Anjeun ayeuna tiasa nyetél latar tukang khusus dina Safari

Safari dina ios 15

Kalayan iPhone 13 ngahontal pangguna anu munggaran sareng nganggo iOS 15 kalayan saminggu kahirupan, salah sahiji parobihan anu paling matak anu bakal urang anggo nalika ngagunakeun alat urang taun ayeuna nyaéta total desain ulang anu Safari, peramban Apple, parantos ngalaman dina aplikasi na. Paramban parantos dirarancang supados langkung gampang pikeun urang pikeun nganapigasi sareng tiasa ngatur sadaya tab terbuka kami ku cara anu leuwih saderhana. Tapi henteu ngan éta, ogé ngamungkinkeun urang ngarobih deui ku nambihan latar tukang dina iPhone urang. Kami ngajarkeun anjeun kumaha ngalakukeunana.

Nyetel latar tukang dina iPhone kami dina aplikasi Safari saderhana pisan sareng anjeun tiasa nganggo gambar anjeun nyalira atanapi nyetél wallpaper énggal anu parantos kalebet Apple sareng ios 15.

Kumaha carana nyetél latar tukang khusus di Safari sareng ios 15

  • Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka tab Safari kosong anyar. Pikeun ieu anjeun kedah pencét dua kotak éta dina palang anu aya di katuhu handap na teras pencét tombol "+" anu bakal muncul dina palang anu sami di kénca gigireun sadaya tab anu parantos kabuka disebarkeun dina layar.

 

  • Teras, anjeun kedah turun sadayana dina tab anu parantos dibuka pikeun anjeun dugi ka mendakan tombol Edit.

  • Ku cara kieu anjeun bakal ngalebetkeun sadaya pilihan kustomisasi anu dipibanda ku Safari. Antara aranjeunna, anjeun bakal mendakan toggle Gambar Latar, anu anjeun bakal aktipkeun pikeun tiasa milih tukang anu anjeun paling resep.

  • Ngaklik tombol + Anjeun tiasa lebetkeun salah sahiji gambar tina galéri anjeun.

Sakali anjeun parantos milih dana anu anjeun pilih, ieu bakal ditingalikeun di tukang dina halaman anu teu aya, contona, nalika anjeun muka tab anyar dina Safari, anjeun bakal mendakan poto anu dipilih sareng pilihan has anu ditingalikeun ku browser.

Sacara pribadi, kuring pikir ngagaduhan kamampuan kustomisasi ieu henteu kunanaon, kumaha oge, Sigana mah éta moal aya pangaruh anu ageung pisan kumargi dina kaseueuran halaman anu kami kadatangan kami moal tiasa ningali latar urang. Ogé, saha anu teu acan biasa nada bodas tanpa noise nalika lebet peramban? Caritakeun kumaha pendapat anjeun ngeunaan pilihan kustomisasi ieu!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.