Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan mitos: percanten kana komputer ieu?

Percanten kana komputer ieu

La kaamanan mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun Apple. Ngan ku maca judul tulisan ieu anjeun pasti bakal émut sabaraha kali patarosan muncul dina layar iPhone atanapi iPad anjeun: Percanten kana komputer ieu? Nalika anjeun mésér alat énggal, nalika anjeun ngapdet atanapi nyimpen iDevice anjeun ... patarosan ieu ngahalangan layar sadaya pangguna kumargi Apple masihan kaunggulan pikeun nyingkronkeun alat sareng iTunes.

Tapi urang panginten henteu sadar implikasi sareng ijin anu urang pasihkeun ka komputer nalika urang mencét «kapercayaan«. Dina tulisan ieu kami bakal nyobian mersihan sadaya anu teu dipikaterang tina patarosan mitos anu Apple ngajantenkeun urang ngajawab unggal-unggal nyambungkeun alat urang kana komputer anyar: percanten kana komputer ieu?

Percanten ka komputer ieu?: Naon leres éta?

Perusahaan Steve Jobs, nalika masih hirup, nampilkeun fitur ieu salaku kapercayaan / ranté kaamanan sareng komputer anu ngagaduhan kontak sareng alat dina kahirupan sadidinten. Kalayan kecap séjén, misi peringatan ieu nyaéta nyegah komputer sareng alat éksternal tina aksés kana inpormasi urang.

Urang sadayana terang kumaha peringatan éta jalan. Nalika urang nyambungkeun iPhone atanapi iPad urang kana komputer ngalangkungan USB pikeun anu munggaran, peringatan sapertos anu anjeun ngagaduhan di luhur garis ieu nembongan anu jelas anjeun tiasa baca:

Percanten kana komputer ieu? Anjeun bakal tiasa ngakses setélan sareng data tina komputer ieu nalika anjeun nyambung

Pikeun ngartos kumaha alat ieu jalan, urang badé ngadasar kana kiasan. Nalika urang teraskeun "Percanten" urang masihan a konci husus kana komputer urang, anu bakal ngagaduhan formulir anu pas pikeun muka gerbang tina alat kami. Upami nalika urang nyambungkeun iPhone atanapi iPad éta konci-konci pertandingan, inpormasi tina alat kami bakal asup kana komputer. Upami teu kitu, alat bakal nyegah data tina ngalirkeun kana komputer anu nyambung.

Upami urang parantos mutuskeun henteu ngijinkeun komputer, unggal-unggal nyambungkeun iDevice urang, waspada bakal ditingalikeun. Di sisi anu sanésna, diperhatoskeun yén upami urang henteu nyambungkeun alat urang kana komputer anu diidinan langkung ti 6 bulan, a béakna kapercayaan. Ieu bakal nunjukkeun penampilan peringatan pikeun mastikeun kapercayaan kana komputer.

Inpormasi naon anu tiasa diaksés ku komputer anu berwenang?

Saé pisan yén urang percanten kana sababaraha komputer, asalkeun éta pikeun panggunaan urang sapopoé sareng henteu tiasa diaksés ku jalma-jalma di luar kahirupan pribadi urang. Kunaon Gampang pisan. Percanten ka komputer tangtu nunjukkeun yén éta panginten aksés kana data ieu:

  • Nyingkronkeun alat ios: nyaéta, nyimpen inpormasi dina komputer
  • Ngadamel cadangan: Sanaos anjeun tiasa nempatkeun kecap akses kana salinan ieu, masih bahaya upami salinan salinan alat kami dina komputer anu tiasa diaksés ku jalma sanés
  • Akses kana pidéo, poto, kontak sareng eusi sanés dina alat éta

Percanten kana komputer ieu, anjeun ragu

Pilih naha anjeun percanten kana komputer

Pikeun netelakeun kumaha patarosan mitos tiasa dianggo: Percanten kana komputer ieu? Ieu léngkahna supados gera némbongan dina alat salami urang henteu nyambungkeun sateuacanna atanapi urang parantos percanten:

  1. Sambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch anjeun kana komputer atanapi alat sanés.
  2. Lebetkeun kode anjeun (upami anjeun ngagaduhan) pikeun muka konci alat ios.
  3. Upami anjeun henteu hoyong percanten kana komputer atanapi alat anu sanés, pencét Entong percanten dina alat ios. Upami anjeun hoyong percanten kana komputer anjeun atanapi alat sanés, pencét Kapercayaan.
  4. Sabalikna, upami anjeun parantos nyambung kana komputer, pencét Teruskeun dina iTunes. Upami anjeun parantos nyambung ka alat anu sanés, jawab patarosan anu sanés.

Kumaha ngarobih komputer mana anu anjeun percanten

Upami anjeun hoyong lirén ngandelkeun komputer anu saacanna dipercaya, anjeun tiasa. Alesanna tiasa munculna virus dina komputer atanapi kusabab anjeun badé ngajualna, diantarana alesan-alesan sanés.

iOS (tina vérsi 8.0 sareng saterasna) ngamungkinkeun urang ngalaksanakeunnana dina sababaraha léngkah saderhana:

Awas: Upami anjeun ngalakukeun léngkah-léngkah ieu, sadaya aksés kana komputer anu anjeun percanten bakal disimpen deui. Nyaéta, nalika anjeun nyambung kana komputer anu anjeun percanten, anjeun kedah ngajawab patarosan deui Percanten kana komputer ieu? Salaku tambahan, idin lokasi pikeun aplikasi anu sanés anu anjeun pasang dipasang bakal disimpen deui.

  1. Ngakses Setélan alat anjeun
  2. Lebetkeun di umum
  3. Milarian bagian na Reset
  4. Pilih Reset lokasi sareng karusiahan

Ngungkulan: Percanten kana komputer ieu

Waspada henteu ditingalikeun, naon anu kuring lakukeun?

Yakin anjeun, éta anu mimiti. Éta normal éta sakapeung gera teu némbongan pikeun percanten kana komputer anjeun. Numutkeun kana dukungan Apple ieu tiasa janten alesan, tingali:

  • Vérsi iTunes anu ketinggalan jaman
  • Sambungkeun deui alatna
  • Coba kabel USB / Cahaya séjén
  • Pareuman hurungkeun deui komputer sareng iPhone / iPad

Upami éta tetep henteu tiasa dianggo saatos marios aspek-aspek ieu, sipat ios maénkeun:

  • Reset setélan kaamanan: Buka Setélan> Umum> Reset> Reset lokasi sareng privasi
  • Ngarobih setélan jaringan alat: Upami di luhur henteu jalan, buka Setélan> Genera> Reset> Reset setélan jaringan

Sareng pamustunganana, upami henteu aya anu parantos kami ngajelaskeun sateuacanna parantos hasil: ngahubungi Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.