Alesan naha Apple kedah ngaleupaskeun iPhone 6s kalayan layar Full HD 5 inci

Mésér iPhone 6

Gosip nembé beredar di internét ngeunaan a IPhone dirombak ku layar 5-inci Full HD, seueur jalma anu teu percanten kana gosip ieu kusabab kanaékan anyar ukuran layar iPhone 6 anu parantos ngahontal 4 sareng 7 inci sareng ogé yén generasi salajengna nyaéta anu disebat S, pembaruan anu condong difokuskeun ngeunaan paningkatan internal sareng kalebet téknologi anyar tibatan penampilan alat (éta pola anu Apple parantos anggo sareng iPhone salami mangtaun-taun).

Nanging, kuring hoyong mikir yén mungkin, nalika dikabarkan yén iPhone 6 badé luncat kana layar anu langkung ageung (hal anu seueur anu diantosan ku seueur urang) kuring resep pisan, sareng tungtungna éta, pikeun kuciwa kuring layarna ngan ukur ningkat 0 inci dibandingkeun anu sateuacanna, perobihan anu penting tapi henteu cukup pikeun anu kuring ngarepkeun, sareng di luhur éta résolusi angkat HD 750p, HD? Di jaman ieu, ku perusahaan ngaleupaskeun smartphone nganggo layar 2K, naha ngahasilkeun hiji iPhone dina HD?

Ngagantian layar pikeun iPhone

Nya enya, éta, layar iPhone anyar dibagi kana ukuran anu raoseun 4 inci sareng resolusi HD atanapi ukuran ageung 5 inci sareng resolusi Full HD, kabagjaan sareng kuciwa dina bagian anu sami, sareng kuring nyarios ieu kusabab layar iPhone anu luar biasa, kualitasna saé pisan, pikselna hésé ditingali dina jarak normal kusabab ngajaga hubungan anu dingaranan "Rétina" o "Rétina HD"Nanging, éta henteu ngayakinkeun kuring, kuring hoyong layar anu bakal masihan parobihan anu signifikan tapi henteu kedah nganggo ngalegaan saku calana pikeun tiasa nyandak iPhone 6 Plus, ku alesan éta ukuran layar anu sampurna nyaéta 5 / 5,2 inci maksimum (kanggo abdi).

Kitu cenah, anjeun bakal ngartos yén kuring hoyong ngadukung rumor ieu, sareng sanaos kuring ogé henteu percanten mikir yén iPhone 6s bakal aya dina 5 sareng 5 inci, kuring henteu ngaluarkeun éta sareng kuring ogé bakal resep, kumargi ogé kanaékan résolusi éta bakal hartosna ningkatna kapadetan piksel sareng layar anu langkung seueur dina jangkungna smartphone ayeuna.

Tapi hayu urang lirénkeun ku carita, hayu urang tingali naon pro tiasa gaduh layar sapertos kitu sareng kumaha Apple kedah ngenalkeunana, sapertos biasa, urang buka ku poin.

Resolusi HD lengkep, wilujeng sumping.

5 inci full hd

Gaduh résolusi Full HD dina smartphone urang tiasa nguntungkeun urang ku sababaraha cara, leres éta nyababkeun pengeluaran énergi sareng beban anu langkung luhur dina GPU, tapi éta henteu ngémutan yén resolusi FullHD mangrupikeun standar anu ayeuna, pilem bakal katingali langkung saé, pidéo video bakal katingali langkung saé, poto, pidéo (iPhone kami ngarékam pidéo sacara standar kana FullHD Pikeun sababaraha generasi, bahkan dina 60 fps dina iPhone 6, Nanging, kajabi ti iPhone 6 Plus, henteu aya iPhone anu ngamangpaatkeun pinuh nalika maén éta, kumargi kumaha teuing anu kacatet dina FullHD, layar éta jalma anu nandeskeun naon résolusi anu bakal katingali).

Realitas virtual, anu hébat kanyahoan

VR Hiji

 

Ayeuna janten prakték anu nyebar pisan nganggo kacamata virtual reality nganggo smartphone anjeun, kumaha, naha anjeun kantos nyobian nganggo éta sareng iPhone 6? Pangalaman éta seueur anu diarepkeun, ukuran layarna justillo ngamungkinkeun pikeun ningali wates layar (dibarengan) kalayan kacamata sareng résolusiana ngandung hartos berkat paningkatan gelas ieu anu nyayogikeun anjeun tingali piksel dina layar, sareng lumayan ageung, ieu mangrupikeun titik sanés anu mana layar Full HD 5-inci badé ngalereskeun hal-hal.

Produktivitas anu langkung luhur

iPhone 6 Plus

Naha anjeun resep salaku pangguna iPhone 6 pikeun tiasa nganggo alat dina modeu lanskap, aplikasi horisontal, multi-ménu sapertos iMessage atanapi ningali poto kontak dina aplikasi anu sami sasarengan nami-namina? Éta mangrupikeun patarosan tanpa peryogi waleran, kanyataan yén aya sababaraha tweaks anu ngamungkinkeun ngalakukeun éta cekap waleran pikeun terang yén éta leres, kuring parantos nyobian nyalira sareng kuring resep, sanaos enya, éta leungit sakedik layar deui dina aplikasi nganggo ménu horisontal ganda.

Apple ninggali fitur-fitur ieu kanggo modél 6 Plus kusabab "watesan" anu kedahna ukuran layar….

Sareng nalika anjeun maca éta, gampang pikeun mikir yén Apple parantos ngagoda urang ku nempatkeun layar anu rada ageung ka kami, ningkatkeun ukuran telepon kalayan saé sareng ngantepkeun aspek ieu salaku "watesan" pikeun nikmati beja anu paling anyar ... Nya, henteu, para saderek, ieu sanés Kedahna sapertos kitu, pikeun 0 inci layar urang tinggaleun tanpa resolusi layar anu layak realitas virtual sareng kontén multimédia, tanpa ukuran anu optimal pikeun kabaruan dina hal panganteur sareng tanpa paningkatan anu sanésna nyaéta 0 inci, mangrupikeun palanggaran.

Pamekar bakal gampang

Swift

Seueur anu bakal nyarios "Éta anu ayeuna pamekar bakal pusing kedah adaptasi aplikasi na kana resolusi anyar sareng bentuk layar ...". Nya ieu mah kitu iPhone 6 Plus parantos ngagaduhan resolusi HD lengkep, ieu hartosna yén sadaya gambar, karya seni, splashscreens sareng anu sanés parantos didamel kanggo resolusi ieu, sareng ios gaduh ti ios 8 kalayan sistem nyalametkeun anu cerdas, ku cara ieu kuring yakin yén bakal aya sababaraha atanapi henteu masalah sareng / atanapi komplikasi mun nalika nganggo aplikasi sapertos anu aya di AppStore dina alat kami.

Anu leutik ngadorong anu gedé

iPad Mini

Kalayan iPhone 6s atanapi 7 ti 5 inci sareng résolusi Full HD, éta tiasa ngabantosan résolusi sadaya alat anu langkung ageung, Apple ngadamel MacBooks kalayan layar résolusi langkung luhur tibatan Full HD sareng iMac anu ngahontal dugi ka 5K, ieu nunjukkeun minat aya di payun deui dina bagian ieu, naha henteu teras milih anu nyandak iPhone 6s Plus atanapi 7 Plus kalayan layar 2'5-inci 5K? Alat sapertos kitu bakal janten konsumen massa anu teu diragukeun ngeunaan eusi multimédia sareng sato galak nyata dina kantong kami (atanapi ransel, kusabab iPhone 6 Plus ageung).

Tetep ukuranana punten

iPhone-6-ukuran

IPhone 6 sareng 6 Plus mangrupikeun alat anu parantos ageung, éta ngagaduhan pigura di luhur sareng di handap anu tiasa langkung ti upami nyimpen layar anu langkung ageung (khusus di luhur supados henteu ngorbankeun tombol TouchID), sareng upami éta ngajantenkeun langkung lega, sakitar 1mm, saur kuring teu aya anu ngeluh ngémutan yén sadayana nempatkeun panutup sareng anu sanés anu ningkatkeun ukuran ieu atanapi langkung.

Naon waé anu kedah dilakukeun Apple nyaéta ningkatkeun dimensi terminal deui, kumargi sabab kuring parantos ngulang sababaraha kali, iPhone 6 Plus ageung ageung, sareng anu henteu tiasa aranjeunna lakukeun nyaéta nambihan koprocessor gerak pikeun ngitung léngkah sareng jarak. Ngumbara ka alat anu henteu pas dina saku anjeun atanapi siga buklet sareng sadayana….

kacindekan

Kuring ragu sareng urang sadayana ragu ayana modél 5 inci ieu kalayan resolusi FullHD, tapi kuring yakin yén kuring nyarios atas nami sadayana ku nyatakeun yén Apple ngahutang ka kami, éta ngagaduhan layar di tingkat pasar sareng produkna nyalira , urang kedah sababaraha fungsi anu urang candak sanaos ngecas kami € 800 kanggo alat 4 inci sareng kami henteu kedah langkung ningkatkeun ukuran alatna, ku sabab éta sareng pikeun anu disebatkeun di luhur kuring yakin yén Apple gaduh layar anu langkung saé pikeun kami, sareng kuring mikir yén pangguna iPhone 6 bakal ngartos kuring upami kuring nyebatkeun ukuran layar iPhone 6 henteu kunanaon, tapi pastina bakal ragrag rada pondok ku jalanna waktos, sareng seueur anu nyandak modél ieu sanés kusabab inci layar, tapi kusabab diménsi alatna, kusabab monstrositas iPhone 6 Plus henteu ngajantenkeun naék kana 5 inci.

Ayeuna, parantos teu nyaman ngaburakeun sadaya anu kuring pikirkeun ngeunaan strategi pangénggalna Apple, kuring hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun.

Sareng pamustunganana, naha anjeun parantos ngajawab 4 patarosan, atanapi henteu anjeun kedah nambihkeun kana hal éta, kuring hoyong anjeun masihan koméntar ngeunaan éta, pasihan alesan pikeun atanapi ngalawan format layar énggal ieu anu tiasa ditepikeun sareng ngadamel Perdebatan Séhat (tanpa penghinaan atanapi nyinggung) ngagaduhan gagasan umum ngeunaan naha Apple parantos ngalaksanakeunnana sakumaha anu dipikahoyong atanapi sakumaha anu dipénta ku pasar.

loba hatur nuhun kana partisipasi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Abdi resep 5 inci, sigana éta ukuran anu sampurna, sabab Plus pikeun kuring parantos ageung teuing.

  2.   Pablo cenahna

    Henteu dugi ka nyobian 6Plus anjeun sadar yén anjeun peryogi pisan sateuacanna.

    Mimitina éta katingalina ageung pisan sareng kuring pikir éta sanés pikeun kuring. Sanaos éta, kuring masihan alat pikeun nyobian sareng saatos 10 sasih sareng éta, saur kuring éta henteu bakal mundur kana ukuran anu langkung alit.

    Leres leres yén ukuran 5 inci, salami éta ngajaga ukuranana bakal kapaké pisan pikeun pangguna, ogé, kuring henteu nganggap yén urang ayeuna peryogi layar 2k. Kalayan FullHD, sapertos 6 Plus, kuring nyangka yén 90% pangguna bakal ditingalkeun

  3.   José cenahna

    Abdi resep pisan blog anjeun sareng kuring resep kana karesep. Dupi anjeun ngarobih konjungsi y pikeun e di payuneun i? Nalika maca, anéh ningali: "Kuring henteu ngaluarkeunana sareng kuring malah resep"
    Hatur nuhun. éta bakal ningkatkeun pisan

    1.    Juan Colilla cenahna

      Dina tiori éta kedah dilereskeun, upami anjeun ngagaduhan bongbolongan pikeun ningkatkeun kualitas tulisan naon waé, tong ragu-ragu mairanana, pelukan anu dipikacinta!

  4.   Mauricio cenahna

    Ukuranana saé pisan, kuring satuju sareng koméntar Eduardo, kuring mangrupikeun atlit sareng kuring nganggo iPhone pikeun ngalatih sareng kuring kedah teras-terasan dina panangan abdi nganggo armband.

    4'7 pikeun kuring mangrupikeun ukuran anu sampurna, sareng éta ogé sanés kuring milari layar HD 2k super lengkep sareng naon waé ogé, kuring henteu peryogi, urang henteu peryogi ayeuna, tinggalkeun ka Samsung ku " inovasi "yén sajaba éta geus béak. Kuring ngan ukur hoyong telepon anu ngaréspon kuring ayeuna, anu ukuranana rata-rata 4 atanapi kirang sareng saderhana.

  5.   Pepe cenahna

    Nya, kuring langkung resep yén aranjeunna nyandak 4 ″ anu ukuranana sampurna.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Disebutkeun yén iPhone 6c bakal gaduh ukuran layar 🙂

  6.   Axel cenahna

    Upami kuring hoyong pisan layar janten 5 ″ HD lengkep tapi tetep ukuran sareng ketebalanna ayeuna kuring bakal miceun tombol Touch ID ti payun sareng nganggo simbol apel salaku Touch ID sareng Bumi bakal ngajantenkeun supados kuring tiasa ningkatkeun ukuran layar tanpa kedah ngagedéan ukuranana lengkep dina galaksi s6 sanaos mangrupikeun klon iPhone tapi katingalina saé pisan sareng raoseun kalayan resolusi anu saé dina layar sareng ukuran na (ngan saur kuring)

  7.   Pelcom cenahna

    Abdi resep iPhone salajengna ngagaduhan diménsi anu sami sareng iPhone 6 tapi kalayan layar lima inci sareng resolusi HD lengkep. Maka kuring bakal atos bagja pisan

  8.   Leo cenahna

    Abdi ti Méksiko sareng ngagaduhan 8 bulan nganggo 6 plus sareng tanpa ragu éta pisan teu raoseun, kuring mésér tambihan kauntungan anu ditambih plus sareng 6 sanés, sapertos panstabil digital sareng résolusi layar, tapi kuring kaduhung Saatos ngagaleuhna, nalika anjeun nampi atanapi nampi telepon, henteu raoseun duanana pikeun nempatkeun kana ceuli anjeun, sareng nganggo pengeras suara, dina saku kuring teu raoseun pisan, bahkan dina pengertian anu pasti ogé pikeun ngamanipulasi éta ogé pas panerus taun 6an atanapi naon waé anu disebatna, kuring turun ka layar anu langkung alit, janten 4.7 atanapi 5, kuring hoyong janten 5, kuring ngagaduhan Nexus 4 ti 5, sareng tangtosna layar nyaéta HD lengkep sareng sapertos aranjeunna ngirangan pigura luhur sareng handap aranjeunna nyandak seueur rohangan ku cara konyol.