Anjeun tiasa ngadangukeun musik dina Apple Watch anjeun tanpa iPhone

Apple-Watch-Music

Apple Watch didamel pikeun iPhone, éta mangrupikeun pelengkap na anu sampurna, tapi ogé watesan hébat na. Aya seueur pangguna anu Aranjeunna ningali alat tina jenis ieu henteu aya gunana anu bieu nawiskeun sababaraha fungsi anu teu dipiboga ku iPhone. "Upami kuring kedah nyandak iPhone, naha kuring hoyong Apple Watch?" Mangrupikeun hal anu urang kantos nguping sareng maca sababaraha kali ayeuna-ayeuna. Éta mangrupikeun pernyataan anu kuring henteu kantos bagikeun pisan, sareng kuring nyatakeun éta saatos nyandak Pebble sareng kuring salami mangbulan-bulan, jam tangan anu langkung seueur fungsi na tibatan Apple Watch. Sigana mah Apple ninggali sababaraha hal dina topi, sabab sanaos presentasi sareng video Apple Watch rada lami, aya inpormasi dina wéb anu henteu dibahas, sapertos kamungkinan ngupingkeun musik tanpa kedah nganggo iPhone. nutup.

Merhatoskeun yén éta henteu ngagaduhan konektipitas 3G, kumaha ieu tiasa dilakukeun? Kami henteu terang detil na, tapi Apple Watch kedah gaduh kapasitas panyimpenan anu cekap pikeun nyimpen daptar puter urang sareng tiasa kirimkeun ka headphone Bluetooth kami yén kami parantos nyambung (émut yén éta henteu nganggo jack headphone). Jelas, sababaraha prosés konfigurasi kedah dilaksanakeun pikeun mindahkeun musik éta tina iPhone kami ka Apple Watch. Gosip sateuacan presentasi na nyarioskeun 8GB panyimpenan internal, sanaos dina Apple Keynote teu aya anu disebatkeun perkawis ieu.

Naha fungsi ieu bakal sayogi pikeun aplikasi pihak katilu sapertos Spotify? Atanapi Apple bakal nyéépkeun éta sacara éksklusif pikeun iTunes sareng aplikasi Musik na? Éta bakal janten titik anu saé pikeun Apple Watch, sanaos urang ogé kedah ningali pangaruh sakitar 30 menit playback musik dina batré alat, utamina upami urang gaduh kabiasaan ngalaksanakeunna dina akhir dinten, nalika kapasitas na parantos rada béak. Naon kejutan sanés anu bakal disiapkeun ku Apple pikeun smartwatch na? Kuring pikir yén antara ayeuna sareng peluncuran na di awal 2015, kami bakal neraskeun mendakan hal-hal anyar ngeunaan alat ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lysergio cenahna

    Kuring ngabayangkeun, éta bakal tiasa nyimpen inpormasi, upami latihan sareng éta (kumargi éta kedahna kanggo éta) teras nalika anjeun nyambungkeun sareng iPhone anjeun data éta disingkronkeun pikeun nyimpen éta sareng sésana. statistik