Analis nyatakeun yén aya langkung ti 100 juta pangguna nganggo Apple Watch

Sanaos leres yén Apple Watch sanés mangrupikeun smartwatch munggaran anu pencét pasar (Pebble ngagaduhan kahormatan éta), ti saprak diluncurkeun, parantos janten laris. Unggal taun Apple ngaluncurkeun generasi anyar, generasi anyar anu, teu heran, ngajual langkung saé tibatan anu sateuacanna sareng ngahontal sajumlah pangguna anu langkung ageung.

Numutkeun ka analis Diluhur Avalon Neil Cybart dina Apple Watch ngagaduhan basis pangguna 100 juta. Dina taun kamari, 2020, jumlah ieu ningkat ku 30 juta, ngungkulan jumlah pangguna anu ngahontal Apple Watch antara 2015 sareng 2017 gabungan.

Neil Cybart nyatakeun yén:

Kalayan 100 juta pangguna, Apple Watch mangrupikeun dasar produk anu kaopat dipasang Apple, di tukangeun iPhone, iPad, sareng Mac. Dina tingkat penjualan ayeuna, basis Apple Watch dipasang bakal ngaleuwihan Mac dina 2022. dasar iPad bakal langkung lami sareng sigana bakal diukur dina sababaraha taun dumasar kana lintasan penjualan anu ayeuna.

Analis ieu nyatakeun yén aya opat faktor anu bakal ngajalankeunKomo deui, kamekaran Apple Watch: faktor bentuk anu kaukur, kagunaan anu ditawarkeunana, faktor na tiis sareng ékosistem Apple.

Dina laporan anu sami, Neil nyatakeun yén di sakumna dunya, ngan 10% pangguna iPhone gaduh Apple Watch, perséntase anu naék janten 35% di Amérika Serikat. Anjeunna ogé nunjukkeun yén upami Apple muka ékosistemna pikeun ngajantenkeun Apple Watch cocog sareng Android, basis pangguna bakal ningkat sacara dramatis.

Model Apple Watch sayogi di pasar

Apple Watch anu paling murah anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar nyaéta runtuyan 3, modél anu dimimitian dina 219 euro. Teras, urang gaduh Apple Watch Se, modél anu dimimitian dina 299 euro, ngabagi desain Apple Watch Series 4 tapi tanpa fungsi ECG.

Upami urang hoyong resep modél anu paling lengkep, urang kedah milih anu modél na Apple Watch Series 6, modél anu ngahijikeun sénsor oksigén getih salaku hal énggal sareng anu dimimitian dina 429 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.