Analis ngaharepkeun iPhone 'murah' pikeun 2016

Iphone 6c

Tangtosna, Apple henteu ngaluncurkeun modél iPhone anu terjangkau dibarengan iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, hiji hal anu seueur dibahas sareng anu henteu kajantenan. Nanging, masih aya analis anu nolak kanyataan anu karasa, anu usaha pikeun ngaduga iPhone 6c pikeun usum semi 2016. Apple panginten tiasa ngagarap modél langkung terjangkau, anu ukuranana sami sareng iPhone 6 sareng bakal ngijinkeun Apple lebet pasar berkembang sareng janten langkung pikaresepeun pikeun konsumen anu peka harga. Nanging, Apple henteu pernah ngalakukeun tindakan sapertos naon sareng produkna, sabab éta bakal ngarusak filsafat Apple, sahingga sakumaha anu diarepkeunana, sigana moal pernah kajadian.

Numutkeun ka Ananda Baruah, alat éta bakal diluncurkeun dina usum semi 2016, tapi ayeuna teu aya jinis kabocoran ti Apple anu ngajantenkeun urang mikirkeunana. Aya seueur nyarios ngeunaan iPhone 6c dina sababaraha bulan terakhir, Tina sadaya jinis kelas sareng modél kitu, teu aya bocor anu konsisten, henteu sapertos iPhone 6s sareng 6s Plus, anu ampir saé pisan dina sadaya pendapat.

Sakali deui, urang nyarankeun nyekel rumor ieu sareng anu sanés ti pinset, sabab urang henteu acan kantos ningali Apple ngadamel jinis-jinis gerakan ieu kalayan alat-alat na. Kami émut naon anu kajantenan kana iPhone "béaya rendah" anu kawéntar, iPhone 5c anu nyombong yén éta bakal langkung mirah kusabab éta alat poliuretan, sareng éta ngan saukur cara Apple pikeun nyandak sakedik warna pikeun kisaran iPhone. Kusabab kitu, ti dieu kami yakin yén ieu moal kajadian, kanyataanna, éta tiasa janten kontraproduktif pikeun ngarobah Apple kana Samsung kalayan seueur bantalan tina alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Riggins cenahna

    Nya, kuring ngarepkeun yén analis SUBNORMAL. Aranjeunna ngéléhkeun rékor penjualan taun ka taun ku janten iPhones anu langkung mahal sareng aranjeunna badé kéngingkeun anu mirah. Naon sabungkus retard ...

  2.   Xavi cenahna

    IPhone 4 inci masih diperyogikeun. Aya paménta pikeun telepon kelas luhur sareng layar anu dikandung

  3.   Pende28 cenahna

    Upami iPhone 6C 4 ″ € 100 langkung mirah hiji-hijina.

  4.   Morpheo cenahna

    Iraha anjeun badé ngamimitian ngartos yén kecap "apel" sareng "murah" mangrupikeun antonim? Naha aya anu hariwang maca sajarah apal sareng filosofi na?

  5.   Cocacolo cenahna

    Lain? Kumaha 5c kuring nebak xD