Analisis panél lampu Nanoleaf Hexagons

Lampu di bumi parantos lami liren janten lampu janten elemen hiasan anu ngarobih suasana bumi anjeun gumantung kana waktosna, sareng Hexagons Nanoleaf ieu ogé ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun lingkungan HomeKit anjeun.

Nanoleaf ngajalankeun kategori Bentuk anyarna sareng panel bercahaya ngawangun héksagonal anu ngamungkinkeun anjeun nyaangan kamar ku nyiptakeun lingkungan anu béda idéal pikeun ngararasakeun pilem karesep anjeun, ngadukung cahaya pikeun dianggo sareng komputer anjeun, ngajantenkeun "jogét" kana wirahma musik atanapi ngan saukur pikeun ngahias sareng animasi anu ampir teu aya watesna. Tapi salian ti éta, Nanoleaf parantos ngalengkepan unggal panel ku sénsor ku cara némpélna aranjeunna anjeun tiasa ngalakukeun tindakan anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun panél dirina nyalira atanapi aksésori anu sanés anu cocog sareng HomeKit salain maén sareng panél, janten lampu anu pinter di paling lega tina definisi. Kami nunjukkeun pamasangan, prosés konfigurasi sareng manajemén na dina pidéo ieu sareng dina tulisan ieu.

Starter Kit, sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian

Kami diuji kit anu paling dasar anu ditawarkeun ku Nanoleaf ka kami: Starter Kit. Kotak aya salapan panel lampu, kontroller anu ngamungkinkeun anjeun nambihan 500 panel héksagonal, sareng carjer anu ngamungkinkeun anjeun nguatkeun 21 panel. Kami ogé mendakan pita perekat anu tiasa urang nempatkeun dina permukaan anu rata, sareng potongan-potongan anu ngagabung sareng masing-masing panel sareng ngamungkinkeun listrik dikirimkeun ka masing-masing éta.

Ieu panel lampu mandiri tina plastik, terang pisan sareng desain héksagonal. Ide na nyaéta pikeun ngahijikeun aranjeunna nyiptakeun bentuk anu dipikahoyong, sareng tangtosna Urang tiasa ngagedekeun iket ku ngagaleuh aksésoris sanésna upami urang hoyong bentuk anu langkung ageung atanapi bahkan "pelapis" hiji témbok. Sambunganna dilakukeun ngalangkungan WiFi ka jaringan bumi urang, ngan ukur cocog sareng jaringan 2,4GHz. Sanaos dina tulisan ieu kami bakal fokus kana kasaluyuan sareng HomeKit, aranjeunna ogé cocog sareng Amazon Alexa sareng Google Assistant.

Pamasangan sareng konfigurasi

Nalika anjeun ningali aksésori jenis ieu, hal anu pangheulana anjeun pikir nyaéta pamasanganana kedah rumit, tapi teu aya anu jauh tina bebeneran. Nanoleaf parantos nyederhanakeun prosés instalasi hatur nuhun kana perekat dua sisi anu disertakeun sareng simulator na anu ngagunakeun Augmented Reality pikeun ningali kumaha desain urang bakal katingali sahingga pastikeun dimana sareng kumaha nempatkeunana.

Pikeun ningali kumaha panél na dipasang, langkung saé éta pikeun lalajo pidéo na, sareng kuring ogé nyarankeun supados anjeun henteu ngalakukeun kasalahan anu engkéna kaduhung. Kuring ngan ukur hoyong nyorot dua tip anu kuring masihan anjeun dina pidéo: mimitina tong hariwang nempatkeun potongan munggaran anu saluyu, sabab potongan éta tiasa diputer ngantunkeunana dina posisi anu sampurna, tapi pas anjeun nempatkeun anu kadua, posisi na parantos dibereskeun sareng anjeun moal tiasa ngarobih na; Kadua, nempatkeun catu daya gancang-gancang, sahingga nalika anjeun nempatkeun panel anjeun tiasa ningali yén sambunganna leres nalika éta hurung, sabab upami anjeun nempatkeunana teras parios yén éta henteu hurung, anjeun kedah ngaleupaskeun éta sareng éta nyirikeun résiko tinggi yén anjeun tina masalah.

Sakali kami parantos nempatkeun panél sareng desain anu dipikahoyong, waktosna kanggo nambihan kana HomeKit, anu saderhana sapertos biasa. Kami nyeken kode anu kalebet dina pitunjuk dina kotak atanapi dina colokan na sareng urang ngantosan éta ditambihan kana jaringan kami, ngahususkeun rohangan anu kami hoyong aturkeun. Sakali ieu réngsé, urang tiasa angkat ka aplikasi Nanoleaf pikeun masang lingkungan sareng ngonpigurasikeun tindakan toél.

Aplikasi anu lengkep sareng panginten

Nanoleaf nawiskeun kami aplikasi gratis (link) kalayan anu urang tiasa ngendalikeun panél lampu urang sareng ngaunduh sadaya jinis desain pikeun lampu pinter kami. Upami anjeun écés pisan ngeunaan desain, anjeun tiasa nyiptakeun nyalira, masihan animasi sareng ngonpigurasikeunana sesuai karep anjeun, tapi upami imajinasi anjeun langkung terbatas, anjeun gaduh daptar desain anu teu aya tungtungna sareng ku hiji kali klik (sareng gratis pisan) anjeun tiasa ngaunduh pikeun nikmati di Hexagons anjeun. Sareng upami anjeun badé ngarobih aranjeunna pikeun masihan aranjeunna langkung pribadi, teu aya masalah.

Kalayan Hexagons anjeun tiasa nyiptakeun desain anu dibereskeun atanapi dirobih ku aranjeunna kalayan gancang anu tiasa disesuaikan. Teuing anjeun tiasa masang gim anu tiasa anjeun interaksi sareng panel touch, atanapi nempatkeun desain anu bénten-bénten gumantung kana musik pikeun ngahirupkeun pesta anjeun di bumi. 16 juta kelir panél ieu masihan anjeun kamungkinan sajajalan pikeun nyiptakeun kombinasi warna anu anjeun pikahoyong.

Salah sahiji épék paling spektakuler anu ditawarkeun ku Hexagons ieu nyaéta modeu Screen Mirror. Kalayan aplikasi anu anjeun pasang dina komputer anjeun tiasa ngadamel lampu nunjukkeun warna anu muncul dina layar komputer. Spektakuler pikeun ngaraosan kontén multimédia, anjeun moal meryogikeun perangkat keras tambahan pikeun ngagunakeunana. Inténsitas panélna luhur, bahkan tiasa dianggo pikeun nyorot kamar, sareng 16 juta warna na sengit sareng cerah. Éta ngan ukur tiasa disebatkeun cacad yén di juru héksagon aya zona paéh anu henteu ngaganggu kuring, tapi anu katénjo.

Sakumaha biasana, aplikasi Imah langkung saderhana, éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun sareng mareuman, sareng ngarobih warna tina sadaya sét, tanpa kamungkinan ngagabungkeun warna. Tapi Nanoleaf parantos ngagaduhan cara anu palinter pisan pikeun méréskeun masalah ieu, sareng éta Unggal desain anu anjeun pasang dina Nanoleaf Hexagons anjeun otomatis bakal nyiptakeun lingkungan Bumi, janten anjeun tiasa ngaktipkeunana tina aplikasi Home, ngadamel otomatis atanapi nganggo Siri.

Pendapat editor

Gampang digolongkeun kana kasalahan mikir yén panel bercahya henteu nambihan langkung ti sekadar hiasan di kamar anjeun, tapi nyatana nyaéta jenis pencahayaan ieu nalika anjeun nyobian. Maca buku, resep kana séri atanapi pilem, damel dina komputer anjeun atanapi ngupingkeun musik mangrupikeun kagiatan anu dilaksanakeun sacara sadidinten sareng langkung dipikaresep ku lampu anu cekap. Hexagons nawiskeun kami pangalaman anu pangsaéna nalika ngeunaan panel lampu, sareng aplikasi anu saé didamelna, integrasi total sareng HomeKit sareng sistem pemasangan anu saderhana, kalayan fungsi anu héran sapertos Screen Mirror atanapi animasi anu dikawasa ku sora musik. Harga na € 201 di Amazon (link)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.