Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng WiFi dina iPhone? Coba solusi ieu

iPhone henteu nyambungkeun Wifi

Anjeun iPhone moal nyambung kana WiFi? Unggal waktos versi anyar sistem operasi dileupaskeun, masalah anyar bakal muncul. Masalah ieu biasana aya hubunganana sareng otonomi, panas teuing atanapi, perkawis éntri ieu, sambungan WiFi. Sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun yén anjeun gaduh masalah nalika nyambung ka jaringan WiFi anjeun, hal anu tiasa rada ngaganggu komo pangaruh negatif kana rencana data urang. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha kamungkinan solusi pikeun salah sahiji masalah iPhone paling umum.

Anu kami hoyongkeun nyaéta pikeun anjeun milari jalan kaluar pikeun masalah WiFi anu biasa dina iPhone atanapi iPad. ¿Naon anu kedah dilakukeun upami henteu ngadeteksi jaringan WiFi atanapi pegatkeun sambungan? Sinyalna handap? Tingali kana solusi ieu anu kami usulkeun sabab éta bakal ngarengsekeun masalah anu anjeun gaduh dina sambungan Internet iPhone anjeun nganggo jaringan nirkabel.

Pareuman hurungkeun deui alat anjeun

Hal kahiji anu urang bakal nyobian nyaéta sambungkeun sareng sambungkeun WiFi tina iPhone, iPod atanapi iPad urang. Éta anu urang paling caket (ti Pusat Kontrol) sareng éta anu paling raoseun sareng gancang. Upami ieu henteu ngalereskeunana, kami bakal ngabalikan deui alat kami. Hal salajengna anu bakal kami coba nyaéta balikan deui router kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pitunjuk Super pikeun ngartos sambungan Wi-Fi anjeun teras lebet kana tingkat iPhone, Mac sareng alat sanésna.

Hilap jaringan WiFi

Hal anu tiasa dianggo nyaéta hilap jaringan WiFi kami. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal angkat ka Setelan / WiFi, urang bakal némpél «i» gigireun jaringan WiFi kami sareng kami bakal némpél «Hilap jaringan ieu». Sakali hilap, urang sambungkeun deui sacara manual kanggo ningali naha masalahna direngsekeun.

hilap-wifi

Reset Setélan Jaringan

Upami di luhur henteu ngajawab masalah, urang bakal angkat ka Setélan / Umum / Reset / teras toél Reset setélan jaringan. Ieu bakal ngareset setelan jaringan, janten urang kedah ngalebetkeun deui sadaya kecap akses jaringan WiFi sareng, sigana, ngonpigurasikeun deui APN operator urang.

Reset setélan jaringan dina iPhone anu moal nyambung kana WiFi

Aktipkeun / Pareuman asistén WiFi

Tina ios 9 iPhone kami, iPod atanapi iPad tiasa nyambung kana jaringan sélulér upami WiFi henteu masihan kami sambungan anu saé. Pilihan ieu ogé dimungkinkeun pikeun nyababkeun urang gagal, janten kami bakal nyobian ngaktipkeun / nganonaktifkeun pikeun mastikeun yén éta sanés akar masalah urang. Pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun asistén WiFi kami bakal angkat ka Setélan / Data sélulér sareng aktipkeun / nganonaktipkeun Bantuan kanggo WiFi.

dukungan wifi

Pareuman jasa lokasi pikeun Konéksi Jaringan WiFi

Upami masalahna tetep, urang masih gaduh hiji hal anu kedah diuji. Pikeun nganonaktipkeun jasa lokasi Pikeun sambungan jaringan WiFi kami bakal angkat ka Setélan / Privasi / Lokasi / Sistem sareng kami bakal mareuman sambungan jaringan Wi-Fi.

Sambungan jaringan wifi

Bersih mulangkeun nganggo iTunes

Sareng, sapertos biasa, upami teu aya anu dianggo di luhur, urang bakal mulangkeun bersih kalayan iTunes pikeun ngaluarkeun masalah parangkat lunak.

Naha iPhone anjeun masih teu nyambung kana WiFi? Kami arepkeun yén ku trik ieu anjeun moal ngagaduhan masalah deui nalika nyambung kana jaringan nirkabel tina iPhone atanapi iPad.

Tulisan anu aya hubunganana:
Balikkeun iPhone

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

99 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Abdi sareng béta 2 tina ios 9.1 sareng sadaya masalah anu kuring gaduh dina wifi di ios 9.0 sareng ios 9.0.1 parantos ngaleungit

    1.    mariapaulabr cenahna

      halo kumaha kuring tiasa ngaunduh versi béta ios 9.1? update kana 9.0.1 sareng éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngaktipkeun atanapi nyambung ka wifi

      1.    ihan cenahna

        Teu aya anu dianggo pikeun kuring
        Masalahna mah nyaéta kuring nyambung kana jaringan sareng nalika kuring ngalih tina modem éta nyambung

  2.   David cenahna

    Kuring terang ieu henteu aya di dieu, tapi aplikasi twitter sareng facebook lambat pisan dina ios 9. Kuring geser kaluhur atanapi kahandap sareng aplikasi na ngaluncatan. Éta matak ngambek yén ku iPhone 6 ieu lags ngalaman

  3.   daffodil cenahna

    nuhun, abdi masih fatal ios 9.0.1 sareng iphone 6 super lambat teuing katinggaleun

    1.    Andrea cenahna

      Éta ngawartosan kuring pikeun megatkeun sambungan tina internét sareng kuring henteu tiasa ngapdet ios 9.3 sareng éta henteu tiasa nanaon

  4.   Pablo cenahna

    Kuring lambat sareng sambungan Wi-Fi dina iPhone kuring tapi dinten ieu ti hiji waktos ka waktos salajengna éta henteu hoyong sambung deui, kuring parantos nyobian sadayana anu dijelaskeun dina halaman, kuring ngamimitian deui istirahat bahkan sareng perusahaan internét tapi teu aya hasilna , Kuring mulihkeun iPhone ka pabrik modeu, mimitian ti nol h ogé, naon anu kuring tiasa lakukeun?

    hatur nuhun

  5.   Juan cenahna

    SANGGUNG NGAPASKEUN KA IOS 9.2 HENTEU NGANJANGKEUN AKTIF AKSARA ATAWA Sambungkeun ka WIFI .. éta nunjukkeun kuring ikon sareng bunderan hideung nalika ngagulung ti handap ka luhur .. Bantosan

    1.    Adan cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring nyobaan sadayana sareng éta tetep sami

      1.    Maria Fernanda cenahna

        Kuring nyandak hapé pikeun dipariksa di ishop (éta mangrupikeun distributor anu sah di México of apple) aranjeunna tés sareng aranjeunna ngawartoskeun kuring yén wifi damel leres yén éta panginten masalah pembaruan anu bakal mulangkeunana (anu ceuk kuring dina apel teuing sareng kusabab sieun henteu kuring parantos ngerjakeun éta kuring panginten yén ku pembaruan éta bakal ningkat janten langkung parah dina waktos éta sareng kadang peryogi waktos pikeun nyambung ka jaringan wifi nyaéta nalika kuring dugi ka situs anu Kuring gaduh jaringan anu parantos dina telepon sélulér ieu ogé kajantenan ka sahabat kuring) Sigana mah éta pembaruan yén aranjeunna henteu acan menerkeun kasalahan. Adam mangrupikeun pilihan pikeun mulangkeunana, anjeun gaduh cadangan sateuacan anjeun tiasa ngalaksanakeunana dina icloud sareng mareuman milarian iphone sateuacan ngalakukeun restorasi ti iTunes sareng tanpa cadangan serepkeun salaku anu anyar. Coba sadinten sapertos kitu sareng anjeun tiasa parios deui, anjeun tiasa ngaunduh kontak anjeun tina salinan icloud sabab upami anjeun malikkeun tina iTunes anjeun tiasa ngalepatkeun kasalahan (éta anu ditepikeun ku panaséhat dukungan utama e de apple) anjeun kedah nyobian sareng upami henteu salawasna jasa téknis ieu

    2.    Yahili cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring ogé sareng numutkeun naon anu aranjeunna nyarioskeun mangrupikeun masalah sareng anténeu, sareng aranjeunna ogé nyatakeun yén sistemna henteu valid kusabab aya masalah ieu, Apple kedah ngalakukeun hal anu sami sapertos anu dilakukeun dina 4s sareng nawiskeun urang parobihan paranti.

    3.    Judith Olivera cenahna

      Ieu kajantenan kuring ayeuna .. Sareng iPhone teras-terasan teras-teras, kumaha anjeun méréskeunana?

  6.   Miriam cenahna

    Éta kajantenan ka kuring sami sami saatos ngénggalan ka 9.2 iPhone 6 kuring dina warna abu-abu poék ikon wifi,

  7.   javi cenahna

    Kuring diaktipkeun tapi kuring henteu ningali sinyal Wi-Fi, teu aya anu henteu ngadeteksi aranjeunna

    1.    livier cenahna

      HELLO JAWA NGADÉNÉSA Upami Sadérék tiasa ngalereskeun masalah éta sareng kumaha anjeun ngalakukeun éta?

  8.   Max cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah éta dina iphone 4s kuring, ti hiji waktos ka waktos anu sanés kuring lirén ngarebut wifi, kuring masih ngagaduhan pilihan pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeunana, hiji-hijina masalahna nyaéta henteu aya jaringan anu dideteksi, ti imah kuring atanapi ti anu sanés. samping, tapi saatos ngareset setélan jaringan, masalah janten parah (anjeun tiasa nyarios) di pusat kontrol ikon wi-fi diganti ku bunderan abu, nyegah kuring tina ngaktipkeunana, kuring bahkan dina pilihan konfigurasi éta ngahalangan kuring ngalakukeun éta, meungpeuk layar sadayana, kalayan warna kulawu salaku tanda yén teu mungkin pikeun berinteraksi di bagéan éta.
    Kaleresan kuring henteu deui hoyong nyobian salah sahiji metodeu anu sanés supados henteu nyéépkeun waktos, ayeuna kuring ngan ukur kedah angkat ka téknisi pikeun mariksa éta hal sareng mastikeun yén éta sanés masalah parangkat lunak, tapi masalah hardware .

    1.    Pusing cenahna

      Hal anu sami kajantenan kuring sareng kuring ngumbar kalayan cara anu anéh ... kuring ngaleupaskeun sim, kuring ngabalikan deui tanpa sim sareng éta parantos ngantep kuring ngakses setélan wi-fi teras nyambungkeun normal

      1.    jeanpierr cenahna

        Nuhun Dzzy ami tmb damelna pikeun kuring.

        1.    Lucy cenahna

          Hatur nuhun pisan kuring nyobian seueur hal tapi ieu ngan hiji-hijina anu dianggo pikeun kuring

    2.    Juan cenahna

      Hai MAX, hal anu sami kajadian ka kuring ku iPhone 6, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Naha anjeun mendakan solusina?

  9.   Alicia cenahna

    kumargi update terakhir dina iphone mah sambungan wi-fi mangrupikeun musibah ... kuring kedah kirang ti 3m ti router pikeun nampi sinyal !!!! Upami kuring ngajauhan langkung ti 5m abdi bakal kaleungitan !!!!

    1.    Alexis cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring Alicia, upami anjeun mendakan solusi punten wartosan kuring.
      Hatur nuhun sateuacana sareng salam

    2.    Yolanda cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, aranjeunna parantos ngawartosan yén anteneu tiasa rusak. Upami anjeun mendakan solusi, punten bagikeun, anjeun asa-asa.

  10.   Guillermo Maple cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6 sareng kuring henteu ngagaduhan ikon internét campar upami anjeun !! Kumaha cara kuring nembangkeunana? Lucu

    1.    Nelber Vega cenahna

      Guille sareng anu sanésna hal anu sami kajadian ka kuring nalika kuring jauh tina router, sinyalna leungit, janten kuring milih ngarobih anténeu, kuring kéngingkeun antena énggal (iphone 5), kuring ngagentos jasa téknis sareng teleponna tetep sami, éta bakal kaleungitan sinyal nalika ngalih ti router…. rerencangan, masalahna sanés sareng anteneu, masalahna aya dina chip wifi dewan utama :(, éta direngsekeun ku nerapkeun panas anu dikontrol (reflow) dina chip anu dimaksud tanpa nyalahgunakeun sahingga ngahontal konéktipitas tanpa leungit deui … Good luck ka sadayana

  11.   Carlos B cenahna

    Kuring gaduh 6 plus sareng IOS 9.2 sareng sambunganna sareng wifi henteu tiasa dianggo kalayan saé, telepon sélulér sanés anu nganggo Android dina jaringan anu sami ngalir sareng kuring resep mobil anu lambat !!! Kuring parantos nyobian sadayana sareng éta tetep sami, ogé nalika sadaya calus sanésna ngadeteksi jaringan Wi-Fi, milikna henteu, kuring kedah nyobian sababaraha kali pikeun ngahontal éta. Abdi panas deui !!! Tapi contona, upami kuring ngagaduhan sinyal 3G atanapi LTE anu saé, telepon sélulér kuring langkung gancang tibatan nganggo Wi-Fi !!! punten bantosan !!

  12.   zpol cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah anu sami, super membosankan sabab di imah sinyal operatorna kirang pisan, sareng ku kawajiban kuring kedah nyambung kana Wi-Fi, tapi kumargi pembaruan ka iOS 9 ... kuring sacara harfiah kuciwa dina iPhone, tibatan ningkatkeun! Aranjeunna turun sareng masalah anu teu masuk akal sapertos kitu kuring miharep solusi na tiasa dipendakan, kuring nuju mésér android Éta pisan ngaganggu mun kudu tetep modem pikeun IPHONE 6 plus pikeun nyambungkeun ogé

    1.    Maria Fernanda cenahna

      naha anjeun parantos ngungkulanana?

    2.    Erika cenahna

      Halo, kuring gaduh masalah anu sami, wifi kuring henteu ngalayanan kuring langkung ti saméter jauh ti router, sareng ku pembaruan terakhir éta langkung parah, kuring sacara harfiah kedah janten gigireun éta pikeun kéngingkeun sinyal, abdi hoyong terang naha anjeun tiasa méréskeunana, atanapi upami aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana, masalah ieu ngajantenkeun kuring asa-asa.

      1.    Carlos Manuel cenahna

        Kuring ngamutahirkeun sareng ios 9.3.1 sareng ayeuna nyambung ka wifi tapi henteu napigasi: naha aya jalma anu sami?

        1.    Cristian cenahna

          Kuring gaduh masalah sareng iPhone 6s Plus kuring, wi-fi nembongan, éta naroskeun kecap akses kuring, sapertos ngetik anu sami, éta nyatakeun kecap akses anu salah, diverifikasi komputer anu sanés, kecap akses na henteu kunanaon, sareng éta nyambungkeun normal sareng éta kajadian sareng sadaya jaringan wi-fi, kecap akses na lepat, abdi henteu terang kumaha ngajawabna. Kuring parantos sadayana tapi éta henteu jalan

        2.    Carlos cenahna

          Sobat kajantenan tepat ayeuna mah! Éta naros ka kuring pikeun ngapdet pembaruan iPhone kuring sareng wifi abdi kadang gagal, hartosna, sinyalna pinuh tapi henteu ngirim sareng henteu nampi data langkung ti kadang.

          1.    Luz cenahna

            Halo alus! Abdi gaduh 6GB iPhone 64S Plus, kuring nuju ngagaleuh kamari sareng kuring ngagaduhan masalah anu sami: kecap akses anu salah. Naha anjeun mendakan solusina?

  13.   Fonseca cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami pisan saprak ningkatkeun ka IOS 9.2. Telepon sélulér anu overheats sareng wifi anu goréng, panginten ponsel kuring rusak, ayeuna aya android anu ukuranana dugi ka ios sareng harga anu langkung raoseun. Kuring kantos milih iPhone pikeun kualitas sareng durabilitasna, tapi tétéla telepon ieu langkung mahal unggal dinten sareng kirang nyayogikeun kualitas sareng kanyamanan ka konsumén. Aranjeunna janten ngan mérek sareng nanaon deui.

  14.   Maria Fernanda cenahna

    pikeun kuring éta nyambung sareng sambungkeun kadang tina wifi (ios 9.2.1) éta parantos kirang ios dibandingkeun sareng ios 9.2

  15.   Flor cenahna

    Kuring kedah caket pisan router pikeun ngaksés jaringan! Masalah ieu nyéépkeun sadaya mébabytes rencana kuring! Kuring parantos nyobian sagala anu dicarioskeun sareng henteu nanaon.

  16.   Ginéta cenahna

    halo batur bantosan kuring ngamutahirkeun ios 9.2.1. sareng ikon wi fi anu kulawu henteu hurung.

    1.    Mémo satia cenahna

      halo ginnette punten .. naha anjeun tiasa ngarengsekeun masalah anjeun nganggo ikon wifi warna abu-abu atanapi éta masih sami ... kuring gaduh iphone 4s sareng ios 9.2.1 sareng kuring gaduh masalah anu sami

  17.   Mémo satia cenahna

    halo Kuring gaduh masalah anu sami sareng pembaruan anyar ngeunaan iOS 9.2.1, saleresna éta anu apel teu ngagaduhan indung ayeuna nyaéta ngantosan dugi ka 5 Pébruari kanggo pembaruan salajengna

    1.    yadira cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami sareng kuring henteu mendakan cara pikeun méréskeunana

  18.   Juan Camilo Aguirre cenahna

    Ahh anu goréng kuring dugi ka sababaraha dinten ka pengker kuring mimiti ningali sambungan Wi-Fi anu lemah sareng kuring kedah janten
    Di caketna supados sambunganna henteu leungit kuring gaduh vérsi 9.2 sareng kuring ngira yén wifi kuring parantos rusak atanapi naon tapi nalika maca sadaya pesen kuring ningali seueur masalah sapertos kuring

  19.   Rafael cenahna

    Abdi gaduh iphone 6. Éta henteu nyambungkeun wifi. Sareng kuring teras-terasan nampi pesen téks sareng ieu. REG-RESP? V = 3; r = 1911692942; n = + 51942899868; s = 0256B2AC6EFFFFFFFF18D7C755DC4666E840B3E908770F9F631481CFC9
    Kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkah tapi teu nanaon. Aya saran?

  20.   Juan Manuel cenahna

    Saatos nyobian pilihan sateuacanna sareng tanpa solusi anu épéktip, kuring nyaritakeun yén dina kasus kuring hiji-hijina hal anu jalan éta nganonaktipkeun modeu daya handap! Upami aya anu cocog pikeun anjeun, cobian ieu!

  21.   Holbert cenahna

    Éta kajadian ka kuring yén éta nyambung tapi henteu napigasi. Kuring nyobian badé kana jaringan, kuring masihan Hilap Jaringan ieu, teras kuring nyambung deui, kuring ngalirkeun Proksi kana modeu Otomatis sareng kuring nyarios Renew Lease. Hiji-hijina hal nyaéta unggal-unggal anjeun megatkeun sambungan tina jaringan atanapi kaleungitan sinyalna kusabab jarak, anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

    1.    CINTIA cenahna

      IEU JEUNG GAMPANG, INI JEUNGKEUN SOLUSI !! ENGKAH JADI BAGI, HATUR NUHUN SARAN SIA, BENER. GUYS HAGANLOOO OMG

      1.    golongan cenahna

        Corriendito Kuring badé ayeuna-ayeuna ngarobih microchip wifi kana ponsel ratusan leuros ku tutorial Rusia sareng ngabongkar iPhone anu sanésna, kumaha kuring henteu dipikirkeun sateuacanna.

  22.   ngudag cenahna

    Direngsekeun
    Kuring ngalaman masalah yén IPHONE 6 kuring sareng WIFI bumi kuring sorangan anu gaduh kecepatan 3 MB, éta lambat teuing, kuring bahkan henteu tiasa lebet YOUTUBE, nganggo data 3G éta béda, iPhone kuring janten kapal terbang tapi biayana mahal.
    Anu kuring lakukeun nyaéta pikeun ngonpigurasikeun Laplink ROUTER kuring sareng ngarobih saluran anu disetél janten otomatis pikeun 1, sareng éta waé, iPhone kuring ayeuna ngalir sareng WIFI kuring.
    Kuring netelakeun yén kuring henteu ngalakukeun tés sareng WIFI sanés ngan ukur milik kuring.

  23.   trucutu cenahna

    Alus teuing. iphone 6+, 9,2.1. éta digawé pikeun kuring pikeun ngaktipkeun asistén wifi. hatur nuhun pisan

  24.   Hector cenahna

    Nalika nyambungkeun kana jaringan Wi-Fi naon (bahkan ngabagi Wi-Fi tina telepon sanés), éta ngalantarankeun kuring kasalahan sareng kecap akses anu salah, ieu kajantenan kuring dina sadaya jaringan Wi-Fi anu kuring nyobian sambungkeun.
    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan éta, sabab éta nyababkeun kuring seueur masalah sareng kuring nyéépkeun seueur data.

    1.    Alberto cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, anjeun parantos ngumbarana

  25.   ngora cenahna

    Ngamutahirkeun kana versi 9.2.1 sareng mobil sim henteu maca kuring sareng wifi henteu némbongan sahingga katingalina kuring nempatkeun modem di gigireunna sareng kuring ngagaduhan wifii kuring nempatkeun kecap akses sareng éta nyarioskeun kuring henteu leres anu leres.

  26.   Pepe cenahna

    perbarui iPhone 6 abdi sareng ios 9.2.1 pikeun kasalahan 53, sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngaksés jaringan wifi kumargi ikon na némbongan dina warna kulawu anu lemah pisan sareng henteu mungkin pikeun ngaktipkeunana, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi

  27.   Margaret cenahna

    Halo Réréncangan, kuring sami sareng anjeun sareng sababaraha jam milari solusi kuring angkat ka modéren sareng ngarobih nami wifi sareng kecap akses kuring sareng nebak jalanna magis, éta router anu sakapeung kaluar tina konfigurasi sareng ieu kajadian, mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan anjeun TEU POHO NGAJABAR PERUBAHAN !! Salam ti Chili

  28.   Antonio cenahna

    Reset Setélan Jaringan dianggo pikeun kuring. Hatur nuhun parantos masang solusi ieu pikeun masalah ieu.

  29.   Jérman cenahna

    Halo babaturan, kuring gaduh Iphone 4s sareng kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng wifi. henteu nyambung, ikon na dikaluarkeun sareng kuring parantos nyobian sadaya pilihan di luhur sareng éta henteu dianggo pikeun kuring. Hiji-hijina hal anu kuring mendakan tiasa ngabayangkeun éta dina tutorial youtube nyaéta nerapkeun panas kana iphone nganggo hairdryer sareng ngaktipkeun blok kalayan suhu. Sakali nabrak, ngantosan éta balikan deui teras balikan deui. Dihurungkeun deui pikeun kadua kalina, wifi diaktipkeun sareng tiasa diakses tanpa masalah. Solusi ieu sakedap sareng nalika ikon Wi-Fi janten kulawu deui, anjeun kedah ngulang prosedur na. Kuring ngarti yén masalah ieu nyaéta parangkat lunak sareng apel teu acan masihan solusi. Kuring miharep éta cocog pikeun anjeun sareng kuring ogé miharep yén apel ngalereskeun masalah ieu.

  30.   DanieleMcFly cenahna

    Halo, kuring nyobian ngapdet iPhone 5 ka iOS 9.3 ahir anu gaduh béta, éta masihan kuring kasalahan anu ngawartosan kuring pikeun nyambung tina internét, kuring ngalakukeun sadaya léngkah anjeun sareng éta nyaritakeun hal anu sami, kuring butuh bantosan anjeun punten.

  31.   Francisco cenahna

    Héi sadayana, kuring nembé nampi iPhone 6s Plus énggal kuring sareng sinyal Wi-Fi leres tapi aya halaman-halaman anu kuring ngabuka na deui anu kuring parkir tanpa sinyal, sababaraha aplikasi muka éta sareng anu sanés kuring ngagaduhan kerucut anu ngagaduhan sambungan anu Kuring lakukeun nyaéta masalah ti tungtungna atanapi pembaruan kuring ngagaduhan 9.3.1 dipasang hatur nuhun

  32.   Alexis cenahna

    Abdi gaduh iphone 6 plus sareng ios 6.3.1 sareng kuring henteu kéngingkeun sinyal wifi ... Abdi peryogi solusi anu mendesak .. Abdi parantos nyetél ulang setélan, disimpen deui ti 0 sareng teu nanaon .. henteu aya jaringan anu némbongan

  33.   Panyawat Rafa cenahna

    Hatur nuhun kana bantosan anjeun, sobat jenius .., kuring nembé mésér iphone 6 sanés sareng anu mimiti kuring henteu mendakan jaringan di gim kuring teras wifi na lambat .., sareng berkat naséhat anjeun kuring parantos ngatasi masalah ..

  34.   Daniel cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng wifi tina iphone 6, kuring beres dugi ka ngapdet iphone, ujug-ujug dina saminggu wifi kuring mimiti goréng, dugi ka ayeuna, éta henteu tiasa dianggo deui pikeun kuring.
    Anu kajadian nyaéta sanaos ieu nyambung henteu jalan, sareng kuring henteu tiasa milarian jaringan anu sanés, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring éta bakal ngaapresiasi.

  35.   Omar cenahna

    Abdi gaduh iphone 6 sareng sinyal wifi anu pikareueuseun! Kuring kedah ditempelkeun kana router pikeun nampi sinyal, langkung ti 3 méter jauh telepon kuring henteu ngadeteksi sinyal! Upami aya anu gaduh solusi, punten koméntar
    !!!

    1.    Yolanda cenahna

      Halo, kuring gaduh masalah anu sami. Naha anjeun parantos tiasa ngatasi?

      1.    Omar cenahna

        Halo Yolanda, kuring nyaritakeun yén kuring angkat ka jasa sareng aranjeunna ngarobih anténeu sinyal kuring, éta goréng. Éta kedah ditempelkeun kana router, sami sareng bluetooth, data 3G sareng 4G kuring digawé sampurna, biayana kuring 45 dolar sareng ayeuna wifi / bluetooth kuring tiasa dianggo kalayan saé, éta anteneu.

    2.    Lorenzo cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami Omar. Punten saha bantosan kami! Kuring ngan ukur ngagaduhan wifi upami kuring nempel dina satengah méter tina router. data abdi ngapung !! punten ngabantosan

  36.   mafer cenahna

    batur gaduh koneksi wifi acak?

  37.   Georg cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6, WiFi dina warna abu, blutooth henteu ngamimitian ogé, éta ngan ukur terus muter, kuring parantos ngabalikan, disimpen, nempatkeun freezer, disimpen sadayana anu tiasa disimpen, aktipkeun sareng mareuman WiFi dina pilihan lokasi sareng teu nanaon .
    Saha waé anu terang naha aya solusi atanapi anteneu xambia r WiFi langkung saé.
    Salain ti éta manaskeun sarébu sareng ngaluarkeun ufffff

    1.    PACO cenahna

      Halo georg hal anu sarua kajadian kuring !! Éta kajantenan kuring 3 dinten ka pengker !!! Naha anjeun parantos tiasa ngajawabna ???

  38.   Pedro Pablo cenahna

    Kuring gaduh masalah damn anu sami dina bunderan, kuring parantos reboot, disimpen sareng nanaon

    1.    mafer cenahna

      naha anjeun parantos nganyarkeun? 9.3.2 kaluar

  39.   Jenny cenahna

    Tambang pareum tina WiFi nalika kuring nyambung sareng iPhone kuring, upami éta telepon sélulér sanés nanaon, tapi nalika kuring nyambungkeun iPhone kuring éta bakal lirén digawé pikeun sadayana, naon anu kuring lakukeun?

  40.   Neto cenahna

    Halo sadayana, kuring gaduh masalah nganonaktifkeun ikon wifi, komputer kuring nyaéta 4s IOS 9.2.1, kuring nyobian solusi dina postingan sareng teu nanaon, hiji-hijina hal anu kuring kedah lakukeun nyaéta ngapdet komputer tapi kuring maca dina tulisan anu sanés yén éta henteu disarankeun pikeun ngapdet kumargi janten 4an bakal kaleungitan sababaraha fungsi. Mudah-mudahan aranjeunna bagikeun solusi upami aya anu mendakan. Salam!

  41.   Marcelo cenahna

    Saatos pembaruan anu kuring lakukeun, kuring henteu tiasa ngaktipkeun wi fi deui, kuring parantos nganyarkeun ios kana vérsi anu pangénggalna sareng teu aya anu direngsekeun ayeuna kuring henteu tiasa nyambung sareng wifi ngan ukur data anu kuring lakukeun nalika data éta réngsé sakumaha kuring tiasa ngalereskeun

  42.   Alberto cenahna

    Punten ngabantosan unggal-unggal kuring nyambung kana jaringan sareng nempatkeun kecap akses anu leres, éta ngaluncurkeun kuring yén kecap akses na lepat, naha anjeun ngagaduhan solusi ??? bantosan abdi mangga 🙁

  43.   liar cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 sareng éta henteu hoyong dianggo wifi, éta Gray, kuring nyandak ka toko izon di nagara kuring, Républik Dominika, saatos sabulan satengah, aranjeunna nyarios ka kuring yén aranjeunna henteu ngagaduhan jalan kaluar, éta iPhone teu aya waleran pikeun hal ieu, telepon sélulérna henteu dina jaminan; tapi kuring daék mayar pangaturanna.

    Abdi hoyong alamatna pikeun komunikasi sareng iPhone.

  44.   Mauricio Ruiz cenahna

    Kuring gaduh IPHONE 6 iOS 9.3.2 sareng sinyal Wifi henteu némbongan kacuali aya di gigireun router na. Kuring parantos nyobian sadayana setélan anu disarankeun di luhur tapi tetep sami.
    Naha aya anu terang naon anu kajantenan?
    Naha masalah téknis atanapi vérsi?
    Sareng naon anu kedah dilakukeun

    1.    krystina cenahna

      Halo Mauritius, hal anu sami kajadian ka anjeun, éta tiasa dianggo saé pikeun kuring sareng saminggu ka tukang wiffi henteu nyambung kuring kecuali kuring nempatkeun diri pas ka router, kabogoh kuring gaduh iphone 6 anu sanés sareng ios anu sami 9.3.2 Anjeunna henteu langkung lami kajantenan anjeunna sareng anjeunna mendakan sakitar 10 wifis sareng kuring henteu tiasa mendakan naon waé, upami aranjeunna mendakan solusi atanapi naon, hayu atuh terang, naha éta tina ios atanapi naha éta bakal janten masalah sareng anteneu wifi?

  45.   urang Kristen cenahna

    Halo, kuring gaduh 5-an, wifi tiasa dianggo saé pisan sareng iOS 9.3.2 tapi Bluetooth henteu mendakan alat naon waé pikeun nyambung sareng lebet kana loop.

  46.   Jose cenahna

    Kuring gaduh 6 iPhone, dua 6s plus, hiji 6s, one6, hiji 5s sareng 5c ​​nalika ngamutahirkeun sadayana tapi 5c wifi gagal, éta henteu nyambung atanapi dipareuman, kuring parantos ngarobih dua iPhone Apple pikeun dua terminal anyar, sareng persisna hal anu sami kajadian, kuring parantos ngalaporkeun apel, tapi kuring teu aya waleran, janten dulur, iphone ieu mimiti kotoran, ieu nguciwakeun kuring …….

    1.    Daniel cenahna

      halo jose kumaha saé sareng milarian solusi pikeun masalah kuring kumargi kuring gaduh iphone 6 plus.,.,., masalah timbul nalika kuring ngapdos ka ios 9.3.2. Éta nyambungkeun kuring kana Wi-Fi tapi kuring henteu tiasa ngapdet aplikasi atanapi ngaunduh naon-naon, kuring kéngingkeun pesen anu teu mungkin pikeun ngaunduh aplikasi. Ayeuna sadaya aplikasi kuring henteu dianggo pikeun kuring.,.,. Kuring unggah kana ios 9.3.3 upami éta direngsekeun sareng teu aya masalah anu tetep. Kuring nyobian sadaya anu dicarioskeun ku aranjeunna dina saluran anu paling sareng teu nanaon ..,. mulangkeunana sareng teu nanaon.,. kantun upami nganggo vpn masalah ngiles..tanpa pangbalikan.,.,. naon gagal apel.,.,., salam,.,.

  47.   Jaime cenahna

    Nalika maca sadaya koméntar dina tulisan ieu, jelas yén aya sababaraha pilihan pikeun gagalna wifi: Setelan konfigurasi, masalah versi iOS sareng masalah Hardware sareng anténeu wi fi.
    Anjeun kedah nyobian sadayana pikeun mendakan naon kalepatan anu dipibanda Peralatan anjeun

  48.   David ortega cenahna

    Réréncangan anu saé, upami seueur urang anu lepat ieu, kuring gaduh iPhone 5 sareng éta henteu mikawanoh seueur sinyal Wi-Fi. Kuring gaduh sakedik sinyal. Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring sareng sababaraha saran atanapi solusi. Punten, kuring peryogi Wi -Fi. D:

  49.   Hugo: @ cenahna

    Kuring leres-leres nyobian sadayana, éta nyambung kana jaringan Wi-Fi tapi henteu napigasi, kuring malikeun telepon salaku pabrik, kuring malikeun setélan jaringan, sareng tetep henteu napigasi ... Leres pisan pangalaman anu goréng pisan tulus, éta iphone anu kadua, anu sateuacana nyaéta 5S sareng ogé ti hiji dinten ka énjing kuring lirén nyambungkeun kana wifi .. sahenteuna ieu anu kuring gaduh 6S nyambung tapi henteu napigasi .. Hate yén kuring gaduh apel.

  50.   Fernando cenahna

    Pamajikan kuring ngomean iPhone na sareng anjeunna ngagaduhan masalah anu disebatkeun di dieu, kuring henteu ngalaksanakeunana, ngan ukur kuring nyéépkeun unggal dintenna nolak tanda alit dimana anjeunna naroskeun kuring pikeun ngapdet tapi langkung saé pikeun ngalakukeun éta tibatan sangsara masalah.

    1.    Hugo cenahna

      PENTING: Kuring parantos nyobian ningali panyabab masalah ieu, sareng anjeun terang naon anu dianggo sahenteuna dina kasus kuring? Reset modem, pareuman teras hurungkeun atanapi pegatkeun sambungan kabel ... Dua dinten ka pengker kuring nyobian ieu dina waktos puncak sareng anu leres éta jalanna éndah, sateuacanna kuring nyambungkeun wifi tapi henteu napigasi. Kuring ngarti yén aya frékuénsi wifi anu, sakumaha urang terang, dianggo dina hertz atanapi hertz, (GHz mangrupikeun frékuénsi normal jaringan wifi) tapi anu kajadian, aya frekuensi 5 sareng 2.5GHz, anu janten 5GHz anu munggaran sayogi pikeun jarak anu langkung pondok sareng henteu ngadukung saloba alat. Pertimbangkeun konéksi anjeun sareng cobian ngareset modem na. Salam sareng kuring ngarepkeun ngabantosan anjeun ku naon waé.

    2.    Hugo cenahna

      Ah! Abdi hilap, ieu ku cobaan sareng kasalahan, sakumaha dinten-dinten kuring bakal teras-terasan nyobian operasi, kanggo waktos éta damel sapertos kieu. Kuring miharep éta masalah, meureun iphone ngadukung frékuénsi anu kuring henteu acan ngartos, tapi ideu na.

  51.   Carmen cenahna

    Naséhat super saé. Pilihan pikeun Pareuman Asisten WiFi digawé pikeun kuring. Hatur nuhun pisan!! Teu aya amarah deui iPad kuring

  52.   Juan cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6, kuring ngarobih chip sareng wifi lirén damel 🙁 Kuring parantos disimpen ti iTunes sareng éta tetep sami, saha waé anu tiasa ngabantosan kuring? Abdi ayeuna dina versi IOS 9.3.5. Masalah ieu ngagaduhan solusi?

    1.    Isabel cenahna

      Juan Abdi gaduh masalah anu sami!

  53.   Edgar cenahna

    Kajadian kuring yén wifi nembongan kulawu saatos ngamutahirkeun iPhone 10s Plus ka iOS 6, naha éta kajantenan ka anu sanés? Naha anjeun terang solusina?

    1.    lontar cenahna

      Hai Edgar, kuring kedah ngarobih layar saminggu katukang, saatos dua dinten kuring ngapdet kana ios 10 sareng saatos 3 dinten damel saé wifi henteu nyambung, nalika sinyalna nyambung éta lemah pisan henteu paduli kumaha caketna tina router sareng kuring parantos nyobian sadaya solusi anu mungkin dina pos ieu, atanapi henteu malikkeunana ti pabrik. Éta tetep gagal, kuring badé nyandak éta pikeun ningali naha éta anteneu anu parantos rusak nalika ngarobah layar tapi kuring pikir ieu mangrupikeun kasalahan IOS. Upami kuring kéngingkeun jalan kaluarna, kuring nyerat, salam.

  54.   Raizel cenahna

    Palma persis hal anu sami kajadian ka kuring kuring gaduh iPhone 6, aranjeunna ngaganti layar sareng ayeuna wifi jarak jauh henteu nyekel kuring, kuring kedah ditempelkeun kana router atanapi henteu langkung ti saméter satengah jauh upami aya anu mendakan solusinya masalah kuring ngahargaan koméntar anjeun.

    1.    juditolivera cenahna

      Gelombang !! Kuring ngagaduhan masalah anu sami sababaraha bulan ka pengker, éta ngamutahirkeun alatna sareng gagal dina wifi, kuring nyandak ka Apple kanggo ngalereskeunana sareng aranjeunna masihan kuring anu énggal, éta aya dina jaminan! Sareng milik kuring di luhur gaduh layar rusak sareng aranjeunna henteu ngajantenkeun kuring mayar nanaon! Wilujeng tepang sareng salam

  55.   Rodrigo Jaimes cenahna

    Halo, wilujeng enjing, adi kuring gaduh masalah dina iphone 6 anu duanana wifi, ogé gps sareng data seluler gagal, naha aya solusi pikeun masalah ieu?

  56.   Gerardo cenahna

    Kuring teu aya tempat pikeun ngalaksanakeun cadangan iTunes, versi IOS anu kuring gaduh 10.3.2, sareng sigana kuring yén éta ngagaduhan masalah asal ku Wi-Fi, naha éta henteu tiasa direngsekeun? Slds.!

  57.   BONEKA cenahna

    APPLE KUDU NGANGGUNG TANGGUNG JAWAB Pikeun masalah ieu sareng nyayogikeun palanggan kalayan solusi. DI IMAH abdi, kami duaan sareng masalah anu ngabéwarakeun tina sambungan WIFI, JEUNG, SABAB kami henteu aya jaminan, tanggel walerna, salaku otonom, dileungitkeun, ngajantenkeun anjeun balikeun telepon, kaleungitan waktos, terang yén éta sanés SOLUSI.
    Abdi henteu hoyong anu langkung seueur dina kahirupan kuring, salaku lagu FANGORIA ...

  58.   informer00five cenahna

    Telepon ieu mahal pisan sareng tiasa dianggo, éta henteu lepas sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun sacara online terbatas

    Tapi aya jalma anu bodo sareng henteu sadar yén aranjeunna mésér sabab ngarasa tiis atanapi seueur artos, naon bajingan

    Kuring parantos nganggo hiji, éta omong kosong, kuring cicing sareng ANDROID !!!!

  59.   golongan cenahna

    Henteu aya anu dianggo pikeun kuring, sigana kuring hal anu pang parahna anu tiasa kajantenan pikeun telepon sélulér ayeuna. : /

  60.   Adriana cenahna

    NUHUN BANTUAN.
    Kuring NGALENGKEUN MASALAH IPHONE SE kuring
    salam