Naha anjeun nganggo WhatsApp Plus? Teras WhatsApp tiasa ngahalangan anjeun

WhatsApp +

WhatsApp henteu hoyong anjeun nganggo WhatsApp Plus, la utiliti sayogi dina ios sareng Android anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih klien olahtalatah, nyayogikeun éta fungsi tambahan anu henteu dilaksanakeun sakumaha standar dina aplikasi resmi.

Tétéla, sababaraha pangguna anu gaduh WhatsApp Plus dipasang dina hapé Androidna samentawis diblokir. Kami henteu terang upami kasus anu sami muncul dina kasus iPhone tapi anu jelas nyaéta konci ieu sanés hasil tina kasempetan. Déwan direksi WhatsApp parantos nyoko kana jabatan ieu ngajaga kaamanan pangguna.

WhatsApp Plus mangrupikeun aplikasi pihak katilu sareng sapertos kitu, WhatsApp henteu tiasa ngajamin perlakuan anu dilakukeun ku alat ieu tina data anu dikirim ku pangguna. Maka sumbatan anu sababaraha parantos sangsara sareng saatosna pangguna kadesek unduh aplikasi aslina tanpa modifikasi. Sakali WhatsApp Plus parantos dipiceun, klien olahtalatah tiasa dianggo normal deui.

Dina FAQ WhatsApp kami ogé tiasa maca ieu:

Naha kuring ditunda pikeun panggunaan WhatsApp Plus sareng kumaha kuring nyabut gantung éta? WhatsApp Plus sanés aplikasi anu diidinan ku WhatsApp. WhatsApp Plus henteu aya hubunganana sareng WhatsApp sareng kami henteu ngadukung WhatsApp Plus. WhatsApp moal tiasa ngajamin kaamanan WhatsApp Plus sareng panggunaan na tiasa nempatkeun data pribadi sareng pribadi dina telepon sélulér anjeun dina résiko. WhatsApp Plus tiasa ngabagi inpormasi anjeun sareng aplikasi pihak katilu tanpa anjeun terang atanapi idin. Anjeun kedah uninstall aplikasi ieu sareng ngaunduh versi resmi WhatsApp tina halaman wéb kami atanapi tina Google Play. Teras anjeun tiasa nganggo WhatsApp.

Upami anjeun pangguna WhatsApp Plus dina iPhone, panginten dina sababaraha dinten ka payun aranjeunna bakal ngahalangan aksés anjeun ka klien olahtalatah dugi ka anjeun uninstall. Sigana éta Pangguna mobile Apple masih henteu kapangaruhan Pikeun ukuran ieu, tapi sakumaha urang carioskeun, kaayaan tiasa robih dina sababaraha jam ka payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose bolado cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan whatsapp plus anu dipasang. Tapi kumaha upami kuring ngalakukeun, naon anu lumangsung? Naha kajahatan ...? Masing-masing ngalakukeun anu dipikahoyong. Éta ogé dina akibat urang sareng saha anu masang éta parantos terang. Naon ari bajak laut.

    1.    a cenahna

      (AND)

      1.    Devin Malon cenahna

        Entong nyigeung impian anjeun Zuckerberg, siah bid'ah ... Zuckerberg resep urang sareng ngalakukeun naon anu anjeunna pikirkeun pangsaéna pikeun urang, hirup Zuckerberg !!!

  2.   Perseus Santa (@PERSEOSANTA) cenahna

    Naha aranjeunna ogé bakal ngahalangan anu nganggo Watusi sareng Nonaktipkeun Maca Resi ?????????

  3.   Daniel cenahna

    Hal anu paling saé nyaéta "WhatsApp henteu tiasa ngajamin kaamanan WhatsApp Plus sareng panggunaan na tiasa nempatkeun data pribadi sareng pribadi dina telepon sélulér anjeun dina résiko." hahaha éta anu aranjeunna jaga sareng aranjeunna henteu hoyong gaduh persaingan

  4.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Masalahna nyaeta aranjeunna ningali yén seueur pangguna seuri kana watesanna sareng anjeun henteu hoyong éta, kumargi pilihan WhatsApp Plus nyalira tiasa dilaksanakeun sacara asli

  5.   luis cenahna

    Kuring gaduh tambah dina iphone sareng upami aranjeunna ngalarang kuring x 24 WIB

  6.   Sergio cenahna

    WhatsApp plus kanggo ios mangrupikeun tweak, ku sabab éta anjeun teraskeun nganggo aplikasi resmi ... Éta henteu sami sareng dina Android.

  7.   Menit I Juan Carlos cenahna

    Aranjeunna moal masihan waktos ka aranjeunna ... Abdi badé telegram ... langkung saé dina sagala hal. Hayu urang tingali naha haseup ngaleungit ... dinten aranjeunna nyalira ... hayam jago séjén bakal nyanyi. TACATA

  8.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Tapi jalma-jalma bajingan anu gaduh android henteu ngartos aranjeunna tetep masang sareng ngahalangan sababaraha kali deui anu seuri laugh

  9.   Miguel cenahna

    Kuring ngalih ka Telegram sareng masalah direngsekeun.

  10.   sandra gómez cenahna

    Kuring ngaunduh pilihan ios 8.2 dina iphon 4s kuring sareng ayeuna wassap henteu tiasa dianggo nalika kuring lebet, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  11.   carlos alberto (@ carlos99503) cenahna

    sabab whatsspp nanyakeun kami unduh tina play story whatsspplus Kuring henteu ngarti naha éta bajak laut jadi naon anu hoyong diunduh dina carita maén google anu disada artos

  12.   whatsapp cenahna

    Anjeun kedah ati-ati sareng aplikasi di luar tuedna resmi.