Anjeun henteu nyalira. Kamari seueur jasa Apple murag, bahkan anu internal

Éta sanés hal anu biasana kajantenan rutin di Apple, leres yén dina waktos sateuacana urang parantos nyarioskeun sababaraha panyambungan jasa, halaman wéb, jsb. di Apple tapi dina kasempetan ieu salila kamari sore urang bisa nyebutkeun yén éta téh mangrupa serelek praktis total dina jasa pausahaan Cupertino. Sareng éta samentawis jasa dukungan internal Apple, podcast Apple, Apple Arcade, Fitness +, Apple TV plus, iCloud, Apple Music, sareng sesa jasa, kaasup ramatloka parusahaan di sababaraha nagara, turun.

Normalitas deui tapi padamelan masih jalan

Di momen ti signature sorangan Aranjeunna teu acan commented on mungkin ngabalukarkeun atawa ngabalukarkeun ragrag ieu. Anu kami terang nyaéta halaman wéb resmi Apple anu ngadeteksi masalah sambungan interruptions dituduhkeun dina rupa layanan. Ayeuna bagian wéb Apple ieu tétéla stabil sareng tanpa masalah, sanaos kamungkinan sababaraha jasa tiasa teras-terasan gagal kusabab restart anu dilakukeun ku perusahaan sorangan.

Toko Apple ogé ngalaman kacilakaan dina server internalna anu langsung mangaruhan pangiriman alat, perbaikan sareng tindakan sanésna anu tiasa dilaksanakeun sacara rutin di toko perusahaan. Kabeneran jasa ieu dibalikeun ampir langsung ku firma sareng sigana ayeuna teu aya jejak masalah ieu dina jasa. Kami yakin yén langkung ti hiji anjeun sadar éta, janten kami kedah ngumumkeun éta anjeun sanés ngan ukur ngalaman masalah ieu, éta serelek di sakuliah dunya ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.