Amazon Music Unlimited ayeuna nawiskeun 3 bulan gratis gratis

Dina eusi streaming ieu, aya seueur alternatip, dina dunya anu dugi ka teu lami katukang Netflix sareng Spotify, ayeuna urang mendakan seueur alternatif anu diantara anu ayeuna urang nyorot buta balanja, Amazon.

Amazon Music Unlimited nawarkeun kami tilu bulan gratis gratis, Janten anjeun tiasa nungtut aranjeunna sareng ngamanpaatkeun sadaya musik. Henteu diragukeun, jasa musik streaming Amazon ngadorong pisan pikeun bersaing sareng anu hébat sapertos Apple Music sareng Spotify, sareng éta henteu ngagaduhan nanaon.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, anjeun ngan ukur kedah pencét dina tautan ieu teras pencét dina Coba 3 bulan gratis - mayar engké.

Amazon Music Unlimited mangrupikeun versi "pro" Amazon Music, kalayan katalog langkung ti 70 juta lagu, Tangtosna éta ngalebetkeun sadaya berita sapertos anu pangénggalna ti C. Tangana sareng Omar Montes. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kasaluyuan lengkep sareng panyatur pinter pangsaéna sapertos Sonos sareng tangtos kisaran Amazon Echo, anu tiasa urang maénkeun musik ngalangkungan Alexa. Tapi aranjeunna henteu ngan ukur kaunggulan anu dipiboga ku Amazon Music Unlimited.

Contona, anjeun bakal tiasa ngupingkeun musik sacara lengkep tanpa iklan, teu sapertos jasa sanés anu parantos disponsoran musik. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nyimpen sareng maénkeun musik anjeun sacara offline pisan pikeun ngahindaran konsumsi data seluler sareng batréna, ogé sono ogé dimana waé anjeun ayana, nganggo atanapi henteu nganggo sinyalna sélulér.

Akhirna, asistén kontrol sora Alexa ngagaduhan sababaraha fitur ekslusif sapertos modeu bebas tangan.

Pikeun sadayana ieu, anjeun kedah langganan jasa Amazon Music Unlimited, sareng anjeun otomatis bakal nampi tilu bulan kahiji dina biaya anu gratis, Sakali anjeun nyéépkeun tilu bulan gratis, anjeun bakal tiasa teraskeun nikmati musik dina kaayaan anu sami, dugi ka genep pangguna anu béda sareng sakaligus ngan ukur 9,99 euro, nilai anu paling saé pikeun artos anu anjeun bakal mendakan di pasar, lakukeun anjeun wani tetep sareng kami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.