American Express bakal mawa Apple Pay ka Spanyol

apel-bayar-uk

Konperénsi investor diayakeun kamari di mana Apple ngumumkeun angka penjualan pikeun alatna, sareng di mana urang tiasa ningal kumaha sungutna anu berbasis di Cupertino parantos ngical 48 juta iPhone, 9,9 juta iPads sareng 5,7 juta Mac. Angka iPod henteu disebatkeun, sanaos mangrupikeun alat anu diperpanjang sababaraha bulan ka pengker. Data sanés anu teu disebatkeun nyaéta unit Apple Watch anu dijual dina kuartal terakhir ieu dimana Apple Watch parantos dugi ka seueur nagara.

Tapi henteu ngan ukur aranjeunna nyarioskeun perkawis hasil ékonomi, tapi ogé CEO Apple nyandak kasempetan pikeun ngumumkeun aliansi sareng American Express pikeun nyepetkeun datangna Apple Pay di 2016 ka nagara-nagara sanés. Antawis nagara-nagara anu sacara jelas ditulis ku Cook nyaéta Spanyol, Singapura sareng Hong Kong. Sigana mah Apple mimiti ngemutan urang. Hayu urang tingali naha pikeun peluncuran salajengna anu ti Cupertino kalebet kami dina angkatan munggaran sasarengan sareng Perancis sareng Jérman.

Numutkeun ka Apple ti tilu nagara ieu mangrupikeun pasar konci pikeun ngalegaan téknologi pembayaran éléktronik tanpa kontak ieu. Aliansi ieu bakal sumping sateuacan akhir taun di Kanada sareng Australia, janten pangguna di nagara-nagara éta bakal tiasa menikmati téknologi ieu sateuacan akhir taun. Di sisi anu sanésna, pangguna Spanyol kedah ngantosan dugi taun payun, pikeun nganggo iPhone kami salaku bentuk pembayaran di toko sareng jasa umum.

Kusabab diluncurkeun, Apple Pay nembé dugi ka Inggris dimana ngan ukur belasan bank Aranjeunna parantos adaptasi téknologi ieu salaku bentuk pamayaran. Di sisi sanésna, di Amérika Serikat parantos aya langkung ti 1000 bank sareng lembaga kiridit anu parantos nawiskeun dukungan pikeun Apple Pay. Ayeuna urang ngan kedah ngantosan rumor ngamimitian medar ngeunaan kamungkinan tanggal datangna aliansi American Express sareng Apple Pay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.