Anjeun moal tiasa nurunkeun deui ka ios 7.1.2

ios-8-ios-7

Butuh langkung lami tibatan anu diarepkeun, tapi waktos anu pikasieuneun parantos sumping: Apple parantos lirén nandatanganan ios 7.1.2, janten teu mungkin deui masang vérsi ieu sistem operasi dina alat kami anu tiasa ditingkatkeun kana ios 8. Dugi ka sababaraha jam ka pengker éta tiasa dilakukeun kalayan gampang, ngalangkungan iTunes, tanpa aya sakedik masalah sareng ngan saratna ngaunduh vérsi. tina parangkat lunak anu cocog pikeun alat kami, tapi henteu sakali deui, sahenteuna sacara resmi.

Peretas terkenal iH8sn0w, panyipta alat anu béda-béda anu ti baheula diidinan diunduh kana versi anu henteu ditandatanganan ku Apple, parantos ngomunikasikeun ieu, sareng ogé nyarioskeun éta ku muka panto pikeun ngaharepkeun: «Ayeuna kasenangan dimimitian«. Salami mangtaun-minggu anjeunna sareng peretas sanés parantos ngintunkeun ngeunaan nurunkeun panataan, atanapi kumaha nurunkeun turun tina hiji vérsi anu teu ditandatanganan ka anu sanés. Tapi kami henteu ngagaduhan inpormasi ngeunaan naha ieu caket atanapi sakadar spekulasi.

Pikeun jalma anu henteu terang persis kumaha sadayana ieu jalan urang tiasa nyarios éta nalika Apple ngaluarkeun vérsi énggal éta bakal lirén nandatanganan anu sateuacana. Tanda tangan ieu diperyogikeun pikeun masang vérsi éta dina alat naon waé, janten prosedur Cupertino ieu mastikeun yén ngan ukur versi ios anu dipikahoyong tiasa dipasang dina alat apel, umumna anu pangénggalna aya pikeun unggal alat. Salaku conto, pikeun iPhone 4 vérsi pangénggalna anu disayogikeun nyaéta 7.1.2, sareng Apple bakal teras-terasan nandatanganana, tapi sanés kanggo sadaya alat saterasna, anu ngan ukur nandatangan iOS 8.0 sareng badé asup ngan ukur ios 8.0.2.

Upami salah sahiji kaunggulan Apple nyaéta nawiskeun pembaruan pikeun alatna salami sababaraha taun,naha batur moal hoyong ngapdet? Kusabab seueur alesan: sabab kinerja alat anjeun langkung saé dina vérsi anu langkung lami, kusabab sacara éstétis anjeun langkung resep vérsi anu langkung lami, atanapi (sareng ieu sabab utama) ngajaga JAilbreak. Hayu urang émut yén ayeuna hiji-hijina Jailbreak anu sayogi dugi ka ios 7.1.2 sareng kami henteu terang iraha bakal aya pikeun ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.