Alesan pikeun ningkatkeun ka iOS 7.1.1 sareng Jailbreak sareng Pangu

Pangu

Langkung ti 24 jam ka pengker, sababaraha peretas Cina kaget kami ku Pangu, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun Jailbreak iOS 7.1 sareng 7.1.1. Jam-jam munggaran saatos diluncurkeun, jaringan sosial dibanjiran patarosan ti pangguna anu hoyong terang naha aplikasi ieu tiasa dipercaya, upami éta dianggo sakumaha mistina, sareng upami éta aman pikeun Jailbreak alat-alatna nganggo éta. Sapoé saterasna sigana yén sadayana langkung jelas sareng Abdi hoyong bagikeun naha kuring mikir éta Pantes diénggalan ka iOS 7.1.1 sareng Jailbreak sareng Pangu.

Gampang sareng aman

Aplikasi na aman, ieu parantos dikonfirmasi kamari ku sababaraha hacker tepercaya anu nganalisis kode aplikasi sareng tiasa nga-verifikasi éta kecuali anu masang PP25 sacara standar, anu nyababkeun kagagalan dina sababaraha aplikasi, henteu nempatkeun sagala jinis malware dina alat anjeun atanapi naon anu mirip. Kabeneran, aranjeunna ogé masihan kami pilihan pikeun henteu masang paket anu ngagaduhan masalah, PP25, ku nyabut kotak centang dina kotak aplikasi.

Salian ti aman, éta mangrupikeun prosés saderhana pisan, sareng upami anjeun nuturkeun pituduh kami ngeunaan kumaha Jailbreak nganggo Pangu anjeun moal ngagaduhan masalah sakedik. Dina sababaraha menit anjeun bakal ngagaduhan alat ku Cydia sareng saalam dunya kamungkinan anu anjeun anggo.

iOS 7.1.1 langkung dioptimalkeun

Ieu mangrupikeun versi pangénggalna tina ios, anu ayeuna ditandatanganan ku Apple, sareng ieu seueur kaunggulan, sabab upami anjeun kedah malikeun ku kalepatan, anjeun tiasa masang ios 7.1.1 deui sareng jailbreak nganggo aplikasi anu sami. Tapi éta ogé versi ieu 7.1.1 tina ios éta mangrupikeun kinerja anu pangsaéna dina alat kami, khususna pikeun anu langkung lami, éta ngabenerkeun seueur bug, ningkatkeun Touch ID tina iPhone 5s, sareng ogé ngalereskeun cacat kaamanan anu aya dina versi sateuacanna. Henteu kakantun sadaya parobihan éstétis ti ios 7.1 anu tetep dina ios 7.1.1, sareng pilihan kalénder anu énggal.

Tapi masih aya deui, sareng éta aya sababaraha anu nyangka yén Jumaah ieu iOS 7.1.2 tiasa diluncurkeun ngarengsekeun sababaraha bug, sareng éta vérsi éta masih tiasa rentan ka Jailbreak sareng Pangu. Kamungkinan pisan yén ios 7.1.2 ieu mangrupikeun anu terakhir sateuacan diluncurkeun ios 8, janten upami dikonfirmasi yén Jailbreak tetep jalan dina versi anyar éta, bakal aya Jailbreak anu saé dugi ka ios 8 dileupaskeun, sareng pembaruan kana vérsi énggal Éta parantos mangrupikeun pilihan anu kedah dipikirkeun ku sadayana. Pangguna iPhone 4 bakal ngagaduhan Jailbreak abadi, sabab aranjeunna moal tiasa nganggo versi anyar anu dileupaskeun dina usum gugur ieu.

Versi anyar pikeun Mac sareng Linux di jalan

Pangu ayeuna ngan ukur aya pikeun Windows, sareng ogé dina basa Cina. Tapi pamekar na parantos mastikeun éta aranjeunna nuju nyiapkeun vérsi pikeun Mac sareng Linux, sareng ogé dina basa Inggris. Sanaos kami keukeuh yén prosedur na langkung saderhana ku nuturkeun pituduh kami, upami anjeun gaduh mamang ngeunaan basa atanapi kusabab sanés kanggo sistem operasi anjeun, dina sababaraha dinten ka payun anjeun moal gaduh deui masalah ieu.

Kumaha pendapat anjeun? Naha anjeun bakal ningkatkeun ka Jailbreak sareng Pangu? Atanapi anjeun langkung resep cicing dina ios 7.0.x sareng ngantosan ios 8?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edu cenahna

    Kuring ngamutahirkeun dina IPhone 4S kuring sareng jalanna saé pisan, sacara umum, éta nyéépkeun seueur mémori sareng nyusahkeun pikeun muka sababaraha aplikasi, sareng layar buka konci.

  2.   ios 7/8 nguseup pisan cenahna

    Abdi tetep di ios 6 salamina

  3.   ISAAC FARRÈ cenahna

    Abdi gaduh mac, kuring parantos masang windows dina kotak mesin virtual, tapi elipad henteu mikawanoh kuring sareng éta méré kuring kasalahan nalika ngaunduh alat pangu pikeun jailbreak, janten kuring henteu buru-buru sareng abdi ngantosan éta pikeun kaluar pikeun mac

  4.   Luciano Sancha cenahna

    Kuring parantos nyobian masangna, tapi iPhone 4 kuring ngakuan kuring salaku iPhone 3 sareng masihan kuring kasalahan… Aya saran?

  5.   Gambar placeholder Alberto Carranza cenahna

    Patanyaan purun, ku jailbreak ieu naha aya parangkat lunak pikeun muka konci iPhone 5? Nuhun sateuacana kanggo waleran anjeun, kuring kedah muka konci iPhone kuring tapi aranjeunna ngeusi batre kuring teuing dimana maranéhna ngalakukeun.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Di momen éta masih teu aya. Kalayan perusahaan naon anjeun ngagaduhan telepon? Gumantung kana perusahaan pikeun 10 atanapi 20 euro anjeun tiasa ngaleupaskeun.

      1.    Alberto cenahna

        Anu nganggo AT&T ieu asalna ti Amérika Serikat.

        1.    Ignacio Lopez cenahna

          Kasus ieu mirip sareng naon anu aranjeunna dipénta pikeun ngaleupaskeun iPhone sareng Oranyeu. Coba tingali naha nempatkeun sim sanés sareng nyingkronkeun sareng iTunes upami éta gratis. Meureun aya kabeneran.

  6.   jmmartin13 cenahna

    Kalayan jeruk anjeun tiasa gratis ???

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Kalayan Jeruk tiasa dikonci lengkep gratis, ulah aya anu nipu anjeun. Ebay sareng halaman wéb sanésna pinuh ku jasa anu nawiskeun pikeun muka konci iPhone Oranyeu artos. Sababaraha bulan ka pengker, Oranyeu ngintunkeun sadaya kode pikeun Apple pikeun muka konci alatna. Anjeun kedah lebetkeun sim ti operator sanés sareng nyingkronkeun sareng iTunes. Sakumaha saderhana éta. Ngaleupaskeun langsung.
      Halaman wéb anu nawiskeun jasa ieu teu nanaon pisan. Aranjeunna ngan ukur ngawartosan anjeun ngantosan 24 jam sareng siap pura-pura leres-leres ngalakukeun sesuatu.
      Kami pangguna Jeruk sareng kuring parantos muka konci iPhone 4s sareng iPhone 5 dina cara kieu. Aranjeunna nyaritakeun prosés ieu ka kuring di Oranyeu saatos nelepon aranjeunna pikeun ngaleupaskeun sapertos anu parantos dilakukeun dina waktos-waktos sateuacana sareng iPhone sanés. Anjeun carioskeun ka kuring upami anjeun parantos tiasa ngaleupaskeun.

  7.   hakim cenahna

    anjeun tiasa ngosongkeun anjeunna kanggo 7.95 euro.