Alesan pikeun Sumuhun jailbreak

ios-8-jailbreak-

Ayeuna kumaha kaayaan kalayan ios 8.4 parantos langkung stabil, Abdi tiasa langsung ucul sareng nyaritakeun ngeunaan prosés anu saé pisan sapertos anu dikenal salaku "Jailbreak", dina tulisan ieu kuring hoyong ngajentrekeun sadaya alesan anu aya dina pipikiran pikeun memotivasi anjeun pikeun ngalakukeun perjalanan ieu, sareng kuring nyebutna ieu cara sabab sakali anjeun nyobian jailbreak, anjeun moal hoyong deui.

Jailbreak katelah prosés buka konci ios, sanés muka konci telepon pamawa, tapi tina ngaleupaskeun sistem tina kandangna anu pangwatesan, éta kandang anu ngajaga ios dikonci, sareng sanaos éta nyayogikeun kaamanan ogé ngabatesan kamungkinan alat urang ku cara anu kolosal.

Abdi hoyong mukaan tulisan ku nunjukkeun pidéo hiji lalaki anu kuring turutkeun dina YouTube, YouTuber anu saé saur abdi anu salawasna wincikan sareng nyarioskeun perkawis masalah anu aya hubunganana sareng Apple, dina kasempetan ieu, ALLAppProPro nampilkeun anjeun 25 alesan pikeun jailbreak (dina Basa Inggris):

Naha anjeun parantos ningal pidéo éta, ayeuna giliran kuring pikeun nyebatkeun alesan naha kuring resep kana prosés ieu, kuring bakal ngabagi kana sababaraha bagian:

personalization

Andorra

Andorra

Hal anu teu dianggé ku pangguna ios nyaéta kabébasan pikeun ngahususkeun alat urang, éta mangrupikeun péso utama anu dialungkeun ku pangguna Android nalika ngabandingkeun antara platform ngabeledug. Sanaos kitu, urang henteu kedah mikir yén ios henteu tiasa disesuaikan, sabalikna, berkat jailbreak ios mangrupikeun sistem operasi anu paling tiasa disesuaikan pikeun smartphone anu aya (dina tingkat pangguna), urang tiasa ngarobih aspék naon waé dina antarbeungeut sareng fungsionalitas sistem, sadayana hatur nuhun kana komunitas pangembang anu pangsaéna di ditu, adegan jailbreak, jalma sapertos The Time Loop anu parantos nyiptakeun téma sapertos anu anjeun tingali di luhur garis ieu, Andora, pikeun kuring téma anu paling indah anu aya (aya seueur), téma anu tiasa urang terapkeun ngalangkungan Winterboard, ciptaan Saurik (pamekar Cydia, anu janten pusat jailbreak, anu AppStore pemberontak, dimana anjeun bakal mendakan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngaropea alat anjeun).

fungsionalitas

Auxo

Kumaha saur anjeun ngeunaan multitasking di ios 8? Hayu urang jujur, éta henteu cekap, hambar sareng tiasa pisan dilakukeun. Justru kusabab alesan ieu, Auxo sumping, tweak anu ditujukeun pikeun ningkatkeun ios multitasking ku cara ngahijikeun sareng Pusat Kontrol sareng nambihan kamungkinan gentos antar aplikasi atanapi ningali daptar aplikasi kabuka kalayan gerakan saderhana ti juru layar, sadayana gancang pisan , nyaman sareng geulis.

tapi ieu sareng pungsionalitas sanésna lengkep Cydia, Kami gaduh conto pidéo anu mana kalayan SwipeSelection (tweak anu parantos disalin parah ku Apple di ios 9) urang ningkatkeun katerampilan keyboard ku cara anu ageung, tiasa ngédit téks gancang sareng gampang, kalayan sami atanapi bahkan langkung jitu tibatan anu disayogikeun ku kaca pembesar ios.

Watesan

handoff4s

Pangguna IPhone 4S, anjeun moal kersa gaduh aksés ka fitur Handoff anu parantos ditangtoskeun pikeun modél pangénggalna? Alat sapertos iPhone 4S sanggup ngadukung gumantung kana fungsi mana, fungsi anu diblokir Apple, nyatakeun yén perangkat kerasna henteu ngadukungana (anu leres dina sababaraha kasus, tapi henteu dina seueur anu sanés), kusabab berkat jailbreak, iPhone 4S pangguna bakal tiasa nganggo Handoff, pangguna iPod Touch 5G tiasa nyandak gambar nalika ngarékam pidéo atanapi nganggo modeu lampu handap kaméra, pangguna iPhone 5 sareng 6 bakal tiasa gaduh rotasi desktop sareng aplikasi menu duaan anu dianggo iPhone 6 Tambih Deui, sareng anu panjang sareng sajabana ...

Hatur nuhun kana jailbreak halangan ieu rusak, sareng komunitas anu aya di tukangeun jailbreak anu masihan anjeun masihan naon anu ditolak ku Apple, salami éta tiasa. Pangalusna sadaya, seuseueurna seueur tweaks anu ngamungkinkeun hal-hal ieu gratis, pamekar nempatkeun harga pikeun tweak utilitasna atanapi bahkan téma, tapi anu ngaleungitkeun watesan, ngalereskeun bug sareng sajabina kalolobaan gratis, sareng antara € 0 atanapi € 600 tina alat anu langkung modéren saur urang sadayana terang naon anu urang tinggalkeun.

kaamanan

BioProtect

Kalayan ios 8 Apple ngaluarkeun API pikeun tiasa ngahijikeun TouchID kana aplikasi, tapi éta salah, atanapi langkung leres, éta henteu leres-leres dilakukeun. Sababaraha pangembang parantos nganggo API ieu pikeun nangtayungan aplikasi na ngalawan aksés anu teu diidinan ku nyungkeun maca sidik sateuacan aplikasi nunjukkeun eusina, tapi, éta bahkan henteu kedah ngahontal titik anu sapertos kitu, Apple kedah nyertakeun kamungkinan ngahambat aplikasi ku cara anu asli sahingga nalika muka aranjeunna naroskeun ka kami pikeun mastikeun sidik na.

Kusabab Apple henteu ngalakukeun éta, para pamekar tumaros, BioProtect mangrupikeun sistem panyalindungan biometrik paling dikenal anu sayogi dina iosKalayan dipasangna urang tiasa ngahalangan pambukaan aplikasi naon waé sareng bahkan aktivasina atanapi mareuman radio sapertos Wi-Fi, Data sareng anu sanésna.

Pasti mangrupikeun hal anu positip pisan pikeun pangguna kumargi aranjeunna tiasa ngantepkeun alatna ka jalma sanés tanpa sieun yén aranjeunna bakal nipu juru paling pribadi dina alat.

iCleaner

Tapi privasi sanés hiji-hijina ukuran kaamanan anu tiasa disayogikeun jailbreak, kalayan jailbreak urang bahkan tiasa masang firewall dina iPhone urang, contact blocker (daptar hideung), block iklan atanapi kontén, komo mersihan aplikasi anu ngahapus file sampah, ballast atanapi file pribadi sapertos sapertos salaku sajarah sareng anu sanésna, ngabébaskeun rohangan anu berharga dina alat kami sareng mupus data anu teu perlu anu nyéépkeun rohangan anu.

kasaluyuan

Dualshock 3

Kalayan jailbreak urang tiasa nampi kasaluyuan nambahan, tina nyambungkeun kadali jauh PS3 ka iPhone nganggo ControllersForAll dugi kabuka konci panggunaan Bluetooth pikeun ngirim sareng nampi data, sapertos tukeur file nganggo telepon Android.

Sadaya ieu dimungkinkeun berkat jailbreak sareng komunitas pengembang anu luar biasa di tukangeunana, damel sapertos pamekar anu sanés dina AppStore tapi fokus kana pemirsa anu béda pisan.

Aplikasi anu endah

PPSSPP

Emulator (Nintendo Game Boy, Game Boy Advanced, Nintendo DS, PSP, tina sagala rupa) tina seueur konsol anu sayogi dina saku anjeun gratis hatur nuhun kana aplikasi sapertos PPSSPP, GBA4iOS, NDS4iOS sareng seueur deui.

Ngarekam layar iPhone anjeun, maénkeun kaulinan sapertos Smash Bros Brawl sareng seueur deui utiliti anu dimungkinkeun berkat prosés ieu, batesna parantos ditangtukeun ku imajinasi anjeun atanapi pamekar.

Libertad

Jailbreak

Pangalusna sadaya, anu teu aya anu tiasa nyalahkeun pangguna ios nyaéta parangkat kami gratis, tapi henteu gratis saloba anjeun bakal percanten, nalika kuring nyarios gratis Maksad abdi anjeun tiasa ngalakukeun nanaon, nganggo iFile pikeun ngaksésna Sistem file ios, nempatkeun téma anu saé atanapi pikareueuseun, masang tweaks dugi ka iPhone henteu tiasa nyandak deui, sareng sadayana ieu ku alesan anu saderhana, sareng éta kusabab Apple ngalaksanakeun leres-leres ti mimiti, dina kasus anu paling parah (iPhone tetep dina apel, éta tiasa ngabahayakeun, batréna tahan 1 jam, kuring henteu ngagaduhan ruang, kuring hoyong ngapdet), alesan naon waé anu tiasa nyandak anjeun kana léngkah ieu, sareng maksad abdi restorasi.

Dina ios upami aya masalah timbul, urang kedah nempatkeun alat kami Modeu DFU (ku nahan tombol Home and Lock salami 10 detik teras ngaleupaskeun tombol konci teras nahan tombol home salami 9 detik deui), sareng sambungkeun iPhone kana iTunes, numana iTunes bakal ngakuan éta salaku iPhone dina modeu pabrik sareng mimitian unduhan sareng pamasangan iOS salajengna, balik deui ka gaduh iPhone anjeun sakumaha fungsional sareng aman sapertos nalika anjeun kéngingkeunana, sareng mupus sadaya tilas parantos ngalangkungan jailbreak.

Sareng ayeuna berkat Impédia Cydia urang gaduh leuwih gampang, teu perlu bahkan nyambungkeun kana PC.

kacindekan

Sadaya ieu sareng seueur deui mangrupikeun alesan naha upami anjeun henteu acan ngalaman jailbreak, éta henteu kedah lami, sareng langkung-langkung ayeuna sakumaha kaayaan.

Kusabab naon anu aranjeunna nyarios leres dunya jailbreak sanés sapertos baheulaAyeuna langkung saé, ayeuna para pangembang hariwang ngeunaan penampilan, pembaruan sareng bahkan detail anu pangleutikna tina tweaks na, sabab sanaos henteu aya prosés analisis sapertos di AppStore, kami mangrupikeun pangguna akhir anu dumasar kana naon anu kami tingali bakal kami mésér atanapi henteu tweak na.

Henteu kakantun kumaha gampangna ayeuna jailbreak, Abdi émut waktos nalika bahaya Kusabab anjeun tiasa ngantepkeun alat anjeun henteu tiasa dianggo, prosés na rumit sabab anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah sareng sababaraha kali éta tiasa gagal atanapi anjeun bahkan peryogi file IPSW tina versi ios anu anjeun hoyong jailbreak.

Dinten ayeuna sadayana saderhana ngadamel klik, programna bahkan éndah, tim sapertos TaiG sareng Pangu ogé paduli ngeunaan kaamanan sareng kanyamanan pangguna ku teras-terasan ngaleupaskeun pembaruan sareng ngajantenkeun prosés jailbreak saderhana mungkin.

Upami tulisan ieu parantos ngayakinkeun anjeun, tong ragu-ragu mampir pituduh sareng jailbreak kami kana alat anjeun, anjeun terang, dina kasus anu paling parah anjeun ngan ukur kedah mulangkeun 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xjhoan cenahna

    Upami kadang ios anu sami henteu aman, abdi moal tiasa ngabayangkeun jalibraek, anu tungtungna dehiniba iphone, sareng ngirangan kahirupan sadaya komponénna

    1.    Sork cenahna

      Dimana anjeun kéngingkeun yén Jailbreak ngirangan umur komponén iPhone?

  2.   Kevin neko cenahna

    Sialan Franco Schillaci

  3.   Francisco Alberto Guerrero Bautista cenahna

    Tutorialna henteu kunanaon tapi urang anu parantos gaduh ios resmi 8.4 kedah nempatkeun tutorial tentang kumaha carana ngalakukeunana

    1.    caang cenahna

      Parantos aya tutorial tentang kumaha jailbreak dina halaman ieu, terserah anjeun pikeun milarian.

    2.    Isaac Barrios Jimb cenahna

      Tapi upami éta sami, unduh alat taig, sambungkeun, cabut konci sareng panggihan iphone abdi teras lebetkeun kana modeu pesawat sareng pasihan jailbreak ok, éta waé

    3.    Francisco Alberto Guerrero Bautista cenahna

      Kuring parantos ngaunduh béta ios 9

  4.   Oscar Hugo Alarcon Arroyo cenahna

    Komunitas Jailbreak parantos masihan sumbangan penting pikeun sistem operasi Apple, ti iOS7 anjeun tiasa ningali pangaruhna. Selamat atas karya dan dedikasi yang baik.

  5.   David Apothecary Delicate cenahna

    Tulisan anu saé tapi anjeun kedah nangtoskeun yén Auxo 3 henteu cocog sareng versi panganyarna tina IOS 8.4

    1.    Rufino ruiz cenahna

      Leres éta henteu jalan

  6.   Ta Juan-ta cenahna

    Ayeuna hal anu paling parah nyaéta kaamanan, anjeun résiko pisan kuring gélo ngeunaan jailbreak ayeuna éta kajantenan dina iPhone, tapi sésana aranjeunna tapi nganggo versi ios anu lami sareng langkung dipercaya.

  7.   Alex Torres cenahna

    Kumaha jalanna BioProtect ios 8.4 ..? Éta parantos tiasa dianggo 100% ..?

  8.   SaulPardo cenahna

    Auxo 3 tetep henteu jalan di ios 8.3 atanapi ios 8.4

  9.   Xabier Arriola Hidalgo cenahna

    Anjeun kedah terang naon anu dilakukeun sareng dipasang dina jailbreak. Pokokna, sadayana ngagaduhan solusi. Pasti iPhone anjeun tiasa ditingalkeun sakumaha énggal.

  10.   Fran rolex cenahna

    Kuring kantos ngalaman jailbreak ka sadaya iPhone kuring ti mimiti dinten, iPhone kalayan jailbreak teu aya saingan anu kuring kenal tina pangalaman, dina 1 taun sareng Android kuring mésér langkung ti 20 Android luhur-luhur kusabab téknologi mangrupikeun karep kuring anu kuring balik deui aplee kalayan 6 plus sareng henteu aya anu ngahontal dampal sapatu sareng kuring resep sadaya sistem, iphone kuring parantos sadayana ngulang, salam ka sadaya penggemar Android sareng aplee

  11.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Kuring satuju sareng sobatna ... Janten novice total di jailbreak ... Kuring gaduh dina iPhone sareng tiasa dianggo saé !!! Salam sobat!

  12.   Emerson VanHohenmeim cenahna

    Kuring ogé parantos ngalanggan youtuber éta mangtaun-taun ayeuna, kuring hoyong 3g / 3gs sakitar.

  13.   Rufino ruiz cenahna

    Éta langkung saé sareng jailbreak
    Tanpa anjeunna
    IPhone tinggaleun jaman

  14.   Rufino ruiz cenahna

    Apple keukeuh teu ngantep iPhone anjeun nempatkeun
    Kana karesep anjeun
    Aya tweaks anu kedahna nyata pikeun Apple
    Como
    Sprintomice atanapi auxo etz
    Auxo 3 leres, henteu acan didukung

  15.   Isaac Barrios Jimb cenahna

    Nalika éta dilebetkeun kana modeu aman éta kusabab gagalna tweak anu anjeun pasang, tinggal hapus sareng sadayana bakal saé deui

  16.   Edgar garcia cenahna

    Gerardo Espinosa

  17.   Hector Villanueva cenahna

    Persis, éta dilebetkeun kana modeu aman! Anjeun teu kedah mulangkeun! Ukur hapus tweak sareng nembas deui ... Sareng sagalana normal! Abdi bogoh ka buruan abdi

  18.   David cenahna

    Pikeun kuring sareng VirtualHome éta parantos aya Jailbreak, saleresna. Upami urang nempatkeun éta sareng BioProtect éta parantos tiwu, tapi anu leresna aranjeunna henteu akur pisan. Upami anjeun parantos nga-instal, nalika ngabalikan deui iPhone moal jalan, anjeun kedah ngalakukeun resuncan. Di sisi anu sanésna, upami anjeun ngan ukur dipasang VirtualHome, éta tiasa dianggo sampurna ku ngabalikan deui iphone. Sigana mah éta hal BioProtect ... Anjeun ogé tiasa nganggo AppLocker.

  19.   barde-jumper cenahna

    Sora anu teu satuju. Kumaha upami kaamanan data anjeun? Unggal-unggal anjeun ngadamel jb kana iphone, anjeun henteu pati terang naon anu anjeun pasang. Sababaraha tulisan dina halaman anu sami ieu nyarioskeun perkawis éta. Pikeun kuring, ku modifikasi anu Apple ngenalkeun sareng iOS 8 kuring parantos langkung ti cukup.
    A sldo. ka sadayana

  20.   Enrique cenahna

    HELLO Dinten PISAN Punten Abdi hoyong terang upami aya cara anu iphone 6 kuring katingalina sapertos iphone 3 Abdi resep pisan pesen sareng panggilan na sateuacanna hatur nuhun kanggo sadayana

  21.   Cristian cenahna

    Kaleresan nya éta henteu pernah dianggo saé pikeun kuring, jailbreak, éta selalu ngajantenkeun bug atanapi aplikasi na ngagaduhan masalah nyalira; cobian sadayana modél anu anjeun anggo, kitu waé. Kuring henteu daék kaleungitan kualitas sareng di luhur sadaya kaamanan, kusabab ngagaduhan kabébasan anu disangka ieu,