Alesan saur Apple Music langkung saé tibatan kompetisi

Apple Musik

Réréncangan kuring Miguel Hernández nembé ngadamel entri pikeun nyebarkeun pendapatna sareng membela éta Apple Music henteu langkung saé tibatan kompetisi ogé henteu nyandak anu énggal pikeun industri musik, hiji tulisan anu dilakukeun kalayan saé pisan sareng salaku anu maca kuring resep pisan, tapi sanaos motif na padet (seuseueurna) kuring béda tina hal pesen utama.

Dina pamanggih kuring Apple Music YES langkung saé tibatan kompetisi, sahenteuna tina sudut pandang sareng kaayaan kuring, sareng dina garis-garis ieu kuring badé ngalaan alesan naha kuring nganggap hal éta leres ayeuna sareng unggal dinten anu kalangkung éta bakal langkung.

Bener sareng ogé henteu tiasa dipungkiri yén Apple henteu ngamimitian ku cara anu pangsaéna kalayan layanan anyar ieu, aya seueur hal anu aranjeunna tiasa lakukeun sacara béda pikeun pencét pasar sareng kéngingkeun penghargaan pikeun "merevolusiisasi industri musik" deui, nanging ieu henteu hartosna yén Apple Music parantos gagal jauh tina éta bakal, dinten ayeuna, di pasar anu langkung jenuh ku seueur pilihan sapertos Spotify, Tidal, Sony Music, Play Music, xbox music (Groove), Youtube (kalayan VEVO sareng Music Key), Rdio, Napster, jsb ...

Pikeun koordinasi perdebatan ogé, kuring bakal nyobian nyerat alesan demi titik alesan anu aya hubunganana sareng artikel sateuacanna:

Naon Apple Music

musik apal

Apple Music mangrupikeun janji, mangrupikeun produk gabungan tina sababaraha layanan, jasa anu parantos aya tapi digabungkeun sareng terpusat ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang sadayana.

  • musik: Ladénan musik streaming sapertos anu sanés, henteu énggal kecuali éta ngagaduhan 37 juta lagu dina katalog na, 7 juta langkung seueur tibatan juara Spotify anu dugi ka ayeuna.
  • Sambungkeun: Kebangkitan Ping, sareng di dieu salah sahiji pilar paling lemah tina produk ieu, Connect ngajangjikeun janten jembatan antara seniman sareng pameget, sareng alat sareng kapasitas anu dipibanda, naon anu salahna? Aya sababaraha hal, di antawisna anu paling penting, nyalahgunakeun ku seniman anu ngawatesan diri pikeun ngagunakeunana salaku ruang iklan, tanggal gantung, gambar promosi sareng omong kosong séjén anu ngaracun sasak pribadi anu kedahna Connect, sasak anu aya dina Twitter Tapi éta henteu sadayana, Connect henteu sadayana gagal, upami anjeun henteu percanten ka kuring, tingali kumaha persaingan parantos 2 dinten pikeun ngajalankeun fungsi anu sami pikeun "nuturkeun" seniman paporit anjeun, bahkan Shazam parantos ngalaksanakeunana! Sareng ayeuna aya langkung ti 4 platform anu sami nyobian sareng merjuangkeun para seniman, antukna aranjeunna nuturkeun dina Twitter dimana aranjeunna leres-leres mantep. Upami sanés konyol sareng silih muslipir, ngabingungkeun seniman, aranjeunna sadayana damel babarengan atanapi ngawatesan diri pikeun ngalakukeun anu pangsaéna dilakukeun, pastina aranjeunna sadayana bakal tiasa damel, Shazam pikeun mikawanoh lagu, Twitter pikeun ngamajukeun sareng Nyambungkeun pikeun nyambung.
  • radio: Beats 1 mangrupikeun "kasuksesan", wawancara kualitas, seniman terkenal, siaran langsung sepanjang waktos sareng musik tanpa wates, naon anu kakirangan? Personalisasi, sababaraha stasiun sareng henteu sadidinten nyiarkeun Hip Hop, Rap sareng Cheerleader, sanaos kedah disebatkeun yén Beats 1 parantos ngahontal tujuanana, éksklusif pikeun MTV, sponsor, penyiar anu hadé, éta ngagaduhan sadayana, éta sababna Éta acan mangrupikeun hal anu sanés yén kuring yakin bakal naék.

Anu gratis kedah maot

Google

Urang balik deui kana prakték Google sareng Facebook, seueur anu parantos nyarios sareng éta leres, Nalika anjeun henteu mayar jasa, éta biasana kusabab anjeun produknaDina hal ieu, Spotify mangrupikeun pesaing anu saé sareng sadayana angkat ngaku yén aranjeunna langkung resep langganan gratis, Pak, sakedik panginten, lagu di toko online senilai € 1,20, catetan di toko sakitar 15, kanggo a measly € 9 / bulan Kami bakal mayar seniman sareng ngahargaan aranjeunna pikeun karyana, tapi henteu pikeun aranjeunna, anu umumna anu paling diakui gaduh artos kanggo nyéépkeun, tapi ka tim di tukangeun aranjeunna sareng anu pastikeun yén sora sareng wajahna dirobih janten kasuksésan anu leres, ka rébuan jalma anu kerja keras di tukangeun unggal lagu anu nampi gaji normal sareng ayeuna, sareng sakumaha anjeun tiasa ngartos, aranjeunna moal tiasa hirup dumasar kana iklan unggal waktos X nalika urang resep padamelanna gratis, anu ngadorong pikeun nurunkeun jasa kualitas.

Modél gratis kedah turun dina sajarah sareng Apple ngajantenkeun gampang, naha anjeun jalma anu resep tunggal? € 9 per bulan aya 99 lagu, pikeun harga éta anjeun gaduh 8 juta unggal bulan sareng naék, dimana waé sareng iraha anjeun hoyong. Tapi éta yén urang aya 37 jalma di bumi, sareng total aranjeunna € 5, sareng kami gaduh sababaraha alat…. Apple ngajantenkeun langkung gampang, Pikeun € 14 urang ngagaduhan 99 lisénsi kulawarga, sakabeh tawaran anu bakal ngirangan biaya per jalma kana harga sarapan bar, € 2, hal anu pastina seuseueurna sanggup ngaluarkeun, nanging anu berhasil nyaéta milarian ku cara naon waé pikeun ngaloloskeun pariwara Spotify atanapi iklan ngelek goréng anu henteu masihan kami nanaon sareng anu ngajantenkeun urang nyéépkeun waktos, sareng sanés ngan éta, versi Spotify pikeun telepon sélulér bahkan langkung parah, upami anjeun gaduh mode gratis anu dikontrak, pastikeun yén kumaha waé anu anjeun pikahoyong lagu, anjeun moal. Anjeun bakal tiasa ngupingkeunana, upami anjeun hoyong ngupingkeun lagu karesep anjeun anjeun kedah kana albeumna sareng maénkeun lagu acak tina albeum éta (kabeneran, biasana henteu sapertos anu anjeun pilari pikeun), sareng upami éta henteu cekap anjeun ogé ngagaduhan lompatan terbatas (lebet lagu salajengna), anu ngajantenkeun pangalaman mobile pikareueuseun.

Multi platform? Tambang heula.

spotify-apel-musik

Anggap yén Apple bahkan henteu wajib nawiskeun jasa na kana platform anu sanés, urang kedah ngémutan yén sakumaha anu dilakukeun ku jalma atanapi perusahaan, konsumén anjeun datang pangheulana, pikeun alesan anu sami sareng kusabab héjo sistemna, ayeuna ngaluarkeun versi Apple Music kanggo Android sareng Windows bakal konyolNaha bakal kaluar? Leres, aranjeunna maju nyalira, tapi mimitina pikeun palanggan kami, anu milari kaunggulan anu mérek kami salawasna pasihan sareng anu parantos satia ka bumi, engké anu sanésna, tapi dugi ka jasa kami henteu ngahontal kualitas anu diarepkeun éta, kami moal investasi waktos sareng artos dina ngajantenkeun langkung seueur pangguna.

Éta méntalitas, tangtosna hiji anu kuring satuju, upami aranjeunna ngaluncurkeun aplikasi pikeun Android sareng jas pikeun Windows masalahna bakal kalikeun, aranjeunna kedah damel payun pikeun ngagosok layanan sareng aplikasi Musik anu diintegrasikeun kana ios, sadayana anu sanés tiasa ngantosan , samentawis éta pangguna Windows tiasa nganggo sistem anu sami anu dianggo ku Macs, Apple Music parantos diintegrasikeun kana iTunes.

Naon anu ditawarkeun ku Apple Music ka kuring? siri-musik-2

Apple Music nawiskeun para pelanggan na panto, sakali jasa dikontrak, perpustakaan musik alat kami ngahontal angka anu aya 37 juta lagu sayogi, bajingan, leres? Mangpaat ieu dina sababaraha aspek, kami gaduh integrasi anu sampurna sareng sistem, urang henteu kedah angkat ka iTunes Store kanggo mésér lagu anu urang hoyong ngupingkeun, atanapi muka aplikasi kami pikeun ngaunduh pidéo YouTube sareng maénkeun lagu di tukang, atanapi buka Spotify pikeun milarian lagu sareng sajabina, kami nyauran Siri sareng nyungkeun lagu na, Éta saderhana, integrasi ieu mangrupikeun titik anu kuat pikeun Apple Music anu bahkan bakal nimbangkeun ditangtoskeun, urang tiasa nyungkeun Siri maénkeun musik populér di taun anu dipikahoyong, ti seniman, tina albeum, radio, nempatkeun diri dina kaayaan, anjeun masak atanapi sepi dina ranjang atanapi dina komputer, anjeun gaduh alat iOS di gigirna dicolokkeun kana kakuatan, ngan ukur ku nyarios "Hei Siri ..." dituturkeun ku "... maénkeun musik Metallica "atanapi" ... maénkeun lagu anu paling kawéntar di taun 1995 ", lagu anu dipikahoyong bakal disada, Spotify, kuring wani anjeun siga kitu (sareng henteu pantes disebut" nyaéta ios henteu kabuka pikeun hal-hal éta " , bahkan henteu dina Android atanapi Windows atanapi OS X nyaéta Spotify sanggup ngalakukeun éta).

Apple Music sakumaha anu kuring parantos nyebatkeun sababaraha kali wawaran katalog anu langkung ageung tibatan Spotify (upami sanés mangrupikeun anu pang ageung pikeun sadaya calon pikeun jasa musik streaming pangsaéna) sareng lagu-lagu ekslusif, hal anu sering diraoskeun ku pangguna Apple, anu aranjeunna ganjaran kami pikeun nyéépkeun seueur artos dina alat (ku sabab éta Sidang 3 bulan mayar seniman). Sareng éta mangrupikeun anu sanés, 3 bulan uji coba salamina pikeun permanén sareng nguntungkeun para seniman per lagu anu dimaénkeun, éta mangrupikeun "ku nyobaan anjeun ulah kaleungitan naon-naon" dibarengan ku "upami anjeun henteu resep, tinggalkeun", saé pikeun saréréa, tanpa aya masalah atanapi masalah.

Pekuncén

spotify-vs-apel-musik

Spotify ngagaduhan 70 juta pangguna anu 20 mangrupikeun pangguna premium, malah henteu 60%, sadayana jalma-jalma anu ngajual waktosna di tukeran pikeun jasa anu goréng kumargi éta ngan ukur jalan anu tiasa ditampi tina komputer, ayeuna datang Apple sareng dina sabulan kéngingkeun 11 juta pangguna anu kadaptarSeueur, leres? Kuring moal nampik yén satengah kamungkinan bakal angkat nalika sidang gratis 3 bulan réngsé, Nanging, pangaruh anu hébat kana industri parantos nunjukkeun, tapi ieu sanés poténsial pinuh pikeun jasa Apple, sakali éta digosok, tiasa dianggo sakumaha biasa sareng dileupaskeun pikeun platform anu sanés, kuring yakin éta bakal ngiringan atanapi bahkan langkung seueur tibatan pangguna Spotify premium, sareng upami sadayana lancar sareng jalma alesan bahkan pangguna Spotify. modalitas gratis Spotify turun.

conclusions

Apple Music ngagaduhan seueur rohangan pikeun diperbaiki sareng henteu sacara revolusioner, aranjeunna mangrupikeun hal anu kuring sapuk pisan sareng batur sapagawean kuring Miguel, tapi sumping kuat sareng sarat ku janji sambel kana méja pikeun henteu révolusi deui, tapi ngalereskeun industri streaming musik, dimana sadayana sumebar sareng kontropérsi dilayanan, antara seniman anu nyungkeun langkung seueur artos sareng jasa anu masihan langkung lega pikeun pangguna, dina tungtungna urang sadayana nganggo Spotify di bumi sareng ngaunduh pidéo YouTube nalika urang ngantunkeun, kaayaan éta henteu tiasa tahan langkung lami, pikeun alesan moral, hukum sareng ékonomi, éta naha kuring yakin yén Apple Music tiasa janten faktor diferensial, langkung-langkung upami pangguna sareng seniman ngalamar, upami Connect leres-leres tungtungna nyambungkeun, upami pangguna ngalakukeun sakedik usaha pikeun ngalih kana naon anu leres moralna (bahkan upami éta bakal Spotify Premium, masalahna nyaéta mayar jasa sareng lirén janten produk), sareng upami Apple parantos dipoles Apple Music sareng parantos ngantepkeun kana harepan anjeun nalika éta dileupaskeun pikeun Android, ieu kanyataan saderhana bakal ngarobih industri musik sakumaha urang terang sareng nyayogikeun kualitas jasa anu langkung saé sareng industri anu langkung produktif ku langkung seueur kauntungan anu merata.

Ladenan Apple Music anyar pisan, sabab éta Kuring masihan sora kapercayaan kuring, dumasarkeun kana panggunaan anu kuring kantos pasihkeun dina béta umum ios 9, éta cocog sareng harapan dasar kuring pikeun ngagentos Spotify, musik anu anjeun pikahoyong nalika anjeun hoyong sareng dimana anjeun hoyong, pikeun harga anu sami, kalayan waktos uji coba anu langkung seueur sareng kalayan integrasi anu teu aya bandingannaKusabab alesan ieu nyalira, kuring parantos janten pangguna Apple Music sareng Kuring ngarencanakeun pikeun neraskeun nalika tes réngséAyeuna terserah ka Apple sareng seniman pikeun ngaléngkah sareng ngahubungkeun kahirupan, tanpa poho kéngingkeun kuring mendakan musik anyar, anu ayeuna ngan ukur Beats 1 anu kahontal sareng anu kuring ngarepkeun bagian "Kanggo anjeun" bakal gancang dilakukeun.

Abdi hoyong anjeun, boh anu aya sareng kuring boh anu henteu, masihan komentar ngeunaan ieu sareng di sisi sanésna pasang pendapat anjeun ngeunaan jasa sareng alesan anu dikedalkeun ku masing-masing, pendapat anjeun sakumaha penting salaku urang sareng urang bakal senang maca éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Abdi sareng anjeun Juan, kuring henteu resep masalah éta sateuacanna, tapi kuring parantos nyobian salami saminggu sareng kuring resep pisan.

    Kuring henteu gaduh kartu kiridit anu kuring teu tiasa mayar langganan ... sareng Abdi hoyong ..

    Jigana Apple Music bakal langkung saé tibatan Spotify, sadar yén Apple Music teu gaduh nanaon ... éta sababna aya kasalahan anu munggaran, tapi saeutik-saeutik éta bakal ningkat !!!

  2.   Seuneu Tiis cenahna

    Lol

  3.   Ny cenahna

    Kuring parantos janten palanggan sareng pangguna Apple salami mangtaun-taun, tapi janten obyektif kuring henteu satuju sareng kaseueuran naon anu kakeunaan dina tulisan ieu. Spotify jauh langkung unggul dina waktos ayeuna sareng kuring pribadi henteu resep pisan Apple Music, sahenteuna salami satengah satengah kuring nganggona. Upami anjeun gaduh aplikasi musik dipasang dina OS anjeun sacara standar sareng anjeun langkung resep atanapi tungtungna nganggo aplikasi pihak katilu, éta mangrupikeun tanda anu goréng, éta saderhana. Upami apel ngémutan yén aplikasina langkung unggul aranjeunna salah pisan sareng kuring 100% yén nalika période sidang parantos entep aranjeunna bakal nampi dosis réalitas anu saé.

  4.   chifas cenahna

    Jujur, éta sigana mah siga perampokan pikeun kuring, nyauran kuring baheula tapi ayeuna kuring masih ngupingkeun musik kuring dina IPOD kuring, sareng pikeun kasus-kasus khusus kuring nganggo spotify gratis. Sigana kuring perampokan yén aranjeunna ngeusi batre kuring pikeun ngupingkeun musik anu tiasa nyandak anjeun nyalira dina alat anu sami.

    1.    plmc cenahna

      Sareng "milik anjeun", naha anjeun ngagaleuh? Atanapi anjeun unduh? Kusabab jinis koméntar anu anjeun pasang, kuring yakin yén anjeun parantos ngaunduh, janten sanés "milik anjeun", didieu anu nyolong nyaéta anjeun sareng sanés anu MAYAR pikeun layanan streaming hukum , anjeun kudu mikir Sateuacan ngobrol.

  5.   Mishael cenahna

    Tulisanna pikaresepeun, sareng anu aya hubunganana sareng harga aya 5 di kulawarga kuring, kuring mayar langganan sareng kuring cicing di Amérika sareng anu matak nyaéta $ 6.99 per kulawarga 6, tabunganana lumayan sabab kuring gaduh rumaja anu muragkeun jumlah musik naon waé.

  6.   Anti Padamelan cenahna

    Éta ironis upami nyarios "gratis kedah maot" nalika Apple nawiskeun sanés hiji, tapi tilu bulan eusi gratis.

    Aya seueur bohong ngeunaan Apple Music, contona éta ngagaduhan katalog panglegana (saleresna éta Xbox Music kalayan 40 juta) atanapi kualitas pangsaéna (henteu aya anu ngéléhkeun Tidal sareng 1441 kbps na).

    Masalahna kumaha jasa disiapkeun. Éta ogé henteu museur ka jalma anu resep ngaji (sapertos Spotify) atanapi ka anu resep musik (Tidal) sacara saderhana sareng ngan saukur ka penggemar Apple anu hoyong ngupingkeun hiji hal.

    Sedengkeun pesaing na asup kana sagala platform anu mobil, bioskop bumi sareng TV pinter, Apple ngan ukur ngawatesan pasar na (sami sareng pesaing na sayogi).

    Upami anjeun badé ngadamel roti, anjeun sanés ngan ukur ngajual ka tatangga anjeun; anjeun ngajual éta sakumna kota.

  7.   Mike cenahna

    Anjeun kedah janten fanboy kanggo nyerat tulisan ieu (Sareng hiji fanboy nyarios ka anjeun).

    Kuring parantos masihan henteu saminggu, tapi sabulan diuji sareng sanaos aya hal-hal anu bakal dilakukeun, éta tetep kedah ningkatkeun seueur hal, sareng éta wani nyarios ayeuna yén naon anu ditawarkeun ku Apple langkung saé.

    Pikeun ngamimitian:

    - Konsumsi data: Spotify offline, upami sareng ngan upami, éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun naon waé anu diunduh. Apple Music (sareng ieu ku kawijakan Apple, kuring yakin éta bakal robih), kumargi anjeun muka Aplikasi, éta nyéépkeun data. Ieu mangrupikeun hoot pikeun Spotify, kumargi kuring tiasa ngagaduhan éta dina iPod touch kuring sareng nganggo éta tanpa masalah atanapi panggunaan data.

    - Katalog Terbesar: ieu mangrupikeun kabohongan abad ka-XNUMX, katalog Apple Music dumasar kana daérah sareng ieu mangrupikeun masalah hukum. Kuring kantos mendakan albeum ku seniman anu henteu lengkep dina musik Apple sareng upami éta dina Spotify. Misalna, Nach, kuring di Panama sareng kusabab kuring ti Spanyol, anjeunna ngan ukur masihan discography ti Amérika Serikat, nalika di Spotify, sadayana sayogi.

    - Daptar puter iTunes: Naha kuring kedah ngajelaskeun syahid nyiptakeun daptar puter tina iTunes? Panah héjo leutik nunjukkeun anu daptar anjeun dina modeu offline sareng anu sanés tambah anu ngahémat anjeun tina ngasupkeun daptar ku daptar anu ngagambarkeun konsumsi data.

    - Crossfade: lambat pisan.

    - Multi platform.

    - Siri: hayu urang terang-terangan, aya di kantor, nganggo headphone, naha anjeun nganggo Siri pikeun milarian lagu? atanapi di subway atanapi di supermarket? Meureun dina mobil anjeun atanapi bumi anjeun, tapi henteu dimana-mana.

    - Sambungkeun: Tiasa ngirim pulsa éléktronik tina iPhone, iPod, iPad, Mac, sareng sajabana… pikeun tiasa ngendalikeun naon anu kuring ngupingkeun, éta fenomenal. Apple Music henteu ngagaduhan fitur ieu. Sareng pikeun kuring éta mangrupikeun hal anu kuring anggo unggal dinten. Salaku tambahan, éta henteu gumantung kana jaringan anu sami.

    Kalayan sadayana ieu, kuring henteu hartosna nyebatkeun yén Apple Music teu ngagaduhan masa depan. Sabalikna, éta ngagaduhan seueur poténsial, tapi kanggo nyarios ayeuna yén éta langkung unggul nyaéta fanboy.

    Slds

  8.   Adrian cenahna

    Jigana tulisan éta henteu obyéktif pisan, atanapi sahenteuna éta henteu pati jelas.

    Nanging, kuring ogé resep Apple Music, dina hiji sisi kusabab integrasi anu jelas sareng produk sareng khususna sareng perpustakaan kuring dimana kuring ngagaduhan hal-hal anu henteu ngagaduhan platform, tapi anu ngayakinkeun kuring nyaéta daptar sareng saran. Kadang-kadang kuring ngan ukur henteu terang naon anu kedah didangukeun, sareng ngan ukur ningali pikeun milarian anu énggal, atanapi albeum anu alit anu hilap. Di Spotify, kuring bungah, kuring milih radio dumasar kana lagu, ngan ukur mendakan satengah tina lagu éta ti grup anu sami. Ieu henteu kajantenan kuring dina Apple Music.

    Tapi éta mangrupikeun hal anu khusus kuring, henteu sadayana leres-leres mutlak, jalma sanés tiasa milih integrasi MusicXMatch sareng Spotify pikeun nyanyi, atanapi mendakan cakram anu tangtu dina spotify, atanapi ngamangpaatkeun kualitas sora Tidal, singgetna.

    1.    Mia cenahna

      H9JA79JAWJTE 4 bulan gratis musik apel kalayan kode éta

  9.   Jorge M. cenahna

    Kuring parantos janten pangguna premium Spotify pikeun sababaraha waktos. Kuring ngabatalkeun sareng ngalih ka Apple Music… sareng saur kuring bakal balik deui ka Spotify. Kuring resep Apple sareng produkna, tapi upami ngalirkeun musik kuring masih ningali éta héjo. Meureun saurna waktosna bakal sami atanapi ngaleuwihan Spotify, kanggo ayeuna henteu sareng upami anjeun kedah mayar, kuring langkung resep anu pangsaéna. Salam.

  10.   Tecwifi cenahna

    Wilujeng énjing, jujurna panginten sanés perkawis fanboy ..
    Naha urang henteu ningali kana amenities sareng harga?
    Kami nyarios yén kami parantos nyobian jasa ieu salami 1 sasih. Sareng jujur ​​pikeun kuring mikir spektakuler. Aranjeunna ogé ngahijikeun unggal dinten sareng sakedik demi saeutik seniman sareng jasa musikna ningkat unggal dinten.
    Kuring gaduh kulawarga kuring ngalanggan Apple Music pikeun € 14,99 per bulan
    Dina ahir poé éta henteu seueur artos .. Kanggo kuring ningali sareng mikir aya 3 buleud bir sareng 5 rerencangan ..

  11.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  12.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  13.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  14.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  15.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  16.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  17.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  18.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  19.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  20.   Rommel Bengochea Abad cenahna

    Spotify yuswa 6 atanapi 7 taun. Musik Apple nembé dimimitian. Jelas, éta peryogi langkung Polandia, tapi éta saé.

  21.   Rafael pazos cenahna

    Janten upami anjeun nyarios anjeunna fanboys pikeun masihan pendapatna ... maka anjeun naon? Raja-raja ??

    Kusabab kuring pikir anjeun langkung seueur penggemar anu ngabelaan spotify, upami anjeun sadar yén Apple Music butuh waktu sabulan, sareng masih héjo, éta sababna anjeun kedah masihan waktos !!!

    Anjeun tiasa masihan pendapat anjeun tanpa nyatakeun yén anjeunna fanboy, anjeunna parantos nyobian dua platform, sareng kuring langkung resep Apple Music pikeun hal-hal anu masihan kuring sareng kulawargana, anu kuring ngartos ...

  22.   Abelgg cenahna

    Kuring parantos nganggo Apple Music ti saprak dinten ka hiji (kuring kantos janten pangguna Spotify Premium) sareng maca sababaraha koméntar sigana urang nganggo jasa anu sanés.

    Kuring henteu ngagaduhan masalah tina ratusan anu didaptarkeun di dieu, sabalikna. Integrasi sareng Siri, anu mangrupikeun hal anu kuring sacara pribadi ngahargaan, sampurna. Kuring nebak éta bakal tungtungna datang ka Spotify, tapi dinten ayeuna henteu. Kuring resep Beats 1 ti dinten ka hiji, sareng sanaos leres yén sababaraha DJ ngalungkeun seueur hip-hop, rap, sareng sajabana, aya program sapertos St. Vincent atanapi Sir Elton John anu saé pisan.

    Jelas yén masing-masing bakal ngahargaan hal anu béda, sareng prioritasna béda, tapi kuring henteu ngartos pisan kampanye ieu anu parantos didamel dina forum musik anti apel. Sampurna upami anjeun langkung resep sababaraha Spotify, kuring, ayeuna sareng anu héjo, kuring parantos ngalih kana Apple Music, sareng dina bulan Séptember kuring bakal mayar € 10 abdi.