Anjeun ayeuna tiasa jailbreak ios 8 atanapi ios 8.1 sareng Pangu8

Pangu8

El jailbreak pikeun ios 8 sareng ios 8.1 ayeuna sayogi hatur nuhun ka tim tukang alat Pangu. Dina kasempetan ieu, program ieu disebat Pangu8 sareng dina waktos ayeuna éta ngagaduhan sababaraha kakirangan sapertos anu ngan ukur aya pikeun Windows sareng ogé henteu masang Cydia atanapi Mobile Substrate kumargi teu cocog sareng iOS 8.

Kusabab keterbatasan ieu, éta panginten sanés jailbreak unthereed anu anjeun ngantosan. Sakumaha dilaporkeun ku tim ti Pangu8Éta mangrupikeun jailbreak anu langkung ditujukeun pikeun pangembang, janten Cydia bakal tiasa adaptasi sareng sadaya parobihan anu dilakukeun Apple dina ios 8 sareng hindarkeun masalah anu teu cocog, hal anu ogé kajantenan kalayan seueur kontén anu sayogi ngalangkungan Cydia.

Nunjukkeun yén Apple tiasa ngaleupaskeun pembaruan pikeun ios 8 anu bakal nutup liang kaamanan anu dimangpaatkeun ku Pangu8, panginten mangrupakeun ide anu saé jailbreak pikeun nyageurkeun kaséhatan urang. Sanajan urang henteu ngagaduhan Cydia, éta tiasa dipasang engké ngalangkungan aplikasi Pangu, ngalangkungan SSH sareng metode anu sami.

Kuring ayeuna Abdi nyarankeun anjeun ngantosan sababaraha jam sateuacan jailbreaking alat Anjeun. Salaku conto, vérsi 1.0 tina Pangu8 kedah ditarik kusabab éta nyababkeun ngahapus sadaya poto. Versi 1.0.1 mangrupikeun anu tiasa diunduh ayeuna sareng, katingalina, éta kedahna leres tapi sapertos anu kuring carioskeun, ayeuna bakal langkung saé ngantosan sababaraha jam kanggo gaduh rujukan ti pangguna sanés.

Pertimbangan anu kedah diémut nalika iOS 8 jailbreak:

Sakumaha biasana, sateuacan ngalakukeun jailbreak penting pisan ngadamel cadangan tina data urang sahingga, upami aya kasalahan, urang tiasa mulangkeunana sareng ngantepkeun alat sapertos anu tiheula.

Éta ogé penting pikeun nganonaktipkeun konci kode na nonaktipkeun pungsi "Milarian iPhone abdi" anu aya dina setélan iCloud.

Upami sakali diluhur dilakukeun prosés jailbreak gagal urang, maka urang bakal nyobian solusi ieu:

  • Prosés jailbreak gagal: Pasang alat ios dina modeu pesawat sareng cobian jailbreak deui. Upami ieu henteu ngalereskeun masalah, punten balikan deui alat anjeun teras cobian deui. Upami éta tetep masihan kasalahan, anjeun kedah nganggo fungsi balikkeun anu kalebet dina Pangu8 sareng ngalakukeun jailbreak.
  • "Sistem panyimpenan ampir pinuh" pesen- Ieu kusabab jailbreak bakal nyerat sababaraha file kana sistem diréktori ios 8, nyababkeun pesen ieu muncul. Nalika Cydia sayogi, file-file éta bakal ngarobah jalanna.
  • Upami anjeun parantos ngapdet ios 8 ngalangkungan OTA, anjeun panginten tiasa ngalaman masalah ngalaksanakeun jailbreak. Dina hal ieu, balikkeun alat nganggo fungsi mulihkeun anu kalebet dina Pangu8, anu ogé bakal otomatis ngaktipkeunana sareng jailbreak.

Pikeun ngaunduh - Pangu8 1.0.1 pikeun Windows


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Trako cenahna

    Warta anu saé kanggo ngantosan saurik pikeun ngapdetaskeun Cydia sareng ngajantenkeun jailbreak parantos didamel ku aktivator minor

  2.   Geo182 cenahna

    Saé pisan, tungtungna, kuring tiasa mésér 6 plus

  3.   erererer cenahna

    "Kumargi Apple tiasa ngaluncurkeun pembaruan kana ios 8 anu bakal nutup liang kaamanan anu dimanfaatkeun ku Pangu8, panginten mangrupakeun ide anu saé jailbreak pikeun nyageurkeun kaséhatan urang"

    Naon anu anjeun carioskeun ka kuring ... yén éta langkung saé pikeun ngalakukeun satengah JB ??? Upami apel ngaluarkeun pembaruan, éta TEU diénggalan sareng éta ... sareng nalika JB stabil éta bakal meunang, naon deui naséhat anu matak pikasieuneun ...

    1.    Fabricio cenahna

      Naon hartosna nyaéta yén lamun apel ngaleupaskeun pembaruan énggal anu nutup liang anu dipendakan ku pangu, maka anjeun moal tiasa jailbreak deui upami anjeun henteu ngalaksanakeunna sateuacan anjeun henteu tiasa balik kana vérsi anu sateuacana. Upami anjeun parantos sateuacanna sareng henteu nganyarkeun, sabab alatna parantos gaduh jailbreak, anjeun tiasa masang cydia ngalangkungan ssh contona

      1.    X cenahna

        Duh, punten, Tuan Sampurna Mr.

  4.   Charlie cenahna

    Ayeuna naon anu anjeun tiasa lakukeun ku jailbreak tanpa cydia?

    1.    Éta ngartos cenahna

      Jailbreak tanpa cydia henteu kapake

  5.   Tony moncada cenahna

    Abdi parantos ngagaduhan jailbreak, kuring hoyong mastikeun yén gampang dipasang, langkung saderhana tibatan ios 7.1 samemehna, sakumaha anjeun terang éta henteu gaduh cydia janten kuring henteu tiasa ngalakukeun nanaon hahahaha, tapi ngan saurik welas asih urang sadayana bakal jalan sakumaha kuduna hehe, kuring ngan ukur ngawartosan yén sagalana normal tapi henteu jailbreak upami anjeun ngapdet ota. Kuring nyobian na henteu.

  6.   Adal cenahna

    Dimana kuring tiasa ngaunduh ios 8.1?

  7.   Ivan cenahna

    Anjeun parantos séria:

    Saurik dikutip nyarios:

    Kuring parantos masihan pérsi Cydia Installer énggal dina bentuk jailtrack standar jailtrap kanggo dilebetkeun kana versi anyar jailbreak aranjeunna. Kuring ogé parantos ngadorong .deb tina édisi ios 8 tina Cydia ka apt.saurik.com pikeun diunduh sacara manual, tapi henteu acan ka Repository kuring. Hatur nuhun pisan ka limneos, anu nguji pangwangunan énggal kanggo kuring, nalika kuring aya di bandara (sareng ayeuna kuring panik ngetik pesen ieu nalika aranjeunna terang kumaha narik jetbridge tina pesawat anu kuring angkat nyaéta ngeunaan pikeun nyandak).

    Pikeun ngaunduh sareng masangkeunana sacara manual.
    http://apt.saurik.com/debs/cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb

  8.   baél cenahna

    naha anjeun parantos tiasa nga-instal nganggo ssh ????? Abdi kantos ngagaduhan kasalahan. :(

  9.   Edgar cenahna

    Kumaha cara masang cydia.deb nganggo ssh? dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi? nuhun sateuacanna

  10.   Vicentoke cenahna

    Upami aya anu gaduh ideu kumaha cara masang cydia anu parantos ngapdet saurik kanggo ngabimbing urang sakedik ka urang anu leungit, punten.
    Nuhun sareng salam!

  11.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Di dieu anjeun gaduh pamasangan Cydia pikeun ios 8 sareng ios 8.1

    1- Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta jailbreak ngagaduhan aksés SSH kana alat kami.
    2- Unduh paket Cydia .deb.
    3- Kami ngaksés alat kami ku SSH sareng Filezilla, WinSCP.
    4- Kami émut yén anjeun peryogi IP tina alat anjeun (Setélan / Wi-Fi / i gigireun jaringan kami) sareng nganggo pangguna root sareng kecap konci alpine.
    5- Kami unggah file Cydia anu diunduh kana jalur anu urang émut.
    6- Ngagunakeun Kodeu / Terminal kami napigasi kana jalur anu parantos kami anggo sareng nyerat: dpkg -i cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb
    7- Urang balikan deui alat.

    Cydia kedah némbongan dina alat kami.
    Tangtosna, kami ngingetkeun yén pikeun ayeuna bakal aya boro-boro tweaks atanapi modifikasi anu TEU tiasa dianggo sareng iOS 8, janten anu pangsaéna ngadagoan dugi ka diénggalan sareng cocog sareng versi ios ieu.

    1.    Edgar cenahna

      Nuhun Saderek ... !! tapi contona anjeun tiasa masihan kuring kode atanapi nyerat kode upami kuring nempatkeun cydia dina jalur / var / mobile / kalayan kode anu kuring tiasa napigasi sareng masang cydia tina jalur. Kuring miharep anjeun ngabantosan kuring. nuhun sateuacanna

  12.   Enrique Jose cenahna

    Kuring meunang kasalahan ieu nalika masangna!
    iPhone-de-Enri: / swasta / var / mobile root # dpkg -i cydia_1.1.13_iphoneos-arm.de
    </mobile root# dpkg -i cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb
    dpkg: ngolah kasalahan cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb (–install):
    teu tiasa aksés arsip: Teu aya file atanapi diréktori sapertos kitu
    Kasalahan anu karandapan nalika diolah:
    cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb

    1.    Edgar cenahna

      ieu tutorialna bro ..
      http://junesgraphics.blogspot.com/2014/10/pangu-v101-how-to-install-cydia-manually.html
      Kuring miharep kuring geus mantuan anjeun. salam

  13.   Israél cenahna

    Pikeun masang cydia angkat ka / var / mobile /, ngahasilkeun folder anu disebut Cydia kalayan idin 7777, dina Cydia ngahasilkeun telepon otomatis Instalasi kalayan idin 777 nyésakeun / var / mobile / Cydia / Autoinstall di dinya pasang file instalasi .deb anu anjeun unduh di dieu http://apt.saurik.com/debs/cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb , restart telepon sareng siap dipasang Cydia. XD

    1.    Israél cenahna

      Anggo WinSCP, idéal anjeun kedah aya dina jaringan WiFi anu sami sareng komputer anjeun, kéngingkeun IP anu ditugaskeun ku router kana idéal anjeun teras lebetkeun kana WinSCP, root user, alpine password

  14.   Edgar cenahna

    Karunya pisan éta henteu acan diadaptasi pikeun layar iphone 6 sareng 6 plus .. 🙁 .. ngantosan !!

  15.   Mario Cuevas-Villar cenahna

    Été nos nos nos Nacho, ieu mangrupikeun JB anu museur ka DEVELOPERS, sanés pangguna normal, sareng anjeun nempatkeun éta JB parantos sayogi.

    1.    Nacho cenahna

      Dupi anjeun parantos maca tulisanna? Langkung ti naon waé kusabab dua paragraf munggaran anu kuring dédikasikan pikeun netelakeun yén éta pikeun pamekar. Abdi henteu tiasa nempatkeun éta langkung jelas.

  16.   JF Montoya cenahna

    Jailbreak parantos sayogi, pikeun pamekar atanapi pikeun pangguna tingkat lanjut, sakumaha anu anjeun hoyong tingali, tapi berita ieu sampurna. Hal sanésna nyaéta anu paling henteu terang kumaha nerapkeunana, saha waé anu ngalaksanakeun naon anu aranjeunna pikahoyong tapi blog ieu sok aya di handapeun mariem ku beja anu pang anyarna, kuring henteu ngarti pisan kritik ... Saha anu sanggup nerapkeun jailbreak ieu kedah teras-terasan dilakukeun dina tanggung jawab anjeun sareng saha waé anu henteu ngantosan vérsi "kanggo sadaya pemirsa" ... Sakali deui, hatur nuhun kanggo sadayana anu ngabagi ALL berita.

  17.   psycho_pata cenahna

    Isu waktos ka jailbreak kirang dikedalkeun

    Apple pikeun nyolok liang kedah ngaleupaskeun versi anyar 8.1.1. Masalahna nyaéta lamun néwak anjeun dina 7.1.2 tanpa ngamutahirkeun, henteu upami néwak anjeun dina 8.1 tanpa jailbreaking

    Hayu, anu bakal kuring lakukeun dinten ieu nyaéta ngapdet iPad kana 8.1 sareng ngantosan Jailbreak janten sawatara dinten

    Apple pikeun ngalakukeun naon anu dipikahoyong, upami anjeun aya dina 8.1 moal aya masalah

    Ieu ngingetkeun kuring kana jandéla "mobil kaamanan" anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan F1 kalayan éntri kotak.

    Ayeuna waktuna pikeun ngalebetkeun kotak sabab mobil kaamanan ngantunkeun pangkuan salajengna

  18.   Adal cenahna

    TULUNG!! Dimana kuring tiasa ngaunduh ios 8.1?

  19.   sebas cenahna

    Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuh Yeah!, Yeah Ouuuuuuuuuuuuuuuh, takdir mangrupikeun bonténg, salam sareng deo dina burit!

    Éta Nacho, hatur nuhun kanggo tulisan anjeun, dina sababaraha dinten JB bakal dileupaskeun pikeun kami anu sanés pangembang 🙂

  20.   Fransiskus Flores cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh jeilbreak dina iPad 3 nalika masang éta nyatakeun yén éta henteu tiasa nyambung kana null k upami tiasa mah

  21.   Fransiskus Flores cenahna

    iPad abdi ios8.1