggo jasa téknis henteu resmi pikeun nyobaan manjangkeun umur alat urang salami sababaraha taun deui, salami éta tetep ngajalankeun fungsina.

Di handap ieu kami nunjukkeun alat utama anu bakal janten bagian tina alat tanpa kamungkinan diropea di Apple Store, tapi éta henteu sadayana, tapi anu paling wawakil sareng dianggo ku pangguna. Pikaseurieun éta Apple parantos ngalebetkeun produk Beats dina daptar anu sami tibatan alat anjeun, tapi di sisi anu sanés mangrupikeun léngkah logis.

  • Apple Cinema Display (23 inci kalayan sambungan DVI, Awal 2007)
  • Beatbox Beatbox Portable (generasi ka 1)
  • Diddybeats
  • Detak jantung (generasi ka 1)
  • iBeats
  • iMac (akhir 2009)
  • iPod touch (generasi ka 1)
  • Mac Pro (awal 2009)
  • MacBook (13 inci, Awal 2009)
  • MacBook Air (pertengahan 2009)
  • MacBook Pro (15-inci, Awal 2009)
  • Kapsul Waktu generasi kahiji (sambungan Wi-Fi 802.11n)
  • Wireless (generasi ka 1)

Apple biasana nawiskeun dukungan kanggo alat anu dijualna salami lima taun, tapi di sababaraha nagara sapertos Turki sareng Amérika Serikat, diperyogikeun diperpanjangkeun sahenteuna 7 taun, sanés ku pamrih, tapi kusabab hukum lokal anu berlaku di kadua nagara. Janten upami anjeun pangguna salah sahiji produk ieu, badé lebet kana kategori Vintage, éta parantos nyéépkeun waktos pikeun nyandakna ka Apple Store anjeun sateuacan anjeun kedah milarian kahirupan anjeun dina jasa téknis sanés.

Upami anjeun hoyong parios el daptar lengkep alat anu bakal luntur Désémber payun, kAnjeun tiasa ngalangkungan tautan ieu ka halaman Apple dimana anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan alat anu gancang-lami nampi nami kulawarga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iLuisD cenahna

    Dupi anjeun nempatkeun modél punten

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Dina tulisan kuring parantos ngaitkeun halaman wéb Apple dimana sadaya modél anu bakal diunduh ditingalikeun.

  2.   Rafael nuñez cenahna

    Pondokna, éta ngeunaan ngatasi produk tina pembuatanana, ngan ti taun 2010 saterasna, janten ngarugikeun sadayana anu didamel ti taun 2009 teras ... upami urang analisa, dumasar kana kasuksésan anu hébat dina APPLE, éta tiasa kahartos ... sabab , sabagéan, aranjeunna kedah nyobian ngajamin pembaruan penjualanna, sareng, tangtosna, nasabah Apple moal pernah nyéépkeun langkung ti 5 taun sareng hiji tim, tanpa dirayu pikeun ngarobihna pikeun tawaran sareng inovasi énggal….