iPhone 7: marios sareng analisis pidéo

Sataun sanés sareng iPhone sanésna disayogikeun. Tim Cook sareng perusahaan angkat panggung Bill Graham Civic Auditorium sababaraha dinten ka pengker kanggo nampilkeun ka kami naon taruhanna pikeun bersaing dina divisi mimiti smartphone salami kursus salajengna. Teu aya anu teu paduli.

Boh di hiji sisi ogé di sisi anu sanésna, pendapat ngeunaan iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus dipendakan dina seueur titik sabab bénten. Henteu janten modél anu nganggo "s" namina, hal anu logis nyaéta taun ayeuna urang bakal ningali parobihan anu langkung radikal dina desain luar iPhone ieu, tapi pastina modél ieu gaduh sababaraha corétan peralihan antara produk anu parantos asak sareng anu énggal anu bakal datang taun payun.

Henteu masalah?

Sedengkeun pikeun luarna, sakumaha ceuk kuring, henteu seueur parobihan. Désainna bakal praktis sami pikeun anu henteu pati ahli kana seni ngabédakeun iPhone anu béda dumasar kana hiji atanapi dua detil, anu sanés janten sered upami sanés modél Plus masih ageung ageung dibandingkeun sareng terminal sanésna kalayan ukuran layar anu sami tina kompetisi. Pikeun sésana, éta mangrupikeun faktor wujud anu tiasa dianggo pisan saatos anjeun gaduh, khususna modél 4,7 inci, sareng anu urang tiasa hirup sataun deui tanpa guncangan anu utama.

Nincak detil, urang tiasa ngabédakeun iPhone 6s sareng iPhone 7 kusabab pita tukang anténeu henteu deui ngaliwat aluminium, tapi nuturkeun lengkungan pigura supados langkung disumputkeun. Ogé kusabab kaméra ayeuna ditutupan ku aluminium awak iPhone éta sorangan sareng, tangtosna, ku warna hideung hideung herang anyar (Hideung sareng Jet Hideung, dina basa Inggris). Tangtosna, kedah ati-ati sareng anu terakhir, sabab numutkeun ka Apple nyalira, rawan goresan kalayan gampang teuing.

iphone7

Tingali ya jack

Bagian tina boos sareng surak anu disanghareupan dina iPhone ieu parantos dicandak ku jack audio 3,5-millimeter. Atanapi, tibatan, henteuna anjeunna. IPhone 7 teu ngagaduhan jack pikeun nyambungkeun helm biasa urang, rada-rada éta parantos digentoskeun ku jajaran perforasi sanés anu ngalengkepan simétri ku rakana dina beulah katuhu. EarPods anyar ayeuna hadir sareng konektor Kilat sabab, enya, ieu bakal janten hiji-hijina palabuhan anu kedah anjeun anggo pikeun sadayana dina iPhone anjeun. Ieu henteu hartosna yén anjeun kedah miceun headphone lami anjeun dina tempat sampah, kumargi Apple kalebet adaptor jack Lightning to 3,5mm dina kotak alat. Upami uteuk anjeun nembé ngabeledug sareng anjeun henteu terang naon kaputusan ieu ku Apple ngaleungitkeun hal anu ciri sakumaha "liang" dina headphone asalna, dina tulisan ieu kami ngajelaskeun naha henteuna sanés drama.

Aman

Sesuatu anu aya unanimity opini aya dina salah sahiji fitur bintang dina iPhone ieu: résistansi kana cai, keusik sareng lebu. Saha waé anu ngagaduhan iPhone di tukang bakal ngalaman kasieunan anu pikasieuneun éta tiasa ngakibatkeun anjeun mendakan diri dina salah sahiji kaayaan sapertos kieu sareng sieun pikeun kahirupan iPhone anjeun. Ayeuna, terminal anyar aman tina kamungkinan percikan, beuleum teu kahaja sareng kajadian sanésna sapertos ieu. Ati-ati, sabab ieu sanés hartosna anjeun tiasa ngamandian, tapi éta dirancang ngan ukur tujuan pikeun nyayogikeun iPhone lapisan panyalindungan tambahan. Nyatana, Apple parantos ngingetkeun yén garansi éta henteu nutupan karusakan cair.

iphone72

Poto anjeun, sacara rinci

Sadayana anu parantos kami sebatkeun henteu kunanaon, tapi titik anu kuat dina iPhone 7 nyaéta kaméra. Sateuacanna kantos disebatkeun yén iPhone ngagaduhan salah sahiji kaméra pangsaéna dina pasaran, nawiskeun hasilna endah dibandingkeun sareng spésifikasi anu dipasang pabrik sanés. IPhone ieu teu aya sanes tapi klaim dina titik ieu, dimana spésifikasi tanpa limbah ngahontal hasil anu luar biasa. Hatur nuhun kana apertur f / 1.8 anyar sareng lampu kilat opat-LED énggal, gambar dina kaayaan lampu handap bakal langkung saé tibatan kantos. Kitu ogé, warna anu dicandak dina kaayaan normal langkung satia kana naon anu urang tingali dina kanyataan.

Pikeun kahiji kalina urang tingali dina modél ieu stabilisasi optik internal, warta hébat khususna pikeun anu resep pidéo, anu bakal ningali kumaha kualitasna ningkat sacara signifikan. Sanaos modél pasti pikeun anu hoyong nguntungkeun tina kaméra bakal teras janten Plus, waktos terminal 4,7 inci ieu ogé ngagaduhan peran anu saé pisan.

Nya perlu

Akhirna, saatos lami ngantosan mangtaun-taun sangsara, Apple ninggali gudang dasar 16GB. Kami moal tiasa langkung pikaresepeun. Sanaos bédana panyimpenan sareng modél langkung luhur salajengna masih ageung (128GB), pikeun kaseueuran pangguna 32GB bakal cekap.

Supados sadayana anu anjeun simpen dina 32GB (atanapi anu parantos anjeun pilih) dianggo sakumaha anu dipikahoyong ku Jobs, iPhone ieu hadir sareng prosesor A10 sareng koplokor M10 √Čta, tanpa lebet kana detil t√©knis, bakal ngajantenkeun alat "ngapung." √Čta og√© ngajantenkeun langkung √©pisi√©n, sareng Apple perkirakeun kana√©kan otonomi iPhone 7 sakitar dua jam dibandingkeun sareng 6an. √Čta panginten henteu sa√© sapertos masalah ageung, tapi urang sadayana terang y√©n unggal menit kaitung.

Apple terus meunang seueur pisan tina 3D Touch sareng Taptic Engine dina mod√©l ieu. √Čta henteu ngan ukur langkung seueur tindakan anu sayogi pikeun dijalankeun dumasar kana tekanan anu kami jalankeun dina layar, rada, tombol ngamimitian √©nggal atanapi ¬ęBumi¬Ľ lir√©n damel sapertos ayeuna dugi ka ayeuna ngalebetkeun motor alit ieu ka dinya. Kalayan kecap s√©j√©n, bakal katingali ku anjeun y√©n anjeun ngaklik, tapi nyatana √©ta sadayana mangrupikeun rekreasi.

 

Naros

Warna Hideung Hideung sareng Jet Hideung Anyar
Tahan cai
Stabilisasi optik
Panyimpenan dasar 32GB

Kontra

Harga naék kana sadaya modél
Nyoplokkeun jack audio tiasa janten prématur pikeun sababaraha pangguna

iPhone 7
  • Peunteun √©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
‚ā¨689 a ‚ā¨989
  • 80%

  • iPhone 7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • B√©r√©s aluminium
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Miguel Gonzalez cenahna

    Hatur nuhun pisan, kumaha untungna anjeun ayeuna, kuring ngantosan éta dugi ka kuring, ku cara pidéo anu didamel di Valladolid abdi ti Palencia.