Analis naék dina Apple Music

Apple Musik

Analis terkenal di dunya musik memperkirakan yén Apple ayeuna gaduh 8 juta pangguna anu ngalanggan jasa pembayaran, ngitung yén kami aya di akhir 2015. Salaku tambahan, Aranjeunna berani usaha yén Apple Music moal ngagaduhan kirang ti 20 juta palanggan dina akhir 2016. nurutkeun Bisnis Musik Di sakuliah dunya sareng analisna Mark Mulligan, ko-pangadeg Midia Consulting, analis anu dipangaruhan pisan anu ngagaduhan harepan pikeun Apple Music. Tangtosna, Apple ngagaduhan poin anu dipikaresep pikeun jasa musik streaming na, sareng éta dipasang salaku standar dina sadaya alat ios na, janten unggal penjualan alat janten pangguna Apple Music poténsial.

Dina istilah anu saderhana, Apple bakal néwak pamimpin ayeuna dina streaming musik, anu henteu sanés nyaéta Spotify. Nanging, nomer Spotify ogé nyumputkeun kejutan, sabab seueur pangguna na anu permanén néwak tawaran, contona, anjeun ayeuna tiasa nyewa tilu bulan jasa ngan ukur € 0,99 salaku sidang. Numutkeun ka analis, Apple ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun ngadorong pangguna kana Apple Music, sedengkeun strategi Spotify tilu bulan-kanggo-hiji-euro ogé mayar, sanaos sanés janten satia atanapi pangguna permanén., Tapi aya pikeun ayeuna , ngagunakeun jasa anjeun.

Apple ngungkabkeun dina Oktober yén anjeunna ngagaduhan 6,5 juta palanggan anu mayar dina Apple Music, nanging, Mr. Mulligan milih henteu merhatoskeun pisan data anu disayogikeun ku Apple, sabab biasana dikurilingan ku aura rahasia luhur anu henteu pantes tina sektor éta. Apple ogé parantos ngalaporkeun yén éta aya dina negosiasi permanén sareng produser pikeun ngirangan harga individu € 9,99 / bulan, tapi sigana teu aya anu hoyong kompromi di daérah ieu. Sanaos aranjeunna masih ngukur jangka panjang, tong hilap yén Spotify masih pamimpin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David PS cenahna

    Éta bohong yén pangguna Spotifu ngiringan promosi. Upami anjeun nyandak promosi 0.99 tilu bulan (dina Apple gratis) éta henteu ngantep anjeun ngulang deui, sareng promosi sanésna henteu ngantep anjeun ngaksésna ogé.
    Upami anjeun nyandak promosi di Spotify, kahartos yén anjeun parantos nyobian jasa sareng anjeun terang naon éta, sareng upami anjeun hoyong teraskeun sareng Premium, buka pamayaran, tanpa tawaran salajengna.