Gaduh masalah sareng Safari saatos ngamutahirkeun ios 8.2? Gampang, anjeun sanés ngan ukur hiji-hijina

ios 8.2

 

Saatos konférénsi Senén kamari, Apple ngaluarkeun pembaruan parangkat lunak pikeun iPhone sareng iPad, ios 8.2. Versi ieu kedah langkung stabilitas pikeun sistem operasi, tapi puluhan pangguna ngalaporkeun bug dilokalisasi dina browser Safari. Tétéla, nalika anjeun nyobian muka tautan tina aplikasi ti pihak katilu teras pencét dina pilihan "Buka di Safari", wéb na henteu dimuat.

Nalika anjeun nyobian muka URL di Safari tina aplikasi Apple sanés pribumi, halaman na bakal kosong, antukna nunjukkeun gagal dimuat. A bug anu puluhan pangembang parantos dikonfirmasi ngalangkungan jaringan sosial saprak Senén kamari. Mangrupikeun kagagalan anu henteu kajantenan nalika tautan dibuka tina aplikasi Apple asli. Aya cara gampang pikeun ngalereskeun masalah ieu, tapi rada ngaganggu.

Nembongan yén nalika ieu kajantenan, pangguna tiasa mencét dina tombol «refresh halaman» pikeun URL éta pikeun dimuat. Dina waktos ayeuna, ti Apple kami henteu kéngingkeun koméntar perkawis éta, tapi kami tiasa ngarepkeun yén kamungkinan versi ios 8.2.1 caket dieu.

Dina ios 8.2 kami ogé mendakan aplikasi pikeun Apple Watch, anu dipasang langsung sareng yén éta bakal tetep janten hiasan sapertos dina iPhone urang upami urang henteu mésér jam tangan Apple pinter.

Naha anjeun ngalaman masalah ieu di Safari? Naha anjeun bangor yén aplikasi Apple Watch dipasang sacara asli?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

81 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul Sán Bateman cenahna

    Sareng Siri sareng AppStore 😣

    1.    Cgs cenahna

      Entong update ka 8.3 éta sami atanapi goréng. Siri anu nganggo whatsapp masih henteu jalan.

  2.   David Barba Camarena cenahna

    Kuring perhatoskeun yén dikte dina WhatsApp henteu leres, henteu. Kuring henteu terang naha éta ti App atanapi ios

    1.    Antonio Pérez Lorca cenahna

      Hal anu sami parantos kajadian ka kuring. Mangrupikeun bug tina iOS 8.2. Éta ogé kajantenan di Safari, pencét OK dina tungtung dikte ngahapus téks anu anjeun nembé nyerat. Kuring parantos hasil Downgraded ka IOS 8.1.3 sareng sadayana direngsekeun.

    2.    Juli cenahna

      Kuring parantos mendakan kasalahan anu sami, pas anjeun ngamimitian nandeskeun sareng ngirangan. Kuring ogé perhatoskeun yén peryogi waktos anu panjang pikeun unggah poto saatos pilihan perpustakaan poto

    3.    Martin cenahna

      Éta masalah pembaruan. Kuring ngagaduhan IOS 7 sareng sadayana sampurna. Kalayan IOS 8 WhatsApp parantos dipotong, sareng anu parah nyaéta WhatsApp anu kuring parantos nyerat sareng aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon.

  3.   David Perales cenahna

    Kalayan AppStore, éta moal ngantep kuring ngaunduh nanaon saprak soré ieu

  4.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    App Store usum gugur ieu, sanés ti ios 8.2

  5.   Malaikat Eb cenahna

    Éta henteu ngijinkeun pikeun ngapdet nanaon

  6.   david cenahna

    Naha pembaruan ieu ngalereskeun masalah Wi-Fi?

  7.   Juno7633 cenahna

    Anu kuring gaduh masalah nyaéta App Store, sakapeung (seuseueurna dinten) éta henteu ngantep kuring ngaunduh aplikasi.

  8.   Miguel cenahna

    Dina kasus khusus kuring, saprak kuring ningkat kana 8.2, kuring henteu acan tiasa nyambung kana istore ... Sadaya usaha kuring ngabalikeun "kasalahan anu teu dikenal". Saur pembaruan ieu henteu disarankeun pisan ...

  9.   Nyingkahan hacker cenahna

    Jam sabaraha éta nalika kuring gaduh iPhone 3g, 3gs sareng 4 ...

    Dina waktos éta éta ngagaduhan iPhone atanapi gaduh androids kalayan sistem anu kalut, laun sareng sababaraha APPS ...

    Dinten kuring mutuskeun balik ka iPhone 6 Plus asalna tina Android ...

    IOS sanés naon éta ogé Android, tabel-tabelna tos.

    Ningali ka GS6 anu kaluar sareng ngical junk mobile ieu

  10.   Ckarlosh Thouxscki cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh kaulinan

  11.   Miguel cenahna

    Kaleresan aya, pembaruan ieu ngagaduhan kuring langkung seueur masalah tibatan solusi. Kuring henteu terang naon anu kajantenan ku wifi tapi undeuranna laun sareng kadang sambung. Sareng App Store sakapeung mah ngantep kuring ngaunduh aplikasi sareng ayeuna 🙁

    Sacara umum kuring henteu resep kumaha tingkah laku ios 8.2

    Sigana mah kuring bakal balik deui ka 8.1.3 sateuacan aranjeunna lirén ngadaptarkeun na.

  12.   Luis Raul Ferreira cenahna

    xD sukur yén tina koméntar kuring terang yén toko aplikasi turun, kuring parantos kagorengan hoyong ngaunduh barang sareng kuring bakal ngalangkungan tanda sakedik: p Ok teras antosan 🙁

  13.   Harold Efrain Chavarria Solis cenahna

    Abdi sareng AppStore ogé

  14.   Alex cenahna

    Nya, abdi lakukeun pisan. Kuring gaduh iPhone 6 sareng kuring henteu ngagaduhan masalah ngeunaan Safari atanapi toko aplikasi.

  15.   Toni cenahna

    Kuring parantos diropéa janten 8.2 sareng nalika kuring lebet ka appstore éta henteu ngantep kuring ngamutahirkeun aplikasi.

  16.   Ли Е. cenahna

    sareng omong kosong tina aplikasi nonton apel ka santo de que? Éta henteu tiasa dihapus.

  17.   Virginia Salvatori cenahna

    Ngalereskeun masalahna mangga !!!

  18.   Yisus Balderas cenahna

    Naha kuring hiji-hijina anu lirén damel pusat béwara sareng pusat kontrol ??

    1.    Álvaro Hernán Aragon cenahna

      Éta parantos kajantenan kuring di iOS 8.1.3, janten ujug-ujug anjeun badé muka bewara sareng nalika anjeun geser teu aya anu némbongan. Sami sareng pusat kendali, anjeun ngan ukur tiasa muka éta tina layar konci atanapi tina toél bantosan. Éta sporadis, nganonaktifkeun sareng ngaktifkeun gerakan keuna siga anu ngabéréskeun

    2.    Yisus Balderas cenahna

      Upami éta ogé kajantenan kuring ti saprak 8.1.3 sareng kuring ngira yén ku pembaruan ieu kuring badé menerkeun éta: / mimitina kuring ngamimitian deui ambéh aranjeunna kaluar tapi ayeuna kuring langkung saé kana konfigurasi, pusat béwara, sareng mareuman sareng aktip éta deui

  19.   Sebastian cenahna

    Kuring henteu ngartos naon anu dilakukeun ku seueur penggemar android di dieu? upami anjeun benci kana apel sareng telepon sélulérna maka naon anu anjeun lakukeun di dieu? anjeun henteu nyumbang nanaon anu produktif sareng koméntar anjeun leres-leres ... panda tina ********

  20.   nurdiansyah (@nurdiansyah) cenahna

    Nya, pamajikan 6 iPhone kuring saé pisan, kuring mutuskeun pikeun ngarobih pikeun mendakan cakrawala anyar sareng hiji-hijina hal anu kuring baca dina Blog anu sanés nyaéta ieu sanés deui naon deui. iphone terakhir kuring nyaéta 5 sareng kalakuanana rada hadé.

  21.   Sergio cenahna

    kumaha batréna kalayan ios 8.2 dina iphone 5s?. tina naon anu kuring baca kuring henteu ngarencanakeun ngamutahirkeun, kuring henteu kunanaon dina ios 8.1.2 sareng jb.

    1.    Alejandro cenahna

      iphone 5 batréna tuang nganggo ios 8.2. 4 jam pamakean 12 jam istirahat. Normalna mah teu anggo panggunaan sakitar 6h istirahat

      1.    Sergio cenahna

        maka éta kedah langkung parah pikeun iphone 5s xD, akhir-akhir ieu apel sateuacan nyandak iphone anyar nurunkeun kinerja batréna ka anu sateuacanna

  22.   Silviu cenahna

    AppStore, sinyal sélulér (VDF), WhatsApp, Safari sareng saur kuring ogé nganggo WiFi. Hayu urang tingali naha éta leres

  23.   Alejandro cenahna

    Kuring parantos nurunkeun kana 8.1.3 lag alit nembongan nalika anjeun ngantunkeun aplikasi kana ménu mimiti. Masalah muka tautan di Safari, potongan leutik dina aplikasi podcast. Hal anu paling parah nyaéta upami kuring parantos tiasa malikkeun ka 8.1.3 (éta masih ditandatanganan) tapi éta henteu ngantep kuring ngaunduh aplikasi tapi hey sahenteuna kuring parantos aya dina vérsi anu dipikahoyong. Abdi henteu nyarankeun éta
    Ku margi pikeun ningali naha aranjeunna angkat atanapi henteu jasa anu handap nganggo halaman ieu.
    http://www.apple.com/es/support/systemstatus/

    1.    Alejandro cenahna

      Abdi hilap iphone 5 batréna tuang nganggo ios 8.2. 4 jam pamakean 12 jam istirahat. Normalna mah teu anggoeun sareng sakitar 6h istirahat

  24.   Jairo Mc cenahna

    Nya tina naon anu kuring tingali kuring henteu mikir pikeun ngapdet, ayeuna kuring tetep di ios 8.1.3 dugi ka langkung diperhatoskeun kumaha kuring sono kana ios 7.1 dimana sél kuring henteu pernah ngalaman masalah dina unduh secepat ios 8 éta mangrupikeun hiji-hiji masalah. kagungan dugi ka ayeuna

  25.   Mati Arruez cenahna

    Batur ngagaduhan masalah ieu sareng ios 8.2 nalika nganggo kaméra dina rékaman pidéo tapi éta henteu ngantep kuring motong rékaman? saha anu ngagaduhan ios 8.2 kanggo uji punten.

  26.   Lucy cenahna

    Kuring ngagaduhan ios 8.2 dina iphone 5s sareng éta ngamungkinkeun kuring motong rékaman sacara normal

  27.   Juan Perez cenahna

    éta gagal kuring tanpa ngamutahirkeun .. appstore nunjukkeun kuring dua pembaruan anu ditunda ... sareng kuring siga 18
    naon anu maranehna ngalakukeun ?? naha aranjeunna ngaaktualisasikeun nyalira?

  28.   josi satia cenahna

    éta omong kosong ios 8.2 moal ngantep kuring ngaunduh aplikasi atanapi naon 🙁 FATAL

  29.   Adrian quesada cenahna

    Éta henteu ios 8.2 sabab kuring jailbroken di 8.1.2 sareng kuring sami

  30.   Lucy cenahna

    Sigana mah aranjeunna parantos ngangkat toko aplikasi tapi éta rada laun

  31.   Juan Carlos cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng musik sareng pidéo ... aranjeunna ngiles tina iPhone 6 saatos diénggalan ka ios 8.2 ngan anu dibeli tetep

  32.   Juan Carlos cenahna

    Hal anu sami parantos kajadian ka batur sareng anjeun terang naha éta tiasa dipulihkeun? dina ITunes anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén lagu sareng pidéo éta masih dina telepon sélulér tapi éta henteu muncul

  33.   Luis Raul Ferreira cenahna

    6h ayeuna! sareng kuring henteu tiasa turun ti app store 🙁 sanés nganggo telepon ogé sareng iTunes.

  34.   Zoutxo cenahna

    sagalana jalan pikeun kuring

    1.    Charlichimo cenahna

      halo scammer pasihkeun deui artos anu anjeun scamkeun ka Wallapop

  35.   Erick Jhoan Aguirre Arias cenahna

    Teu aya anu ngawelah

  36.   Noor kaur cenahna

    https://www.apple.com/support/systemstatus/ Aranjeunna ngalaman masalah

  37.   Noor kaur cenahna

    Kuring teu ngagaduhan masalah muka url dina Safari tina aplikasi

  38.   Luis Raul Ferreira cenahna

    Ayeuna xD sadayana henteu sampurna sareng kuring tiasa ngaunduh anu kuring kedah unduh, tapi éta ampir 6 jam ngantosan kalayan layanan offline dina kasus kuring, kuring henteu terang anu sanés: p

  39.   Juan Guillermo Ruiz Chapilliquen cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh ka iPhone 4s kuring saha waé anu terang

    1.    claudia ramirez cenahna

      Entong diunduh, pikasieuneun. Abdi kagungan 7.1.2. sareng putra abdi sacara teu diperbarui, kuring lumpat ka toko aplikasi sareng kuring henteu tiasa nganggo blutooth anu nyambung kana mobil kuring, éta sambung sambung sepanjang waktos

  40.   Juan cenahna

    Kuring bakal janten anu normal, tapi henteu masihan kuring masalah sareng batréna langkung lami deui. Kuring gaduh iPhone 5c sareng éta lancar. Kamungkinan aranjeunna nyeret bug tina versi anu sanés. Éta kajantenan kuring nalika ngamutahirkeun ka ios 8.1.3 sareng kuring sadar yén malikkeun telepon ka kaayaan pabrik direngsekeun. Nalika anjeun ngadamel cadangan telepon anjeun, entong cageur aplikasi atanapi setélan sabab kasalahanna tiasa aya teras aranjeunna nyarios ka kuring.

    1.    claudia ramirez cenahna

      Hai Juan, kuring balik ti ios 8.2 dugi ka 8.1.3 Abdi henteu terang naha éta ngatasi masalah kuring, tapi kuring kaleungitan sadayana, sabab nalika kuring hoyong ngala deui inpormasi anjeunna anjeunna nyarios yén anjeunna henteu tiasa kusabab sistem na langkung lami, anjeun terang kumaha kuring tiasa nyéépkeun poto kuring nyalira?

  41.   claudia ramirez cenahna

    Masalah anu nalika anjeun balik deui ka 8.1.3 sareng anjeun hoyong nga-data anjeun tina salinan kaamanan anu terakhir, éta henteu ngantepkeun anjeun, éta nyarios yén anjeun kedah ngapdet ios….
    Kuring masih teu tiasa sambung sareng Bluetooth kana mobil kuring, sareng éta sanés masalah Bluetooth sabab dina alat sanésna kuring henteu ngagaduhan masalah

  42.   Rafa cenahna

    Nya kuring parantos nganyarkeun sareng kuring henteu merhatoskeun anu goréng, sareng kuring resep pisan sareng iPhone 6 kuring gancang pisan, poto anu saé, sareng stabil

  43.   Maria cenahna

    Dinten kamari kamari kuring sampurna ngeusi iPhone, kamari sore hiji-hijina hal anu kuring lakukeun béda salain ti biasa dianggo nyaéta kuring ngaunduh pembaruan ios, tétéla nalika wengi kuring badé ngeusi batre na TIDAK ngeusi, I teu kéngingkeun sinar tina ngecas, kuring tungtungna pareum sareng gambarna némbongan supados kuring tiasa nyambungkeun kana carjer, éta saolah-olah henteu nyambung; Kuring ogé nyobaan nyambungkeun kana pro macbook kuring sareng kuring ngagaduhan tanda anu nyatakeun sapertos pegatkeun sambungan anu meakeun seueur teuing pikeun ngaktipkeunana deui, janten teu aya jalan nanaon. Sigana mah anéh pisan ka kuring yén éta kajantenan kuring saatos ngamutahirkeun ios .. tapi tina naon anu kuring baca, ieu kajantenan teu aya sasaha, naha anjeun ngagaduhan ideu naon éta? upami éta carjer atanapi batré abdi? atanapi éta ios anyar? dina samentawis Kuring bakal ngalangkungan jasa waé hatur nuhun!

  44.   Manuel cenahna

    Hal anu sami anu kajantenan kuring, tadi wengi kuring ngapdét iPhone 4S abdi ka IOS 8.2 sareng unggal-unggal kuring ngahurungkeun, sakali kuring ngalebetkeun kode SIM, éta dipareuman sareng teras deui. Saatos sababaraha kali usaha parantos pareum sareng gambar anu sami anu anjeun sebatkeun ku batréna nembongan nunjukkeun yén anjeun nyambungkeun carjer. Kuring parantos nempatkeun carjer sareng anu dilakukeun nyaéta simbol carjer ngaleungit tapi gambar batréna teras-terasan. Kuring parantos ngantepkeun carjer sambung sapeupeuting sareng teu nanaon, éta tetep henteu hurung. Kuring parantos nyobian nyambungkeun kana ITunes sareng éta tetep sami. Abdi ngahargaan upami saha waé anu ngagaduhan masalah anu sami pikeun ngalaporkeun solusina. Hatur nuhun

  45.   Estertxu cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun iphone 6 ka ios 8.2 sareng Siri parantos lirén damel leres. Anjeunna mupus naon anu kuring ngarahkeunnana sareng anjeunna nyalira nyalira nalika kuring nyobian ngobrol sareng anjeunna. Ngerakeun.
    Sigana mah aranjeunna bakal apdet geuwat pikeun ngalereskeunana, kusabab éta henteu tiasa disangga!

    1.    Nayelli cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, tapi tétéla éta kabel usb anu gagal, kuring mésér anu anyar sareng masalah na parantos réngsé

    2.    ngahémat cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring

  46.   claudia ramirez cenahna

    Kuring masih ngagaduhan masalah nyambungkeun Bluetooth kana radio mobil, éta henteu bireuk deui nalika ngupingkeun musik Spotify, tapi kadang kuring tiasa ngajawab telepon, kadang henteu, sanaos simbol na némbongan yén éta dipasangkeun sareng stereo

  47.   Meria cenahna

    Kuring ngamutahirkeun ios 8.2 dina iPad sareng email ti akun email abdi henteu muncul, ngahapus akun, ngamuatna deui, balikan deui, ngareset jaringan Wi-Fi, jst sareng sajabana kuring masih teu tiasa ningali email, tapi ikon na tandaan jumlah anu datang, anéh, upami aya anu masihan kuring !!!! hatur nuhun, salam

  48.   marten cenahna

    Buaaaah😣 nalika kuring ngamutahirkeun éta dina tanggal 11, iTunes Store lirén damel pikeun kuring😢 tapi naon anu terjadiaaaaaaaa? Iraha anjeun ngarencanakeun ngalereskeunana ?????? Kuring nyobian ngamutahirkeun aplikasi sareng éta tetep dimuat sareng leres-leres teu nanaon. Kuring ngan ukur gaduh masalah sareng iTunes Store tapi éta pisan ngaganggu sareng kuring atos ganggu!

  49.   Jorge cenahna

    Sareng iraha pembaruan salajengna janten? Atanapi teu dikenal
    Éta nyaéta Aplikasi Mesenger ditutup sareng Telepon teu dicandak sakumaha mistina

    1.    Claudia cenahna

      Pembaruan salajengna nyaéta 17 Maret

  50.   Frank cenahna

    Batur ngagaduhan masalah anu sami sareng kuring, kuring ngapdét iPhone 6 + kana vérsi ieu sareng saprak kuring ngalakukeun éta kuring nganonaktipkeun iMessage sareng FaceTime sareng kuring henteu tiasa ngaktipkeunana deui kuring parantos nyobian 3 dinten tapi teu aya anu nyebat dukungan sareng anjeun nyarios éta mangrupikeun Masalah telepon, langkung panasaran nyaéta kuring nyauran aranjeunna kalayan nomer anu kuring ngagaduhan masalah, éta mangrupikeun pembaruan anu paling parah anu kuring kantos

  51.   Sofi cenahna

    Éta janten fatal. Aplikasi ditutup nalika raoseun, henteu. Beban halaman, wifi dipegatkeun, hayu, kumaha fatal.

    1.    Juan cenahna

      Kamungkinanna aranjeunna parantos narik kasalahan ti ios sateuacanna. Kuring keukeuh, nalika kuring ngamutahirkeun ti 8.1.2 dugi ka 8.1.3 batréna dikaluarkeun dina 3 jam, aplikasi ditutup nyalira sareng telepon dihurungkeun deui. Naon anu kuring lakukeun? Kalayan ltools kuring nyobian muka cadangan sadayana masihan kasalahan kecuali hiji, kuring disimpen deui nganggo anu éta sareng sadayana direngsekeun. Kuring parantos ngapdet kana ios 8.2 sareng kuring henteu ngagaduhan masalah, batréna dugi ka 19 jam sareng sadayana tiasa dianggo sampurna.

  52.   Jose David cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6 sareng vérsi 8.2 sareng naon anu kajantenan kuring nyaéta 3G anu dipegatkeun hungkul sareng damel deui kuring kedah angkat ka modeu pesawat sareng nyabutna, naha éta kajantenan ka anu sanés? hatur nuhun

  53.   Cesar Jiménez. cenahna

    Safari ngaleungit !!!!

  54.   Maria cenahna

    Kuring flipo masang ios 8.2 sareng yamadas ngagantung ka kuring, aranjeunna moal ngantep abdi bogoh sareng yama sareng kotak surat na kaluar, punten, upami aya anu terang, ngawartosan kuring

  55.   Marco cenahna

    Halo, iPhone 6 kalayan 8.2 tiasa dianggo pikeun kuring, khususna batréna. Ngan whatsapp anu ngagagalkeun kuring, anu nalika ndhikte dieureunkeun langsung sareng henteu ngijinkeun pikeun teraskeun, anu kaleresan rada ngaganggu upami anjeun biasa ngagunakeun éta. Kuring parantos nyobian ngarahkeunnana dina program anu sanés sareng éta tiasa dianggo kalayan saé, éta ngan ukur gagal kuring nganggo whatsapp, sareng éta saprak kuring ngamutahirkeun, naha éta kajantenan ka anu sanés? Sing salamet,

  56.   Álvaro cenahna

    Marco ogé kajantenan kuring, kuring sering ngagunakeun éta sareng ayeuna-ayeuna kuring saraf teu tiasa nganggo leres.
    Naha aya anu terang kumaha urang tiasa ngabéréskeun masalah ieu? (sareng anu nganggo basa anu kami sanés élmuwan komputer atanapi ahli dina lapangan).
    Hatur nuhun.

  57.   Álvaro cenahna

    Halo, kumargi kuring parantos ngapdet janten ios8.2 Abdi henteu tiasa ngaksés béwara sareng pusat kontrol langkung ti ti layar utama, éta mangrupikeun hal anu ngambek, éta henteu tiasa direngsekeun? Hatur nuhun

  58.   Dayann ... cenahna

    Hai! Kuring ngalih tina iPhone 4S kuring anu ka 5C sareng Siri henteu mikawanoh kuring !! Kuring ngobrol sareng anjeunna henteu nanaon, anjeunna ngantosan patarosan kuring sareng masihan bongbolongan naon anu kuring tiasa naroskeun ka anjeunna. Atanapi kuring henteu tiasa nandeskeun email, atanapi WhasApp atanapi naon ... Naha éta kajantenan ka batur? Abdi peryogi bantosan punten…

  59.   Cijulang cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring ku pusat béwara sareng pusat kontrol, éta ngan ukur jalanna tina layar anu dikonci ... (iPhone 6) Mudah-mudahan éta bakal gancang waé

  60.   Rafael cenahna

    Kuring "nyonto" Marco di tungtungna, sabab kuring sarua pisan! Kuring parantos nyerat ka Whatsapp kamari pikeun ningali naha aya anu tiasa dilakukeun, masih teu aya réspon
    «Halo, iPhone 6 kalayan 8.2 lumayan lumayan pikeun kuring, khususna batréna. Ngan whatsapp anu ngagagalkeun kuring, anu nalika ndhikte dieureunkeun langsung sareng henteu ngijinkeun pikeun teraskeun, anu kaleresan rada ngaganggu upami anjeun biasa ngagunakeun éta. Kuring parantos nyobian ngarahkeunnana dina program anu sanés sareng éta tiasa dianggo kalayan saé, éta ngan ukur gagal kuring nganggo whatsapp, sareng éta saprak kuring ngamutahirkeun, naha éta kajantenan ka anu sanés? Sing salamet"
    Kuring nambihan: pesen audio dina WhatsApp ogé dipotong

  61.   Ken cenahna

    Kuring ngamutahirkeun iPhone 4s kuring sareng ayeuna unggal mareumanana tinggaleun layar hideung, naon deui ?????

  62.   Cgs cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami kumargi 8.2 diktasi henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta ngirangan kuring, éta musibah. Abdi henteu tiasa dianggo deui sareng sire dina whatspp

  63.   cgs cenahna

    Kuring parantos nganyarkeun 8.3 sareng siri tetep motong sareng whapp, naha aya anu nyarankeun solusi?

  64.   Flor cenahna

    Éta henteu ngamuat e-mail kuring, akun abdi Hotmail sareng mimitina upami éta saé tapi tilu dinten ka pengker éta henteu ngamutahirkeun surat kuring, naha aya anu tiasa ngabimbing kuring naon anu kedah dilakukeun?

  65.   urang Kristen cenahna

    Kuring ogé ngamutahirkeun sareng mimiti gagal naon anu whatsapp kusabab éta teu kéngingkeun kuring ngirim audio atanapi ngirim gambar kumargi éta ngamuatna teras ngirimkeun kasalahan. Sareng kalayan safari peryogi waktos anu lami pisan pikeun muka halaman sareng tungtungna éta nyatakeun yén kuring henteu aya hubungan kusabab kuring ngagaduhan sinyal anu saé sareng appstore henteu muka kuring upami kuring henteu nyambung kana Wi-Fi kumargi kuring ngagaduhan rencana data 3 GB anu saé sareng éta henteu. hayu. Abdi resep android atanapi blackberry tibatan crap ieu