Amazon ngenalkeun Telepon Seuneu sareng éta henteu cocog pikeun iPhone

Seuneu-Telepon

Akhirna sareng saatos diantisipasi (langkung ti dua taun rumor) Amazon parantos didorong pikeun nampilkeun smartphone kahijina dina nami seuneu Phone. Mimitina dipercaya yén terminal énggal bakal janten saingan iPhone kusabab éta bakal nawiskeun smartphone anu saé kalayan harga anu mahal. Intina nyaéta yén ieu sanés masalahna sareng terminal na parantos diumumkeun ku $ 649 kalayan 32GB gudang sareng $ 749 kalayan 64GB gudang. Sakali anjeun maca ieu, anjeun parantos terang yén Amazon teu ngagaduhan rencana pikeun nyandak dunya smartphone payun, jauh ti éta.

Nuju spésifikasi, ieu mangrupikeun terminal anu saé. Diantara sorot na, urang ngahargaan layar 4.7 inci HD jeung Gorila Kaca 3. Layar ogé ngagaduhan 590 nits kacaangan sareng tingkat kontras anu luhur pikeun ngabantosan anjeun dina ningali siang. Nyorot ciri anu paling matak, urang teraskeun sareng otonomi, anu dina hal ieu lumayan saé. Husus numutkeun ka Amazon Telepon Seuneu nawiskeun kami 11 jam playback pidéo y 22 jam paguneman, langkung ti inohong anu saé pikeun panorama ayeuna.

Prosesor komputer nyaéta quad core sareng ngalir dina 2.2 GHz, miceun 2 GB RAM sareng ngalaksanakeun kaméra utami 13 megapiksel kalayan aperture f / 2.0, ngarekam pidéo dina Full HD sareng gambar stabilisator optik. Salaku sorot dina bagian fotografi, Amazon bakal nawiskeun palanggan na gudang poto online gratis, hal anu matak pikeun anu nyandak ratusan poto sacara rutin.

Jelas éta terminal kalayan dukungan pikeun konéktipitas LTE global sareng pikeun audio éta ngagaduhan Virtual Dolby Digital Ditambah pikeun ngadangukeun musik sareng pidéo anjeun langkung jelas. Titik anu pikaresepeun dina terminal nyaéta integrasi jasa Mayday. Mayday mangrupikeun palayanan anu debut ku Amazon kalayan tablet na anu pang anyarna sareng anu ngamungkinkeun anjeun nyauran jasa téknis bumi ku videoconferénsi sareng méréskeun éta pikeun ngarobih patarosan atanapi masalah anu aya dina terminal anjeun.

Sedengkeun pikeun dikabarkan pangaruh 3D, terminal bakal sacara efektif gaduh opat kaméra payun anu bakal meta salaku sénsor. Kalayan sénsor ieu Telepon Seuneu bakal tiasa nawiskeun kami a Pangaruh "paralaks" mirip pisan sareng 3D sareng éta bakal ngijinkeun kami pikeun ngalangkungan terminal nganggo ukur panon atanapi gerakan urang, sapertos téknologi anu Samsung nampilkeun Galaxy S4 na anu praktis teu aya anu nganggo kumargi jangka panjang éta henteu raoseun sahenteuna.

Dina waktos anu sasarengan, novelty anu sanés anu sumping ka kami ti Fire Phone mangrupikeun integrasi fungsi anyar anu namina Kéong. Fungsi ieu anu ngagaduhan tombol fisik anu dedicated diwangun ku ngagunakeun Kaméra Telepon Seuneu pikeun mikawanoh sadaya jinis produk. Khususna, anjeun tiasa nalungtik kode QR, barkod, DVD, CD, gim, URL sareng bahkan musik kalayan terminalna. Pangakuan ieu nyeken langkung ti 100 juta produk sareng upami éta sayogi di Amazon produk nawiskeun anjeun pilihan kanggo ngagaleuh atanapi ngaunduh.

Fungsionalitas anu terakhir ieu sigana saé pikeun kuring sareng ideu anu saé pikeun Amazon pikeun monetisasi pangguna na. Nanging, ngémutan harga peralatanna, teu mungkin yén pungsi ieu bakal ngahontal adopsi anu lega. Pribadi kuring bakal nempatkeun smartphone dina sauntuyan 200 dugi 300 dolar / euro Kuring ngaleungitkeun épék 3D anu teu perlu, kuring tetep sesa spésifikasi ogé Tombol FireFly. Malah lamun perusahaan ngajual terminal dina harga ongkos, éta bakal ngahasilkeun seueur artos tina penjualan produk ngalangkungan toko na kumargi terminal na bakal ngahontal pamirsa anu langkung lega tibatan terminal $ 649 anu tiasa ngahontal perusahaan anu teu gaduh Pengalaman dina séktor.

Jelas ayeuna mah yén Telepon Seuneu boro-boro bakal bersaing sareng Android luhur-na-jangkauan sareng langkung jarang sareng iPhone Apple. Sareng éta, sanaos dina kisaran harga anu sami, hésé pisan percanten yén Amazon badé suksés kalayan proposal ieu. Tapi hei, anjeun moal terang, éta masih kasuksésan masal, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jambatan Louis cenahna

    Lalaki sepuh, sanaos kami dina halaman anu ditujukeun pikeun pasrah pisan kana agama Apple saur koméntarna lepat dimana anjeun nyarios yén éta henteu bersaing sabab ngagaduhan harga anu luhur nalika kisaranna ti $ 199 dugi ka $ 299 per kontrak sareng numutkeun kapasitas sapertos Apple ngalakukeun éta, harga tinggi upami anjeun hoyong gratis ka sadaya operator, sapertos Apple, janten upami éta kalapa.

  2.   Carlos J. Gomez Perez cenahna

    Wéb impartial? Henteu sama sekali ... ..node anu hadé pikeun ngarusak terminal anu ngahakan kakuatan sareng sababaraha fitur dina iPhone mana waé.

  3.   Jorge cenahna

    Anjeun nyabak kana cara anu luar biasa ku fanboyisme patén anjeun dina seueur berita ka Apple. Ieu sigana henteu normal pikeun kuring deui. Tapi naon anu anjeun carioskeun yén éta moal tiasa bersaing upami ngagaduhan, sakumaha anjeun ogé nyebatkeun, sababaraha spésifikasi téknis anu saé?

    Abdi pangguna MacBook Pro (kisaran 2011), iPad, iPad Mini, iPhone 4S sareng ayeuna iPhone 5S, sareng kuring tiasa resep sarébu hal ngeunaan Apple, tapi punten kuring béjakeun ka anjeun, Apple kalintang tukangeunana pikeun seueur bagian kalayan hormat ka perusahaan batur. Conto nyaéta henteuna NFC, anu anjeun spekulasi yén éta tiasa diintegrasikeun kana iPhone 6, saolah-olah éta novelty hyperty; atanapi kalayan seueur fitur ios 8. Anu parantos dilakukeun Apple dina kaseueuran ios 8 nyaéta ngiringan perusahaan sanés, hal anu parantos dilakukeun. Sareng iPhone saé saé pisan dina sababaraha bagéan, tapi yén anjeun ngadamel berita ieu kalayan tingkat fanboy sapertos anu kuring pikahariwangeun, atanapi Apple bakal mayar anjeun pikeun nyarios ieu, punten. Naha anjeun henteu tiasa mikawanoh hal?

    Hayu urang tingali naha urang nganyarkeun staf wartawan kami tapi ngantep éta nyerat nyarios anu saé sareng anu goréng, sapertos anu sanés, henteu ngantep Apple ngalangkungan hateupna, saolah-olah iPhone éta langkung saé tibatan seueur alat Android atanapi terminal Amazon. FAIRNESS JEUNG KURANG PANULIS FANBOY, HATUR NUHUN.

    Ah, tulisanana, matak hanjakal. Daptar spésifikasi anu tiasa didapet dimana waé, tapi tetep diapresiasi pikeun dikoleksi, sareng ngarugikeun terminal anu ngagaduhan lawon.

  4.   Vaderik cenahna

    "Teknologi anu diwanohkeun ku Samsung sareng Galaxy S4 na anu praktis teu aya anu nganggo kumargi jangka panjang teu raoseun nyarios sakedikna"

    Santai waé! Sanés pikeun masihan anjeun sabalikna tapi kuring nganggo éta sareng éta mangpaat pisan khususna nalika anjeun ngagolér sahingga anjeun ulah ragrag smartphone dina ramo anjeun. Atanapi sanajan panangan anjeun parantos pinuh, anjeun nyungkeun SVoice pikeun milarian anjeun sareng gerakan anu anjeun gulung. Janten tong umumkeun kana hal anu anjeun henteu ngagaduhan ideu, kuring miharep sareng maca éta iHater !! Anti samsung.

  5.   mromeroh cenahna

    hahahaha anu seuri ieu jelema, Halaman anu disebut TODAYIPHONE !!! Upami anjeun hoyong kaadilan buka halaman anu disebat téknologi atanapi anu sapertos kitu, OBVIOUS aya favoritisme pikeun produk Apple, anu sipatna kasép atanapi naon? ku Gusti ... Hate Apple ieu anu datang pikeun ngaco halaman Apple atanapi dibayar ku Samsung (anu kabuktosan, malah sahenteuna éta bakal raos) atanapi aranjeunna ngan saukur teu aya hubungan anu hadé pikeun kahirupan aranjeunna.

  6.   Alejandro cenahna

    Halo, sanaos koméntar anu paling négatip sanésna, kuring kedah nyarios yén anjeun leres-leres leres sabab terminal ieu ngagaduhan seueur spésifikasi téknis ti sataun katukang sareng harga anu ditawarkeunana mirip pisan sareng terminal anu ayeuna (high-end).
    Sareng upami anjeun teu aya perhatosanna, nami blog ieu Sacara IPHONE SAKIT, maka kuduna didedikasikan pikeun jalma anu resep kana Apple, janten upami aranjeunna sanés fanboys, aranjeunna tiasa kana halaman halaman sanés anu kuring ngobrol ngeunaan naon anu aranjeunna resep sareng lirén ngritik.

  7.   Antonio cenahna

    Éta henteu khas Amazon ... Abdi, kuring ogé henteu ningali éta. Kuring parantos ngadatangan halaman ieu mangtaun-taun, éta kajantenan pisan ngritik tulisan, yén sababaraha henteu syukur ...

  8.   Antonio cenahna

    kapal udara, S-Sora Abdi nganggo sadidinten HAHAHAHAHAHA… naon lawon

  9.   Tommy cenahna

    IPhone henteu deui halaman wéb berita. Ayeuna mangrupikeun halaman wéb opini, sabab sanés pasanggiri upami nawiskeun fitur anu unggul dina harga anu sami. Abdi tiasa ngagaleuh "apel" anu kadaluwarsa dina harga sareng dina harga anu sami nembé dicandak tina tangkal sareng sadaya vitamin énggalna ... TANGTU BISA JADI KOMPETISI.

    3 iPhone parantos ngalangkungan leungeun kuring, sareng dina waktos éta aranjeunna katingalina nunjuk ka kuring, ayeuna kuring sareng Nexus 5 anu tanpa janten telepon high-end, tiasa dianggo (pikeun rasa kuring) langkung saé tibatan iPhone, sareng kuring henteu bakal ngarobah 5 ″ na pikeun nganggur di dunya.

  10.   jgcobo cenahna

    Héi José, ucapan salamet dina tulisan, éta saé pisan, sanaos kuring béda sakedik perkawis pendapat anjeun. Kuring leres-leres mikir yén Telepon Seuneu badé tuang iPhone, langkung ti naon waé pikeun kualitas saderhana anu henteu dipiboga ku iPhone: kode na gratis. Janten anjeun tiasa ngarobih tombol FireFly, ROM, konsumsi, aksés kana kaméra, sareng sajabana ... Kuring terang yén éta harga langkung luhur tibatan iPhone, tapi upami hiji jalma ngalakukeun éta ku perusahaan teras aranjeunna gaduh kamungkinan pikeun ngarobih naon waé anu anjeun pikahoyong, hal anu henteu dipiboga ku iPhone, anjeun pasti bakal milih Telepon Seuneu. Ogé, nunjukkeun ulasan di luhur, upami anjeun ningali ka fanboys, Amazon panginten langkung seueur.
    Salam terus na !!

  11.   Jorge cenahna

    Anjeun maca naon anu anjeun hoyong baca. Kuring parantos janten pangguna Apple sababaraha taun. Pamaké iPhone ayeuna. Sareng mangrupikeun hal anu aranjeunna janten berita ti Apple, naha kuring nganjang ka halaman ieu, kusabab kuring hoyong mendakan langkung seueur, ningali fitur anyar, pitunjuk anu migunani, aplikasi ... ka anu sanés.

    Kuring henteu weruh naha anjeun maca naon anu anjeun hoyong baca atanapi naon anu dipikaresep ku anjeun. IPhone News mangrupikeun halaman Wartos ngeunaan Apple sareng langkung khusus Wartos ngeunaan iPhone, sareng alesan éta henteu kedah janten halaman ogé kalayan éntri ti fanboys, tingali, kuring henteu terang naon anu anjeun mikirkeun éta .

    Ogé, upami urang ngritik halaman éta ngan saukur supados ningkat sareng aranjeunna sadar kana kasalahan. Langkung gampang pikeun nyarios yén sadayana henteu kunanaon, sampurna sareng éta anu pangsaéna sareng henteu meunang kritik, tangtosna.