Ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun sareng Snapchat Spectacles ngan langkung ti 110 euro

Ngan dina waktos anu paling parah pikeun Snapchat, Spectacles sumping, sapasang gelas nganggo kaméra anu disebatkeun bakal ngamungkinkeun anjeun "Nyentak" sagala anu anjeun nonton sacara langsung. Goréng teuing ieu ngan ukur dinten Facebook nguruskeun tiwas ka Snapchat deui ngaluncurkeun Carita ogé pikeun WhatsApp, ieu janten aplikasi katilu anu ngawariskeun rumus Snapchat pikeun suksés, sahingga ngiringan Instagram sareng Facebook. Atoh, Upami anjeun hoyong nyepeng gelas aneh ieu nalika Snapchat masih hirup, anjeun tiasa kéngingkeunnana online pikeun sakitar 110 euro.

Kacamata ieu nganggo konéksi WiFi atanapi Bluetooth (gumantung kana waktosna) pikeun ngahubung sareng alat sélulér anjeun ku sabab éta sareng aplikasi Snapchat, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagi ku hiji sentuhan naon waé anu dicandak sensor 115 derajat na, anu paling ketat langsung dibarengan ku cahaya na leutik. Kacamata ieu parantos disada pisan, anjeun bakal ningali aranjeunna dina seueur média digital, tapi nyatana urang boro-boro mendakan pangguna anu leres-leres ngahargaan fungsina, khususna ayeuna nalika Snapchat parantos dianiaya ku Facebook.

Pondokna, anu mésér online tina kacamata khas ieu ayeuna sayogi, anjeun tiasa kéngingkeunana dina halaman wéb resmi, sayogi dina tilu warna, beureum, hideung héjo (panasaran, teu aya gelas konéng, anu paling populér ...) pikeun "ngan" $ 129,99, anu gumantung kana tukeur mata uang ayeuna tiasa dibasajankeun 110 dugi ka 125 euro. Masalahna nyaéta pengiriman barang, anu ditunda antara dua sareng opat minggu, diduga kusabab paménta (atanapi saham murah). Pondokna, gelas kalebet kabel ngecas sareng bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak Snapchat anjeun ka tingkat anu kantos diémutan, upami anjeun hoyong nyéépkeun artos, parantos waktosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.