Naha anjeun mésér kabel kilat anu henteu disertifikasi pikeun harga na?

Masalah kabel kilat

Éta sanés pertama kalina urang nyarioskeun ngeunaan lampu kabel dina blog urang. Nyatana, aya polemik anu penting dina masalah masalah anu disababkeun ku sababaraha erosi sareng korosi. Nanging, dina hal ieu, kami hoyong ngobrolkeun kasempetan kanggo mésér kabel anu henteu disahkeun ku Apple. Jelas, alesan anu paling penting pikeun ngalakukeun éta jelas harga, sabab éta tiasa didapet dina internét dugi ka tujuh kali kirang tina biaya aslina. Sareng tangtosna, dina waktos krisis, éta narik perhatian urang. Janten dinten ieu urang naros ka diri urang sorangan Naha anjeun mésér kabel kilat anu henteu disertifikasi pikeun harga na?

Kaleresan nyaéta anjeun kedah tumut kana éta kabel lampu non-Certified, sapertos kabel anu sanés pikeun slot éksklusif Apple, éta tiasa nyababkeun urang langkung seueur masalah tibatan anu urang pikir. Anu mimiti, anu kuring bayangkeun bakal dipikaterang ku sadayana, yén alatna tungtungna cilaka. Tapi ngaleungitkeun masalah anu paling umum, sareng seueur pangguna nunjukkeun unggal dinten yén dina kaseueuran kasus éta mangrupikeun mitos, saur kuring aya hal-hal sanés anu kedah diperhatoskeun.

Anu mimiti ieu aya hubunganana sareng kasaluyuan dina kabel kilat henteu bijil. Sakumaha anjeun panginten terang, alat anjeun sanggup ngadeteksi naha kabelna atanapi henteu nyaéta kabel anu disahkeun ku Apple. Sanaos masalah ieu tiasa direngsekeun upami anjeun ngagaduhan jailbreak, anu leres nyaéta kami masih gaduh hiji hal deui anu kedah ditingali nalika ngartos upami harga anu murah ngimbangan kami langkung.

Ieu masalah hukum. The konektor cahaya Mangrupikeun penemuan anu dipaténkeun ku Apple. Ku alatan éta, pikeun pinuh légal, aranjeunna kedah diakuan ku perusahaan. Jelas, seuseueurna ciptaan ieu asalna ti Cina. Sareng di dinya urang parantos terang yén jenis hal ieu, aranjeunna henteu paduli, yén aranjeunna raja réplika.

NangingAnjeun kedah mésér kabel kilat anu henteu disertifikasi pikeun harga na? Kuring pikir henteu pikeun sadayana anu nyarios. Tapi masing-masing kedah milih anu cocog pikeun anjeunna pikeun dirina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hiuston cenahna

    Nya, pangalaman kuring ngawartosan yén aya sadayana ... Kuring mésér dua kabel pencerah sasarengan sareng sampul pikeun iPhone sareng kualitasna goréng pisan, dugi ka saatos sababaraha panggunaan (henteu langkung ti tilu!) Kabel dipisahkeun ti konektor, ngungkabkeun sababaraha las anu hadé sareng nyeri, satengahna parantos rusak ...

    Nanging, dina perjalanan terakhir kuring ka Spanyol kuring hilap carjer + kabel di bumi sareng kuring kedah angkat ka Cina kota kuring kanggo mésér kanggo kaluar tina masalah sanaos kualitasna tapi kaluar tina masalah sareng teu kedah nyéépkeun Harga luar biasa pikeun anu resmi. Dina waktos anu saé, kabel gajih, anu kuring parantos anggo sababaraha minggu sareng kanggo ayeuna éta matuh. Sareng ngan ukur € 2,5!

  2.   Nestor cenahna

    Urang Cina ogé ngadamel sertipikat sareng kuring mikir yén dina pandangan heula anjeun tiasa ningali kualitasna, saur kuring yén Apple nyalahgunakeun kasatiaan konsuménna, asesoris aslina ngagaduhan biaya anu teu leres pikeun produk masif, aranjeunna anu masihan tuang lauk versi, enya nempatkeun nilai logis, kami moal ngobrolkeun masalah ieu

    1.    Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

      Nestor leres. Kami salawasna nyarioskeun naha éta parantos disahkeun atanapi henteu. Sanés aranjeunna Apple. Salam sareng hatur nuhun !!!

  3.   Gaston cenahna

    Kuring henteu terang naha éta pantes atanapi henteu tapi kabel kilat Apple aslina parah pisan, kuring parantos ngarobah 7, sadayana rusak di tempat anu sami

  4.   whocrespo cenahna

    Kabel anu parantos disahkeun (pesen aksésori anu henteu asli henteu némbongan dina layar) aya kirang langkung 2 euro dina ebay, tapi kualitasna SANGAT goréng. Dina iPhone éta henteu seueur masalahna tapi upami ngeunaan iPad, aya seueur masalah ngecas: Butuh langkung lami pikeun ngeusi, éta ngeureunkeun ngeusi dina gerakan sakedik sareng kadang-kadang ngeureunkeun ngecas sateuacan ngahontal 100%. Abdi henteu nyarankeun aranjeunna pisan.

    Kusabab kabel iPad aslina abdi didahar ku ucing damn kuring, tungtungna kuring milih mésér kabel merek Belkin anu disahkeun (aranjeunna ngajualna di toko Apple resmi tapi aranjeunna langkung mirah dina eBay) sareng aranjeunna leres-leres patut, Éta masihan kuring kesan kualitas anu langkung luhur tibatan Apple aslina sareng masalah nol sareng éta.

    1.    tulang garing cenahna

      Android Ucing!

  5.   George cenahna

    Sagala anu didamel sareng dijual Apple mahal pisan. Kuring sadar yén dina kaseueuran kasus kualitas sareng inovasi menerkeun hargana, tapi dina kasus kabel sareng carjer parobihan parobihan. Di bumi aya 7 alat antara Iphone sareng Ipad, janten kuring parantos ngagaleuh sababaraha (4) kabel aslina sareng 3 tétéla parah pisan, éta rusak saatos sababaraha dinten, sareng kami ati-ati nalika ngagunakeunana. Kuring ogé parantos ngagaleuh seueur, langkung ti 10 anu sanés aslina, sareng pangalaman parantos dicampur, sababaraha anu goréng pisan sareng anu sanésna anu henteu gagal saatos sababaraha bulan teras-terasan dianggo. Kacindekan; Salami harga tinggi anu dipasang Apple dina kabel na teras, urang bakal teras "ékspérimén" sareng anu sanés anu langkung pas dina harga. Salam kanggo sadayana.

  6.   Robert cenahna

    Catetan anu saé, hatur nuhun kanggo inpo na. Tapi kuring gaduh sudut pandang anu teu asing kana masalah kabel, kecapna kedah ningkat, contona nyaéta dina kalimat aranjeunna nganggo kecap "jelas" dua kali, henteu penting, tapi éta mangrupikeun titik anu aranjeunna tiasa menerkeun.
    Salam!

  7.   Leo cenahna

    Sapertos kuring, kuring gaduh kabel rusak ti Cina pikeun € 1 sareng ti Apple, sareng éta ogé rusak, gumantung kana batang sareng perlakuan anu anjeun pasihkeun. Kuring malah gaduh anu asli anu henteu kedah kontak ogé sareng éta nyarios yén éta henteu asli ...

  8.   MDSoNE cenahna

    Kuring gaduh anu asli sareng kuring resep pisan, naon anu urang tingali dina gambar berita kajadian sareng nalika kuring nyolok iPhone kuring nyarios yén kabelna henteu asli

  9.   céko cenahna

    Nya, kanyataanna, hiji-hijina cara kabel anjeun henteu rusak nyaéta nempatkeun tongkat kana éta sareng nutupan éta supados henteu ngagulung dina sambungan lampu sareng pegatkeun sambunganna sacara ati-ati sabab kuring ngagaduhan anu asli sareng éta rusak sami saatos sababaraha dinten, sareng generik anu mangrupikeun Naon anu kuring anggo ayeuna, kuring ngagaduhan anu kuring henteu terang merk naon, kuring ngabayangkeun éta Cina, tapi éta dina bentuk tali sapatu, kitu ogé kabel na lumangsung 2 bulan sareng sajauh ieu sadayana henteu kunanaon

    ps: Kuring nguji kabel umum umum sareng éta rusak, kuring nguji kabel datar sareng éta rusak
    cordon anu pangsaéna dugi ka ayeuna
    sareng bagian pinna tetep ditempelkeun kana iphone sareng kabel di sisi anu sanés anu kajantenan kuring dugi ka kuring diajar ngaleupaskeun éta sareng kabel-kabelna tetep sésana.

  10.   Fumi cenahna

    SOLUSI…
    Nelepon jasa téknis Apple sareng dina hiji atanapi dua dinten anjeun gaduh anu énggal di bumi.
    Kuring tumaros sareng aranjeunna ngirimkeun ka kuring tanpa masalah. Éta upami aya dina jaminan.
    Kuring miharep éta mantuan anjeun

  11.   danwefly cenahna

    Kuring parantos nyobian sababaraha sareng kuring resep ka Belkin anu kuring mésér ngalangkungan Aliexpress. Harga kabel aslina mangrupikeun panyalahgunaan.

  12.   asli cenahna

    Nya, kuring ngagaleuh hiji ti Cina sareng mimitina ogé, kualitasna rada saé, ngan éta ujug-ujug lirén damel, saderhana éta. Teu rusak atanapi naon waé lirén damel, teu aya pesen bahkan némbongan dina ipad, siga anu teu nyambung.
    Janten teu nanaon, dina waktos ayeuna kuring nembak nganggo aslina.
    Kuring badé ningali anu ti belkin ningali kumaha jalanna

  13.   Gaston cenahna

    Abdi nyarankeun ieu, http://www.amazon.com/gp/product/B00HKSCJ22, kualitas anu saé pisan

  14.   Ismael cenahna

    Sadaya kabel apel resmi (anu nganggo ipad sareng anu nganggo iphone) parantos dilucuti dina panyambungna. Bosen ieu, kuring mésér bajak laut (Cina, € 2,5) sareng kuring parantos nganggo éta langkung ti sataun.

  15.   Paul galli cenahna

    Kuring parantos ngagaleuh 2 kabel asli sareng 2 CINA ... Sapertos anu sanésna panginten sami, anu Asli parantos rusak di tempat anu sami sareng éta sok kabel RED anu ku kuring bayangkeun nyaéta anu mawa arus. Cina ampir sami sareng aranjeunna awét langkung lami tibatan anu aslina sareng kuring henteu ngalaman masalah bahkan pikeun nyingkronkeun sareng atanapi henteu Jailbreak

  16.   Belkin cenahna

    Kabel Belkin langkung saé tibatan Apple aslina sareng anjeun ngagaduhan warna na..anu hébat 😀

  17.   Parakeet cenahna

    Ngan dinten ayeuna kuring kedah mésér kabel pikeun iPhone 5s. Kuring parantos ngalangkungan MediaMark sareng sajujurna siga anu maling mutlak € 20 kanggo kabel sedih anu sanés aslina ti Apple. Kuring parantos ngadeukeutan urang Cina di gigireun bumi kuring sareng kuring nuju ngagaleuh hiji kanggo € 3,5 anu lumayan katingali sareng bérésna.

    Hapunten tapi € 20 cekap kanggo sababaraha kabel Cina sanaos teu aya satengah taun.