Anker PowerCore 5K Review Batré Magnetik

Kami diuji batré éksternal MagSafe cocog, Anker PowerCore 5K, alternatif anu hadé pikeun batré MagSafe Apple, kalayan kapasitas anu langkung ageung tibatan ieu sareng ogé sapertilu tina harga na.

Sanaos ningkatna batré iPhone, panggunaan batré éksternal masih diperyogikeun dina sababaraha waktos. Ampir penting pikeun iPhone Mini, disarankeun pikeun normal sareng Pro, sareng kadang mangpaat pikeun Pro Max, ngagaduhan alat anu ngajamin yén batré iPhone anjeun bakal awét dugi ka akhir dinten bahkan kalayan panggunaan anu intensif tiasa ngahémat anjeun «kahirupan ' sering. Sareng ku munculna sistem MagSafe batré leutik anu magnetik nempel kana iPhone anjeun mangrupikeun salah sahiji sumber anu pangsaéna. Apple ngagaduhan batré MagSafe nyalira, anu urang marios dina tautan ieu, tapi hargana pareum pikeun seueur jalma. Dinten ieu kami diuji batré Anker PowerCore 5K, anu sapertilu tina harga na nawiskeun kami kapasitas anu langkung ageung sareng kinerja anu sami pisan.

Desain kompak

Desain na anu anjeun ngarepkeun pikeun batré éksternal, teu aya anu teu biasa. Didamel tina plastik kalayan permukaan anu henteu dieunakeun, ayeuna ngan ukur aya hideung, sanaos bakal aya anu sanés dina katalog. Ukuranana mirip pisan sareng batréna MagSafe Apple, sanaos rada kandel. Beurat na nyaeta 133 gram, anjeun moal ngagaduhan masalah sahenteuna pikeun mawa éta dina saku, kantong atanapi ransel unggal dintenna pikeun ngagunakeun éta iraha anjeun peryogi.

Éta ngagaduhan sambungan USB-C, anu dianggo pikeun ngeusi ulang (sakitar dua satengah jam kanggo ngeusi batre pinuh) sareng ngeusi batre alat sanés ngalangkungan kabel. Upami anjeun nganggo pilihan ieu, kakuatan ngeusi batre nyaéta 10W. Jelas, cocog sareng MagSafe, éta ogé carjer nirkabel, tapi dina hal ieu kalayan kakuatan 5W (sami sareng batré MagSafe Apple). Éta hartosna yén ngamuatna deui nyaéta laun, rada laun. Watesan ieu ditumpukeun salaku ukuran kaamanan pikeun nyegah ngarusak batré iPhone ku panas teuing. Éta sanés batréna pikeun ngeusi batre gancang iPhone anjeun, éta pikeun anjeun ngantepkeun salami anjeun meryogikeunna supados batréna diisi sakedik sakedik.

Tahanana kuat ku sistem MagSafe, sanaos sapertos aksésorisna anu kuring parantos nyobian, langkung saé nalika éta dibawa sampul tibatan tanpa éta. Tanpa panutup batréna diputer, sareng ku cara némpél gurat tiasa dipisahkeun. Nalika anjeun nganggo koper (MagSafe kompatibel) cekelan langkung kuatSadayana raoseun langkung aman sareng anjeun tiasa nyandak iPhone tina saku anjeun kalayan kasus éta tanpa sieun éta bakal pareum (salami anjeun henteu nganggo jeans ketat, tangtosna). Nanganan iPhone nganggo batréna rada raoseun, éta sanés masalah anu utami, utamina upami urang ngémutan tujuanana nyaéta ulah béak batré.

Bédana sareng Apple

Kapasitas batréna, namina nunjukkeun, nyaéta 5.000mAh. Éta langkung ti cukup kapasitas pikeun ngeusian ulang mini iPhone 12 sareng anjeun bakal ngagaduhan sésa, anjeun ampir tiasa ngeusi ulang mini 12 sareng 12, sareng anjeun bakal tetep 70% langkung atanapi kirang ku iPhone 12 Pro Max. Éta pastina langkung sanggup tibatan batré Apple aslina, sanaos kami ngulang, rada ageung.

Éta ngagaduhan sababaraha LED anu nunjukkeun tingkat batréna sésana, hal anu kuring sono pisan dina batré Apple. Anjeun pencét tombol daya sareng mariksa sabaraha biaya anu ditetepkeun ku batréna, hal anu nganggo Apple ngan anjeun tiasa lakukeun upami anjeun nyambungkeun batréna kana iPhone. Salaku tambahan, tombol kakuatan éta dipaké pikeun ngendalikeun ngeusi ulang iPhone. Éta sanés aki "tempat sareng ngeusi ulang", anjeun tiasa nempatkeun kana iPhone sareng henteu ngeusi ulang upami anjeun hoyong. Detil alit ieu kanggo seueur hal anu mendasar, prihatin yén iPhone-na nge-recharge deui tanpa aranjeunna sanggup ngalakukeun nanaon ... ogé enya, aranjeunna tiasa teras ngaleungitkeun batréna sareng éta waé.

Pendapat editor

Batré Anker PowerCore Magnetic 5K nawiskeun kami kapasitas ngeusian pinuh pikeun kaseueuran modél iPhone kalayan ukuran anu ringkes pisan. Sanaos laju recharging lambat (5W), kamungkinan ngagunakeun kabel pikeun nge-recharge alat sanés, LEDs ngecas sareng tombol kakuatan mangrupikeun elemen anu ngabédakeun éta ti batré Apple resmi, sareng upami urang nambihan ieu hargana ngan ukur € 39 di Amazon (link), mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun anu hoyong cadangan pikeun iPhone dina waktos anu nungtut nalika batréna diperes sapinuhna.

PowerCore Magnétik 5K
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
39
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kompak sareng hampang
  • MagSafe cocog
  • LEDs pikeun nunjukkeun batréna sésana
  • tombol kakuatan
  • USB-C pikeun ngecas kabel
  • Kapasitas 5.000 mah

Kontra

  • 5W kakuatan kalayan ngecas nirkabel

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.