Albeum dibagikeun dugi kana Poto Google

google-poto

Marengan peluncuran Nexus pangénggalna, Google ngumumkeun yén fitur albeum anu dibagikeun bakal datang ka Poto Google dina waktos anu singget, dina akhir taun ieu 2015. Upami aranjeunna reureuh sakedik deui urang bakal asup kana 2016, tapi éta teu acan Kukituna, Google parantos leres kana kecap na sareng perusahaan parantos mimiti nyebarkeun fungsi anyar ieu dina aplikasi ios sareng Android, tanpa hilap klien wéb aplikasi éta. Nyiptakeun albeum anu dibagikeun bakal rada gampang sabab kami bakal ngahargaan dina video instruksional anjeun.Kami ngan saukur bakal ngirim tautan albeum ka babaturan atanapi kulawarga urang sareng aranjeunna bakal tiasa ngaksésna nganggo akun Google pikeun ngédit éta. Sadaya pangguna anu janten bagian tina albeum anu dibagikeun bakal nampi bewara ngeunaan éta.

Salaku tambahan, poto anu ditambahan jalma sanés kana albeum anu sanés bakal tiasa diaksés ku urang pikeun disimpen di perpustakaan poto urang sorangan. Sapertos urang parantos nyarios, fitur ieu bakal ngamimitian ngagulung sacara progresif sadidinten. Sigana Google Photos henteu ngagaduhan panarimaan anu diarepkeun ku Google, khususna ngémutan yén éta bakal janten layanan anu gampang diakses tina Android sareng aplikasi pikeun PC sareng ios leres-leres suksés.

https://youtu.be/taxad270uvQ

Tétéla jalma-jalma henteu percanten pisan kana jasa awan fotografi otomatis ieu, Nanging, tina sudut pandang kuring aranjeunna jasa anu ampir penting ayeuna, dimana panyimpenan alat-alat urang beuki diwatesan ku file sareng aplikasi ageung. Poto Google sareng Poto iCloud tiasa ngabantuan pisanOgé pikeun kasus-kasus éta nalika urang kaleungitan alat, gaduh iPhone urang leres otomatis pikeun unggah poto, urang pastikeun bakal kaleungitan sakedik inpormasi. Sareng anjeun, naha anjeun nganggo Poto iCloud atanapi Google Photos? Pikeun bagian na, Dropbox parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun dukungan pikeun Carrousel, usaha na pikeun aplikasi otomatis pikeun ngatur poto urang dina awan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex Xhembe cenahna

    Naon warta anu saé, kuring sok nganggo Poto Google, éta seueur kaunggulan. Hal anu goréng ngeunaan iCloud nyaéta ruang anu saé pisan, sareng Google nyayogikeun seueur deui sareng di luhurna, poto sareng pidéo henteu nyéépkeun rohangan éta.

    Konsép fitur anyar ieu ngingetan kuring ngeunaan Momen Facebook, anu kuring resep sabab gampang pisan ngabagi poto ka jalma anu anjeun resep.