Amazon ngareset kecap konci seueur pangguna na

amazon-logo

Palanggan Amazon sareng perusahaan nyalira gaduh sababaraha dinten anu sibuk. Anyar-anyar ieu, perusahaan jual online ngadamel modifikasi kana sistem idéntifikasi na sareng ngalaksanakeun sistem idéntifikasi dua léngkah, ngajantenkeun platform langkung aman. Ayeuna, Amazon kapaksa ngareset sababaraha kecap konci konsumén anu teu dikenal tanpa kanyaho aranjeunna saatos naon anu tiasa janten maling kecap konci anu masif. Teu aya data anu parantos diumumkeun umum ngeunaan maling inpormasi atanapi jumlah kecap akses anu direset ku perusahaan.

Bantosan Amazon parantos kabanjiran ku komunikasi palanggan naroskeun alesan kunaon aranjeunna nampi email ti perusahaan anu nyarios yén kecap konci na parantos dirobih. Pesen anu sami parantos dikirim ka palanggan ngalangkungan sistem olahtalatah internal, maka éta nuturkeun yén ukuran éta memang parantos dilakukeun ku perusahaan saatos disangka ngalaman serangan.

Dina email komunikasi éta sorangan, pangguna dicegah tina mikir yén kecap akses aslina aya dina bahaya atanapi inpormasi ieu dugi ka pihak katilu kalayan niat jahat, tapi ditetepkeun yén parobihan kecap konci mangrupikeun bagian tina kerangka tindakan pencegahan anu Aranjeunna nurut. protokol pancegahan Amazon. Ieu mangrupikeun ukuran pamasaran anu jelas pisan, sabab upami aya hal anu ngaapresiasi konsumén dina jenis kaayaan sapertos kieu, éta mangrupikeun pancegahan perusahaan, bahkan upami ngalibatkeun kaleuleuwihan atanapi kaleuleuwihan, sapertos ngaganti kecap konci pangguna tanpa idin aranjeunna.

Pikeun sadayana ieu, saminggu parantos difokuskeun kana kaamanan, di jantung Amazon. Mimiti pikeun aktivasina sistem idéntifikasi dina dua léngkah sareng ayeuna pikeun pesen peringatan ka pangguna sareng ngareset kata sandi anu gedé. Sadaya ieu, dina wengi Hideung Jumaah, dina saminggu pinuh ku nawaran sareng seueur patalimarga dina wéb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.