Naha anjeun badé mésér iPad sareng anjeun henteu terang anu mana? Kuring bakal nyobian ngabantosan anjeun

sakabeh rentang ipad di 2019

Taun ayeuna, sauntuyan iPads nyaeta Heboh. Pernah dina sajarah Apple teu acan aya seueur pilihan ukuran sareng modél layar. Ieu nyandak kaputusan dina hiji iPad atanapi anu sanés tiasa janten kaputusan anu sesah. Upami anjeun parantos gaduh salah sahiji sareng badé ngomean deui, anjeun bakal saderhana éta, sabab anjeun terang sampurna naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng naon anu badé dipénta.

Éta langkung rumit upami éta tablet munggaran anjeun. Anjeun kedah jelas pisan ngeunaan naon anu anjeun badé nganggo éta. Abdi henteu bakal ngajantenkeun anjeun pusing ku fitur atanapi seueur data, ngan ukur opat konsép anu anjeun kedah jelas, sareng koméntar kana pangalaman kuring nganggo opat modél anu sayogi. Kuring miharep éta ngabantuan.

Conectividad

Sadaya iPad gaduh dua versi: WI-FI, sareng WI-FI + Sélular. Kalayan anu munggaran anjeun ngan ukur tiasa nyambung ngalangkungan Wi-Fi, sareng anu kadua anjeun tiasa ngalebetkeun kartu SIM sareng nganapigasi sareng sambungan telepon 4G. Anu hiji ieu gampang. Upami anjeun badé nganggo iPad anjeun ti bumi, tong dipikirkeun deui sareng nyandak WI-FI + Cellular. Teu aya anu langkung pikasediheun tibatan milarian wifis umum pikeun ngajelajah. Sareng hilap ngeunaan ngabagi konéksi tina iPhone. Téori na saé pisan, sareng éta tiasa dianggo sampurna, tapi éta bakal ngalembereh batré mobile anjeun dina waktos. Dangukeun abdi. Kumaha upami biasana anjeun moal ngaluarkeun éta di jalan, ngaluarkeun 4G.

kapasitas

Di dieu hal mimiti rumit. Kapasitas mémori berkisar tina 32GB dina iPad dugi ka 1TB dina sato galak iPad Pro. Gampang disebatkeun yén langkung seueur mémori langkung saé, upami ngan ukur, tapi ningali béda harga antara kapasitas anu béda, anjeun kedah milarian kasaimbangan supados henteu nyéépkeun artos. Idéalna 64GB. Anjeun gaduh langkung ti cukup pikeun seueur aplikasi sareng dokumén. Anjeun teu kedah langkung, henteu ... anu anjeun gunakeun pikeun nonton séri atanapi pilem anu jauh ti bumi. Kuring gaduh réréncangan anu ngagaleuh 1TB iPad Pro pas kaluar. Anjeunna sering ngumbara ku AVE sareng teras nyandak éta dieusian ku séri sareng pilem pikeun ditingali dina karéta. Éta hiji-hijina pembenaran anu kuring tingali sah pikeun nyéépkeun artos dina kapasitas anu ageung.

Trik: upami contona anjeun badé nganggo éta pikeun nonton seri nalika anjeun ngalih kana angkutan umum, itung waktos nonton unggal dinten, sareng anjeun bakal terang kapasitas naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngomean épisode saminggu sakali. Tambihkeun kana 64 GB anu diperyogikeun pikeun aplikasi anu kuring nyebatkeun sateuacanna, sareng anjeun bakal ningali yén ku 128 GB anjeun gaduh cekap pikeun pidéo sadidinten anjeun.

kelir

IPad pro warna gamut

Tong hariwang ngeunaan warna tonggongna upami anjeun badé nunda tutupna

Gampang. Tong hariwang ngeunaan warna tonggongna. Anjeun bakal tungtungna nempatkeun panutup dina éta sareng anjeun bakal lirén ningali éta. Ngan pilih pigura payun, sareng anjeun ngan ukur gaduh dua warna: Bodas atanapi hideung. Gampang, bener?

Upami urang parantos jelas ngeunaan tilu variabel ieu, kuring bakal ngajelaskeun pangalaman kuring sareng opat modél iPad anu sayogi, sareng anjeun bakal ningali kumaha tungtungna anjeun bakal langkung jelas.

mini iPad

Peta jalan. Cahaya pisan. Layar 7,9 inci. Kuring parantos nganggo éta salami opat taun, unggal dinten, damel salaku komérsial. Cocog pikeun dipaké di jalan. Penting pikeun mésér WI-FI + Sélular. Cocog sareng Apple Pencil generasi kahiji, éta mangrupikeun notepad anu saé. Kuring malah dipasang dipasang dina mobil sareng dianggo salaku GPS. Sampurna pikeun digawé.

iPad

IPad Polos. Teu aya nami kulawarga. Éntri-tingkat iPad 9,7 inci. Éta modél anu paling murah tina iPad, anu henteu hartosna éta henteu cairan. Pasang prosésor fusi A10 kalayan kakuatan anu cekap pikeun ngalih kalayan gampang sagala pamolah kecap, édit poto, atanapi pidéo dina 4K. Éta ogé cocog sareng versi mimiti Apple Pencil. Cocog pikeun murid: nyandak catetan, ngédit PDF, gambar gambar, jst. Sampurna pikeun nonton eusi audiovisual dina Netflix, HBO, jst. A serbaguna tur ékonomis sadaya-rounder. Tablet idéal pikeun sakumna kulawarga, ngora sareng sepuh. Tangtosna, kuring henteu nyarankeun vérsi 32 GB, éta tiasa lumayan adil. Upami anjeun tiasa, kéngingkeun anu salajengna, anu 128GB. Idéalna nyaéta 64GB, tapi henteu.

iPad Air

Kami angkat kiyeu anu sanés, boh dina tampilan sareng prosésor. Masang anyar Layar 10,5 inci nada leres, sareng salah sahiji prosesor panganyarna Apple, éta Bionic A12 sareng Neural Engine. Éta langkung seueur tarohan pikeun kapayunna tibatan ayeuna. Upami anjeun ngabandingkeun éta dina pagelaran sareng iPad sateuacanna dina aplikasi anu anjeun badé anggo unggal dinten, anjeun moal ngahargaan bédana, salain ti layar, tangtosna. Kalayan chip A12 ieu anjeun mastikeun kinerja jangka panjang anu hadé salami mangtaun-taun. Pasti ios henteu deui 13, tapi 14 atanapi 15 bakal ngajalankeun tanpa masalah dina iPad Air. Anjeun gaduh vérsi 64GB anu idéal. Éta sanés mangrupikeun perangkat deui pikeun sakumna kulawarga, tapi kahoyong langkung pribadi.

iPad Pro

Sato coklat. Kuring parantos sareng anjeunna salami opat bulan sareng anjeunna pikaresepeun. Éta iPad panggedena dina hal layar sareng prosesor. Anjeun tiasa mésér éta kalayan 11 atanapi 12,9 tampilan inci di 120 Hz Promosi. Pasang prosésor Bionic A12X sareng Neural Engine, sareng Memori 4 GB RAM. Saur kuring henteu aya aplikasi dina sadaya Apple Store anu ngajantenkeun A12X tiasa dianggo kalayan kapasitas 50%. Sugan nalika Adobe ngaleupaskeun Photoshop lengkepna pikeun ios, sareng kami ngédit poto beresolusi super luhur kalayan seueur lapisan, kami bakal maksa prosésor pikeun dianggo dina kapasitas pinuh. Kalayan aplikasi anu biasa yén urang sadayana nganggo sapopoé, browsing, email, jaringan sosial, sareng platform video, CPU henteu ngaco.

Gaduh a kualitas sora spektakuler. Éta ngagaduhan opat panyatur, dua di unggal sisi, nyayogikeun pangalaman anu jero. Pigura na diréduksi jadi minimum, sabab teu gaduh tombol bumi. Éta parantos angkat tina pangenal sidik ka raray ID, dirilis dina iPhone X. Éta hususna masalah pikeun ningkatkeun. Mibanda kaméra di tengah bagéan luhur, dina posisi nangtung. Masalahna sumping upami anjeun nganggo dina bentang. Kuring biasana nyekel kana leungeun kénca kuring, bari nganggo nganggo leungeun katuhu, nutupan kaméra sareng ngajantenkeun muka konci ku pangakuan raray mustahil. Upami anjeun kénca, anjeun moal ngagaduhan masalah sapertos kieu.

11 inci iPad Pro

IPad Pro. Anu pangkuatna anu urang tiasa mendakan ayeuna.

Pikaresepeun lainna nyaéta Pensil Apple generasi kadua. Hilap kabel pikeun ngeusi batre. Éta ngeusi ku induksi di sisi iPad Pro. Anu cool. Anjeun gaduh aranjeunna sareng kamampuan ti 64GB dugi ka 1TB. Leres, leres, Terabyte. Dina waktos ayeuna, hiji-hijina bédana pikeun laptop naon waé ios, dibandingkeun sareng MacOS atanapi Windows. Tapi ieu dina bulan Séptember badé robih. Kalayan ios 13, anjeun tiasa nganggo mouse Bluetooth, browser wéb safari kumplit sareng download manager, jsb. Maka moal aya bédana antara iPad Pro sareng laptop.

Mirip sareng SEAT

Jajaran kandaraan SEAT

Kisaran iPads tiasa dibandingkeun sareng kisaran kandaraan sagala merek, sapertos SEAT, contona

Upami urang ngabandingkeun iPad anu bénten sareng kisaran kandaraan SEAT, contona (sanés mérek, kumargi pikeun kualitas sareng harga éta BMW atanapi Mercedes Benz) urang tiasa nyarios yén iPad Mini bakal janten SEAT Mii, pangleutikna dina kisaran. IPad sareng Ibiza, ekonomis sareng serbaguna. Teras teh iPad Air, hiji AronaAbdi bakal nyarios, sareng tungtungna teh iPad Pro, 300 hp Ateca Cupra.

Kuring ngaharepkeun saatos tulisan ieu, anjeun gaduh langkung jelas anu mana iPad anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    "Masalahna sumping upami anjeun nganggo di bentang. Kuring biasana nyekel kana leungeun kénca kuring, bari nganggo nganggo leungeun katuhu, nutupan kaméra sareng ngajantenkeun muka konci ku pangakuan raray mustahil. Upami anjeun kénca, anjeun moal ngagaduhan masalah sapertos kieu deui. "

    Naha anjeun parantos nyobian ngabalikkeunna? Kuring gaduh 12,9 "iPad Pro, sareng henteu janten masalah naha kaméra aya di katuhu atanapi kénca. Justru desain layar ngamungkinkeun ieu ku henteu ngagaduhan tombol home.

    1.    Toni Cortés cenahna

      Leres, tangtosna, tanpa panutup henteu aya masalah, anjeun balikeun na éta waé. Dina kasus kuring, ku kasus anu kuring bawa, wadah potlot di luhur sareng lipatan pikeun nahan iPad di handapeun langkung raoseun, sareng ngagaduhan tombol polumeu, anjeun henteu tiasa ngaktipkeun iPad sareng éta maksa anjeun ngagaduhan kaméra di luhur. kénca. Boh kuring ngaganti sampéan (kuring henteu resep, éta saé pikeun kuring) atanapi kuring kénca ... Salam!

      1.    Jana cenahna

        Ja planiram da kupim ipad samo zbog crtanja. Zato mi nije potrebna neka ogromna memorija, mislim da bi 64 bilo totalno dovoljno. Aya hee mah bitno da bude veci. Mislim negde 11 Inca pa nadalje. Sad se razmisljam izmedju obicnog Ipad-a jeung IpadAir-a, naha anjeun razlika? , i da li je pametnije uzeti bolji cak iako necu koristiti neke opcije, npr ovaj sélular wifi mi je skroz nepotreban. Takodje olovke, prva i druga, mislim da bi mi ova druga bolje pristajala.

        1.    Toni Cortés cenahna

          Di dieu anjeun bisa milih iPad Air, tapi anjeun bisa make Apple Pencil 2. iPad ieu kompatibel jeung Apple Pencil 1, sarta ogé bisa dipaké dina versi sejen.