Anker ngaluncurkeun cincin magnét anu ngajantenkeun kasus MagSage cocog

Dunya asesoris henteu pernah lirén kagum urang. Aya sagala jinis: nyertakeun, protectors, ngarojong, lénsa tambahan, naon anjeun tiasa mikir. MagSafe iPhone sumping pikeun nyandak asesoris ieu ka tingkat anu langkung luhur, sareng ayeuna urang tiasa nganggo magnet iPhone urang pikeun nganggo pangecas MagSafe, mangpaat nalika urang hoyong mastikeun yén iPhone urang dicas, atanapi nganggo magnet dina pangrojong. pikeun mobil iPhone contona. A MagSafe yén produsén aksésori geus nyaho kumaha carana make satisfactorily, tur éta yén kami geus ngahontal titik dimana aranjeunna launching cingcin magnet ku kituna urang bisa make eta kalawan sagala hal. Anker nembé ngarilis Anker 310 na, cincin anu cocog sareng MagSafe pikeun dianggo sareng aksésori naon waé.

Ayeuna éta henteu sayogi di Spanyol tapi moal lami deui. Anjeun tiasa manggihan eta dina Amazon Amérika pikeun $ 7.99s, harga pikeun cingcin logam kalawan magnet éta Éta bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo kasus naon waé sareng MagSafe ti Apple sahingga ngamungkinkeun alignment sampurna alat jeung asesoris séjén cocog sareng MagSafe. Cincinna ngagaduhan bagian napel anu urang kedah "nempel" dina panutup luar, sareng tiasa dianggo deui sakumaha anu dituduhkeun ku Anker. 

Memang bener éta teu jadi elegan sakumaha cingcin sarupa séjén anu anjeun tiasa mendakan tina merek sapertos Spigen saprak dina hal ieu éta bodas sapertos cincin anu urang tingali dina kasus Apple transparan. Tapi pikeun harga anu dipiboga sareng kamungkinan anu sayogi dina Amazon, éta ngajantenkeun pilihan pikeun mertimbangkeun. Bahan luar cingcin nyaéta silikon ku kituna bakal ngajaga pasualan anjeun sareng permukaan dimana anjeun nempatkeunna tanpa karusakan.. Sareng anjeun, Naha anjeun nganggo iPhone MagSafe? Naha anjeun nganggo éta pikeun ngecas atanapi ngamangpaatkeun média magnét?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.