Netatmo nampilkeun anemometer anu ngajantenkeun iPhone anjeun janten stasiun cuaca alit

netatmo Aya seueur aksésoris iPhone, éta henteu rahasia. Bahkan aya breathalyzer, janten moal ngareureuwas saha waé yén urang moal lami deui ningali anéméter anu bakal ngarobih iPhone kana stasiun cuaca leutik. Badé ngalancarkeunana Netatmo Sareng éta bakal sayogi pikeun smartphone mana waé sareng, kalayan éta, peminat luar bakal tiasa ngukur kagancangan sareng arah angin.

Usul Netatmo nyaéta a anemometer bumi anu ngagunakeun téknologi anu henteu kalebet bagian anu obah, tapi nganggo ultrasound sareng henteu meryogikeun pangropéa. Alat éta sanggup nyayogikeun itungan anu langkung akurat tibatan solusi pangukuran angin tradisional sareng langkung épisién sareng dipercaya dina sadaya kaayaan cuaca.

Inpormasi arus hawa disimpen sareng dikirimkeun ngalangkungan WiFi langsung kana aplikasi Stasion Cuaca Netatmo. Data anu kakumpul, sapertos suhu daérah, ngamungkinkeun stasiun alit ieu janten langkung pas sareng jalanna waktos. Alatna ogé tiasa nganalisis unsur lingkungan di jero ruangan sareng luar, sapertos suhu, kandungan cai, tekanan atmosfir, Émisi CO2 y polusi noise.

Usul Netatmo tiasa janten mangpaat pikeun ngatur kagiatan luar atanapi terang iraha nyiram pepelakan, kumargi tolok hujan nyatakeun jumlah hujan per jam sareng nyimpenna salami waktos anu lami.

Anemometer Netatmo bakal sayogi kanggo € 99 dina pertengahan Oktober. Harga na sigana henteu kaleuleuwihi upami urang ngémutan yén di Amazon aya ukuran hujan kirang langkung € 10 sareng alat anu langkung saderhana pikeun ngukur tekanan atmosfir sakitar € 40. Upami urang kedah mésér sadayana anu dilakukeun ku proposal Netatmo sacara nyalira, urang pasti bakal nyéépkeun langkung seueur artos sareng kami moal tiasa nyinkronkeun data sareng smartphone kami. Janten, upami anjeun jalma anu resep kana cuaca, panginten anéméter ieu didamel pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   PEREZ AVENDAÑO ANTELMO cenahna

    Langkung saé upami iPhone salajengna disebat iPhone 7