Anjeun ayeuna tiasa maénkeun Super Mario dina iPhone nganggo salinan anu ampir sami ieu

super-mario-play-on-iphone

Salah sahiji novelty utama anu intina dina 7 Séptémber nyandak urang, salian ti iPhone 7, Apple Watch Series 2 sareng AirPods, mangrupikeun pengumuman datangna Super Mario Run ka App Store sateuacan akhir taun. . Pengumuman penting pikeun anu mikaresep Nintendo klasik ieu tapi henteu asup akal sabab sanés éta klasik Nintendo, tapi pelari anu teu aya tungtungna sareng éta ogé bakal nyandak sababaraha bulan pikeun ngahontal platform Apple.

super-mario-play-on-iphone-2

Nanging, aya pangembang anu palinter pisan anu aranjeunna ngatur pikeun ngabobodo lengkep staf anu mariksa aplikasi anyar sareng apdet anu nepi ka App Store, sareng ku cara ieu aranjeunna parantos berhasil nyusup Super Jungle Adventures, anu dasarna nyaéta gim Super Mario, kumargi watak mitos Nintendo sigana ngoleksi koin sareng ngahindar musuh.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu ngiringan pertandingan, karakter kaulinan ieu henteu katingalina sapertos Mario, tapi saatos pembaruan yén kaulinan ieu nampi dina 8 Séptémber, ayeuna nembongan salaku protagonis. Gambar anu judulna tulisan ieu pakait sareng kaulinan ieu sareng sakumaha urang tiasa tingali éta mangrupikeun salinan pasti tina Mario.

Aplikasi ieu sayogi kanggo diunduh gratis sareng tangtosna pangembang hoyong nguntungkeun waktos anu parantos dikaluarkeun pikeun nyiptakeunana sareng nalika ngembangkeun game urang bakal mendakan pariwara. Paling dipikaresep, pertandingan éta henteu bakal lami di App Store utamina nalika nepi ka kuping tina Nintendo, anu sok nolak port na klasik kana platform mobile, janten upami anjeun tiasa ngaunduh, tong reureuh saprak Super Jungle Adventures nempatan 72.3 MB sareng kirang ti 100 MB anjeun tiasa ngaunduh ku tingkat data anjeun. Meryogikeun ios 6.0 atanapi engké atanapi kompatibel sareng iPhone, iPad, sareng iPod Touch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Wow !!!!!! Nuhun Ignacio !!

  2.   Nestruo cenahna

    Brutal, dina gambar tina appstore yén wayang awon témbong, tapi di buruan éta Mario dina ukuran normal !!! nyaéta Super Mario Bros !! saé pisan Ignacio! Abdi henteu percanten dugi ka ngaunduh! hatur nuhun rengat

  3.   jony_28 cenahna

    alus pisan lol, persis kaulinan anu sarua. naha mungkin ngaleungitkeun iklan?

    1.    Hoser cenahna

      Cabut data sélulér pikeun aplikasi ieu sareng nganonaktipkeun
      Wifi kanggo maén

  4.   diego t cenahna

    jalan q. hatur nuhun