Masih henteu terang kumaha masang widget dina ios 8? Di dieu urang ngajelaskeun ka anjeun

Sampel Widget Philips Hue

Pasti seueur anjeun parantos gaduh Pusat béwara ios 8 dipak ku widgetNanging, seueur jalma anu ngaluncurkeun iPhone kahijina sareng masih henteu terang sadayana berita anu kalebet dina versi anyar sistem operasi Apple.

Sanaos hanjakalna upami di 2014 urang nyarioskeun widget, anu leres nyaéta Apple mangrupikeun waktos munggaran ngadukung tambihan ieu sacara resmi sareng, sakedik-sakedik, pangembang didorong pikeun nyiptakeun widget dedicated pikeun aplikasi anjeun.

ka masang widget dina ios 8 Urang kedah ngaleungitkeun pusat béwara sareng pencét dina tombol "Édit". Di dinya urang bakal ngaksés daptar sareng sadaya widget anu sayogi dina waktos éta, tiasa ngaktipkeun sareng mareuman anu dipikaresep ku urang.

Émut yén widget meakeun sumberdaya janten anjeun kedah nyobian ngan ukur anu penting atanapi urang bakal perhatoskeun yén batréna turun langkung gancang. Émut yén seueur ngagunakeun lokasi atanapi konéksi data unggal-unggal urang muka pusat béwara.

Di momen teu aya kisaran anu lega pisan widget sayogi pikeun ios 8 sanaos di App Store anjeun gaduh bagian dédikasi kana topik ieu sareng anjeun panginten mendakan hal anu pikaresepeun. Aya ogé aplikasi sanés anu henteu kalebet dina bagian éta sareng éta ogé ngagaduhan widget anu saluyu. cuaca Underground atanapi manajer waktos Jam sababaraha conto, sanaos pastina aya seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manny cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan widget hue light dimana waé.

  2.   Paul Valente cenahna

    Manny masih prototipe tina Phillips Hue ...

  3.   Mboccaccio cenahna

    Sareng naon anu kajantenan homekit? Phillips sareng Brlkin parantos katinggaleun. Aplikasi kasihatan masihan homekit tepi

  4.   Oscar cenahna

    ipad kuring henteu némbongan operator telepon sareng data sélulér nembongan ka kuring tanpa jasa Kuring masang IOS 8.0.2 tiasa anjeun ngabantosan kumaha kuring nyambungkeunana? hatur nuhun