Alien Blue nyaéta aplikasi ios resmi anyar Reddit

alien-biru

Alien Blue mangrupikeun aplikasi pihak katilu anu janten nasabah reddit pikeun ios anu parantos janten langkung populér, ku sabab kitu, éta Reddit parantos mutuskeun mésér na. Pikeun ngagungkeun akuisisi ieu pembaruan «keur"bakal sayogi gratis salami saminggu dina mésér aplikasi dina aplikasi.

Aplikasi iPad ogé gratis kanggo diunduh, tapi aranjeunna tetep damel dina ngahijikeun iPhone sareng aplikasi iPad pikeun ngajantenkeun duanana unik. Pamekar Jason Morrissey ogé parantos ngagabung sareng Reddit, sareng anjeunna bakal tanggel waler pikeun terus ngembangkeun Alien Blue sareng nambihan fitur-fitur anyar.

"Nfilsafat anjeun parantos nawiskeun pilihan kami pikeun pangguna. Kami ngagaduhan aplikasi AMA reddit, sareng Alíen Blue… tapi kami leres-leres hoyong anjeun pangguna nganggo naon waé anu aranjeunna pikahoyong.Kapala mitra strategis Reddit nyarios dina pernyataan kana TechCrunch. «Kami pikir Alien Blue saé, sareng janten aplikasi anu paling populér di reddit ios, kami hoyong tiasa nawiskeun salaku aplikasi reddit sorangan, sareng ogé ngabantosan Jason sumber daya tambahan pikeun ngalakukeun sagala rupa anu kuring hayang ngalakukeun sareng anjeunna ".

Nembe diénggalan kanggo ios 8 sareng ukuran layar iPhone énggal, Alien Blue ayeuna ngagaduhan ikon énggal sareng bumi anyar di App Store. Éta hartosna malah pangguna anu aya kedah ngaunduh deui dina iPhone sareng iPad.

 

Daptar Fitur Alien Blue Éta kalebet:

  • Jelajahi sadayana reddit, kalebet poto lucu, carita aslina sareng berita.
  • Tingali gambar sareng pidéo kalayan lancar tina nilik.
  • sora eusi anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun angkat ka luhur.
  • Langganan sareng partisipasi dina komunitas subreddit fokus kana kapentingan anjeun.
  • Envío ngeunaan koméntar, tautan, sareng carita pikeun batur pikeun ditingali sareng didiskusikeun.
  • Langsung ngecas gambar ka Imgur nalika ngeposkeun atanapi mairan.
  • Anggo éta modeu peuting pikeun gampang maca dina poék.
  • Bewara pesen anyar tina koropak reddit anjeun.
  • Tingali halaman wéb anu nganggo «kabaca»Terpadu tina Arc90.

Daptar Fitur Alien Blue PRO Éta kalebet:

  • Pindah antara sababaraha rekening reddit gampang
  • Milarian dina modeu Galeri (baheulana kanvas)
  • Ngajalajah subreddits ku topik atanapi minat
  • Gedekeun sadaya gambar tina koméntar ku ketok
  • Quote koméntar.
  • Ngaleungitkeun pesen dumasar-keyword
  • «Sumputkeun Sadayana / Sumputkeun Baca»en komentar ku pulas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.