Anjeun tiasa ningkatkeun mémori iPhone anjeun tina 16GB janten 128GB kanggo $ 60

Iphone 6

Sanés sanés waktos anu mimiti sikap Apple dikritik ningkatkeun biaya penjualan iPhones sareng alat sanés anu nganggo tanda tangan anjeun nalika kapasitas memori panyimpenan ningkat. Nanging, éta henteu kirang leres yén éta henteu ngan ukur perusahaan anu ngalakukeun éta. Sanaos kitu, sanaos kanyataanna pikeun kaseueuran teu aya pilihan sanés ngalangkungan kotak, nyatana di pasar Shenzhen, aya. Nyatana, anjeun tiasa ngagentoskeun komponén iPhone 16GB pikeun ngajantenkeun janten iPhone 128GB kalayan harga $ 60. Hurung alus kan?

Pangsaéna tina ideu ieu, henteu diijinkeun ku Apple tangtosna, sareng anu ayeuna ngan ukur aya di Cina aya hubunganana sareng gampangna prosedur sareng résiko nol anu aya. Naon deui, anjeun tiasa nyandak éta sareng ningkatkeun mémori iPhone anjeun dina sababaraha menit sareng henteu hariwang ngeunaan nyimpen data. Tapi kumaha ieu sadayana tiasa dilakukeun? Naon rusiah Shenzhen ngamaksimalkeun mémori iPhone anjeun tanpa aya kajadian anu goréng pikeun terminal anjeun sareng ngahémat anjeun sababaraha euro?

Di pasar Cina aranjeunna sanggup ngarobih chip dina ngan satengah jam 16GB panyimpenan iPhone aslina sareng ngagantikeunana nganggo mérek 128GB Toshiba. Justru kusabab prosedur gancang sareng biaya bagian-bagianna, hargana tetep sahandapeun 60 dolar anu anjeun kedah mayar. Dina waktos ayeuna, iPhone terakhir anu tiasa dilakukeun manuverna nyaéta iPhone 6. Formula henteu ngan ukur tiasa dianggo kalayan mémori iPhone anjeun, tapi éta lumaku pikeun alat sanés sapertos iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Dimana halaman pikeun mesen na? Abdi resep. Hatur nuhun.

  2.   manolo cenahna

    Kuring ningali yén jalma-jalma henteu acan maca berita sacara jero….

    Ngobrol ngeunaan Shenzhen, Cina, tiasa nyandak éta…. teu aya halaman anu didamel kanggo na. Maca ogé henteu mahal teuing….

  3.   Manda Guevs cenahna

    Janten? Upami halaman wéb ieu henteu kabaca ku Cina, naha nempatkeun naon waé anu ngan ukur tiasa dilakukeun di Cina?

    1.    Kyro cenahna

      Kusabab upami tiasa dilakukeun di Cina, éta tiasa tungtungna dilakukeun di dieu. Salaku tambahan, pikaresepeun pikeun ningali yén ngarobih gudang tina 16GB janten 128GB saleresna hargana € 60 (kirang, pasti), nalika di Apple aranjeunna kuku anjeun 200 ...

      Tulisan anu saé - numutkeun kuring—, Cristina :)!

  4.   Bubo cenahna

    Nalika éta tiasa dilakukeun di Spanyol, bejaan kuring, upami kuring kedah angkat ka Cina kanggo ngarobih mémori, langkung mirah mésér iPhone anyar kalayan kapasitas maksimum

  5.   Aitor cenahna

    Naon omong kosong omongan indung kuring

    1.    Cocacolo cenahna

      Sapertos DIRI. Hiji dua tilu, jawab deui.

  6.   Alejandro cenahna

    Ieu goréng pisan, langkung saé janten aman sanajan hargana anjeun 200 dolar tibatan mayar 60 kanggo hal anu anjeun henteu terang naha éta bakal mangaruhan perangkat keras sareng sistem parangkat lunak iPhone anjeun

  7.   Diego cenahna

    Tulisan anu saé, saé terang hal anu henteu tiasa dilakukeun sareng ayeuna na. kitu lakukeun di sisi séjén dunya

  8.   Aitor Aleixandre Badenes cenahna

    Demi Gusti, yén Cina ngalirkeun manual pikeun ngalakukeunana ka chinowers of booths now!

  9.   Aitor Aleixandre Badenes cenahna

    Ieu pidéo kumaha aranjeunna ngalakukeun éta ... https://www.youtube.com/watch?v=2bGb5AOwp44