7 alesan pikeun ngagunakeun VPN dina iPhone atanapi iPad anjeun

nu VPN mangrupikeun produk parangkat lunak anu beuki ditungtut ku pangguna di panjuru dunya, téknologi jenis ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan kaamanan sareng privasi "plus" dina browsing anjeun, bahkan dina sababaraha kasus ngamungkinkeun anjeun ngaksés kontén anu diblokir di daérah anjeun.

Kusabab kitu urang bakal nyarios sareng anjeun ngeunaan kaunggulan gaduh VPN dina iPhone atanapi iPad anjeun sareng kumaha anjeun tiasa nguntungkeun tina éta. Pendakan sareng kami sadaya beja ieu ngeunaan VPN sareng ngamanpaatkeun éta berkat tip sareng trik kami dina masalah éta.

Langkung privasi

Jaringan Swasta Virtual, atanapi VPN singgetna, mangrupikeun téknologi jaringan anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka jaringan pribadi virtual, ngalangkungan jaringan aksés umum. Jaringan swasta virtual bakal janten panyadia atanapi panyadia VPN anu kami sambungkeun, sareng jaringan aksés umum nyaéta sambungan internét anjeun, naon waé jinis anu anjeun anggo. Jinis jaringan ieu nyebar pisan sareng teleworking, sabab éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun nyambung ka jaringan sacara éksternal sareng mastikeun énkripsi data, sareng bahkan aksés ka server perusahaan kami kalayan gampang.

Netflix

Fungsi fungsina anu sanés biasana nyaéta pemalsuan lokasi, alat anjeun bakal komunikasi sareng sérver VPN sareng ieu langsung kana internét, tah IP anjeun bakal dijilbab sareng anu ditugaskeun kana sérver VPN. Anjeun bakal tiasa ngakses eusi anu diblokir di daérah anjeun. Janten, urang ogé tiasa nambihan lapisan kaamanan tambahan anu ngahalangan "peretas" tina nuturkeun kami kana alat kami sareng ngahindaran larangan ti ISP anjeun, nyaéta, upami urang nyambung ka jaringan pribadi anu ngahalangan urang tina aksés kana situs wéb sapertos YouTube, urang tiasa lebet upami urang ngalangkungan VPN.

Lalajo eusi Netflix ti daérah mana waé

Nalika kami dina Netflix nyambungkeun ngalangkungan panyadia internét umum kami, kami ngan ukur bakal tiasa ngakses aksés éta eusi anu dijadwalkeun dina Netflix di daérah kami. Ieu ngerakeun sabab seueur pilem sareng serial anu parantos dirilis di daérah sanés anu ditarjamahkeun kana basa urang, sareng ku sabab kitu kami miceunan seueur kontén kusabab éta diblokir di daérah urang. Ieu gampang pikeun ngalereskeun ngalangkungan a VPN sapertos NordVPN.

Pikeun tiasa mikaresep Netflix ti nagara sanés saderhana, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Ngadaptarkeun NordVPN sareng masang perangkat lunak anu pas pikeun alat khusus anjeun
  2. Sakali anjeun lebet, sambungkeun ka sérver nagara atanapi daérah anu dipikaresep ku anjeun, anjeun tiasa milih tina sababaraha puluhan sapertos Karajaan Inggris atanapi Amérika Serikat
  3. Asup kana akun Netflix anjeun

Netflix otomatis bakal ngamimitian nawiskeun anjeun eusi ngeunaan lokasi anu anjeun pilih ngalangkungan VPN anjeun, Sareng éta gampangna pikeun nonton eusi Netflix tina sagala jinis daérah ngalangkungan VPN. Ieu moal ngakibatkeun anjeun masalah sareng anjeun tiasa nikmati tanpa résiko.

Kualitas sareng harga

tawaran nord vpn

NordVPN dibanderol pikeun cocog sareng pasar sanaos gaduh fitur anu lumayan premium. Handap 10 euro per bulan, Anjeun bahkan tiasa kéngingkeun diskon dugi ka 72% upami anjeun milih rencana dua taunan NordVPN

Kalayan tingkat murah ieu anjeun tiasa nyambung genep alat pikeun langkung ti 5.500 server na, ogé ngamangpaatkeun jasa awan pikeun unggah file nganggo enkripsi data ku ngan 2,64 euro.

Upami éta henteu cekap, NordVPN ayeuna nawarkeun diskon 72% pikeun rencana 2 taun sareng 3 bulan kado kado, kalayan hemat naon anu langkung ageung.

NordLynx, langkung gancang

Tim ti NordVPN damel dina protokol anyar dumasar kana WireGuard disebut NordLynx, Ieu ditarjamahkeun kana kagancangan anu langkung luhur nalika ngotéktak ngalangkungan VPN sareng di luhur sadayana panginten lapisan kaamanan tambahan sareng privasi. Dina waktos ayeuna damel di Linux, tapi éta bakal gancang ngahontal platform anu sanés sapertos Windows atanapi macOS. Maksadna supados klien nyambung kana sérver VPN anu pang caketna sareng pangladén kontén janten sacaket mungkin ka sérver VPN anu dimaksud.

Laju unduh ngalangkungan hasil NordLynx anu dikirimkeun di Amérika Serikat Amérika jauh langkung unggul dibanding IKEv2 sareng langkung stabil dibanding OpenVPN. Kalayan tingkat maksimal sakitar 20 Mbps sareng rata-rata 15 Mbps. Hasilna nyaéta dina kaseueuran skénario NordLynx éta nawiskeun hasilna langkung saé langkung saé tibatan OpenVPN sareng IKEv2, boh dina kecepatan unduh sareng kagancangan unggah eusi. Ieu mangrupikeun kamajuan penting dina pamekaran VPN, anu aspék négatip utamina nyaéta kecepatan konéksi, khususna pikaresep ayeuna tiasa nonton eusi dina résolusi 4K dina platform sapertos Netflix.

Janten, NordVPN nyaéta VPN panggancangna dina pasaran, kalayan kecepatan unduh sakitar 527 Mbps éta jauh tina VPN panggancangna kadua, anu ngan ukur 282 Mbps.

Palayanan palanggan

Palayanan pelanggan hususna aya hubunganana upami urang bet dina jasa tina ciri ieu, maka urang tiasa nyumponan kabutuhan urang. NordVPN ngagaduhan dukungan palanggan 24 jam sapoé, 7 dinten saminggu. Anjeun tiasa ngakses iraha anjeun hoyong tina tilu rute utama:

  • Ngaliwatan Pusat Pitulung pangguna NordVPN
  • Ngaliwatan layanan telepon
  • Ngalangkungan email

Privasi mutlak

Di NordVPN aranjeunna henteu ngalacak atanapi nyimpen data pangguna, éta sadayana sadayana pribadi sareng anonim, janten aksés salajengna kana data ieu ku badan mana waé teu mungkin. Jangji ieu ti NordVPN Éta parantos disahkeun ku auditor independen. Nalika anjeun nyambung kana sérver VPN, ISP anjeun moal tiasa ningali deui naon anu anjeun laksanakeun dina internét. Nanging, panyadia VPN anjeun ngagaduhan kakuatan éta. Janten penting pisan pikeun terang jinis log naon (inpormasi ngeunaan anjeun sareng kagiatan online anjeun) anu disayogikeun ku panyadia, dina hal NordVPN henteu aya pelacak.

Utamana ieu langkung milih panggunaan mémori Ram sareng ngahémat konsumsi énérgi, utamina dina alat-alat anu nyambungkeun ku jaringan. Tanpa diragukeun, ieu mangrupikeun aspek anu cukup penting nalika ngémutan kumaha urang nyambungkeun, VPN tiasa ngagaduhan seueur kaunggulan, tapi upami urang henteu nyambung kana VPN anu cocog, tiasa kajantenan yén kinerja alatna kapangaruhan sacara signifikan ku bentuk négatip. Anjeun kedah tetep ngajaga hal-hal ieu dina émutan:

  • jinis data anu dikumpulkeun jasa ngeunaan pangguna sareng panggunaan internét;
  • dukungan éksternal atanapi alat pelacak anu anjeun anggo;
  • nagara tempat jasa beroperasi sareng sarat hukum lokal pikeun ngumpulkeun data pangguna;
  • pilihan pamayaran anu ditawarkeun ku jasa sareng kumaha ieu aya hubunganana sareng idéntitas pangguna.

Pastina, pikeun sadaya alesan nyatakeun, sigana mah NordVPN éta tiasa janten pilihan anu pikaresepeun pikeun iPhone sareng iPad kami.

Kamungkinan multi-alat

Produk NordVPN sacara lengkep cocog sareng seueur alat, éta sayogi kanggo sistem operasi anu paling populér sapertos ios, Android, Windows, macOS, Linux, sareng Android TV. Kalayan langganan NordVPN tunggal anjeun bakal tiasa nampi total anonim sareng privasi dugi ka genep alat sakaligus, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta lebet aplikasi NordVPN anjeun

Janten ulah lalawora kaamanan online sareng privasi anjeun: pencét di dieu sareng kéngingkeun tawaran waktos terbatas: NordVPN diskon 72% sareng 3 bulan gratis ngan ukur € 2.64 per bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Sareng pikeun tv pinter aya anu mirip?