Kumaha ngagunakeun Scribble dina Apple Watch sanaos henteu resmi dina basa Spanyol

Corétan dina nontonOS 3 Sababaraha dinten ka pengker, dina grup Telegram of Actualidad iPhone, batur sapagawean kuring Miguel masihan koméntar anu anjeunna nyarios yén anjeunna henteu ningali deui pilihan pikeun nyerat nalika ngabales WhatsApp dina Apple Watch. Reuwas sabab kuring henteu kantos ningali anjeunna, kuring milari inpormasi ngeunaan éta pikeun mastikeun éta kuduna henteu janten masih sayogi dina basa Spanyol, sareng kitu ogé, sanaos Miguel sareng Luis P. parantos lami ngagunakeunana. Ayeuna urang tiasa nganggo vérsi Inggris na tanpa masalah, ku namina nulis kalawan gancangka nyerat dina layar Apple Watch tanpa nganggo sora anjeun.

Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun perkawis anu kuring anggap langkung seueur tina naséhat atanapi tip tibatan tutorial. Dina raraga ngaksés Scribble sanaos henteu resmi dina basa Spanyol urang kedahna robih basa nalika urang badé ngirim pesen, hal anu bakal kami aksés ku mencét kana layar Apple Watch. Supados henteu lieur anjeun, urang teraskeun ngajelaskeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

Kirim pesen nganggo Scribble dina Apple Watch

  1. Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta ngakses aplikasi olahtalatah. Upami kami parantos masang vérsi asli na dina Apple Watch, urang tiasa ngaksésna tina jam tangan. Upami henteu, sapertos kasus WhatsApp atanapi aplikasi anu anjeun henteu acan pasang dina Apple Watch, urang kedah ngantosan kanggo nampi pesen.
  2. Sakali dimana kami nyerat pesen, anu tiasa janten bewara WhatsApp, dina kasus ieu kami bakal némpél "Bales", kami bakal ningali pilihan anu sayogi. Hal normalna nyaéta ningali emoji anu aya, stiker dina aplikasi sapertos Telegram sareng ikon mikropon, anu bakal ngumpulkeun sora kami sareng transkripsi pikeun ngalirkeun kana téks. Dina waktos ieu kami kedah pencét pisan dina layar.

nulis kalawan gancang

  1. Teras, urang nyentuh «Pilih basa» atanapi «Pilih basa».
  2. Tina pilihan anu sayogi, urang milih «Inggris».
  3. Dina titik ieu tombol anyar, anu langkung ageung bakal muncul sareng téks "Scribble". Kami maénkeun na.
  4. Tungtungna, urang nyerat naon anu hoyong dikirim sareng kami némpél «Bérés».

nulis kalawan gancang

Émut yén urang bakal nyerat dina basa Inggris, anu hartosna éta urang moal tiasa nyerat aksen atanapi simbol anu muka tanda tanya, contona. Urang ogé bakal kedah biasa nulis koma sareng sababaraha simbul, sabab hal anu paling normal nyaéta dina awal huruf L atanapi J. némbongan. Bisi naon, kuring parantos ngagunakeunana bari sareng kuring henteu ngagaduhan utama masalah. Kumaha carana pikeun anjeun sadayana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mariano cenahna

    Kumaha anjeun kéngingkeun pilihan basa dina basa Inggris? Ngan ukur Spanyol, Spanyol sareng Mexico anu némbongan ka kuring. Hatur nuhun!

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Mariano. Upami inggris henteu muncul, cobian ditambihkeun bahasa dina Setelan / Umum / Keyboard iPhone. Kuring henteu nambihan, tapi éta anu disebatkeun dina halaman wéb resmi.

      Hiji salam.

      1.    Mariano cenahna

        Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun! Salam!

  2.   Louis V cenahna

    Matak panasaran yén aranjeunna henteu acan ngaktipkeun sacara standar dina basa sanésna, nalika ngan saukur mikawanoh tulisan sareng nyeratna, éta henteu kedah mendakan kecap tina kamus atanapi anu sanés ...

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai Luis. Éta sigana mendakan hal sareng kadang ngadamel sababaraha koréksi, rada anéh, éta sadayana kedah didugikeun. Di sisi sanésna, kuring parantos nyobian seueur sareng anjeun henteu tiasa nempatkeun aksen, janten éta ngan ukur valid pikeun basa tanpa lambang langka sareng di Spanyol kami ngagaduhan Ñ, Ç sareng anu sanésna.

      Hiji salam.