Angka sareng Ngitung, gratis pikeun waktos anu terbatas

angka-na-cacah

Deui kami nunjukkeun aplikasi anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan kaulinan Nomer sareng Ngitung, kaulinan pikeun barudak leutik di imah pikeun senang-senang bari diajar nomerna. Kaulinan ieu ngagaduhan harga biasa di App Store 3,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas éta sayogi pikeun diunduh ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu. Sanaos Nomer sareng Cacah ngan ukur aya dina basa Inggris, operasi sareng interaksiana saderhana pisan, henteu meryogikeun pangetahuan basa Inggris pikeun tiasa ngaraosan éta sareng anu alit di bumi.

angka-na-cacah-1

Kalayan Angka sareng Ngitung, anu pangleutikna di bumi kedah pencét kana angka anu sami, pilih jumlah unsur surat kalayan nomer anu saluyu, ngupingkeun nomer unggal-unggal dipencét (cocog pikeun diajar basa Inggris) , mendakan nomer énggal, kumaha tulisanana sareng naon anu aranjeunna ngagambarkeun....

Sagala sora anu kadéngé salami ngembangkeun gim aranjeunna dirékam ku para ahli. Salila ngembangkeun unggal kagiatan urang tiasa mendakan tip-tip anu ngabantosan urang laun ningkatkeun kasusah gim pikeun nyegah anu alit tina bosen pertandingan Unggal-unggal roda diketrokan, sababaraha balon bakal némbongan salaku pahala yén anu alit kedahna bitu pikeun tingkat salajengna.

Kadali kolot ngidinkeun mareuman sora, musik sareng tautan kana aplikasi anu sanés ti developer anu sami, hiji pilihan kedah dinonaktipkeun sacara asli dina jinis-jinis kaulinan ieu, kumargi hiji-hijina hal anu kahontalna nyaéta ngaganggu perhatian barudak upami urang henteu sadar yén fungsi ieu diaktipkeun sacara standar di buruan.

Kaulinan Angka Fun Fun Games (Link AppStore)
Kaulinan Edukasi Pikaresepeun Kaulinan4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.