Anu pangalusna tina Surface ayeuna dina iPad hatur nuhun ka Logitech

logitech-block-keyboard-case-ipad-2

Abdi kedah ngaku yén Kuring kantos caket kana Microsoft's Surface: keyboard anu kanggo nyeratna tanpa kasusah, portabilitas alat anu tiasa urang anggo pikeun ngalakukeun sababaraha hal tanpa watesan, pangrojong tukangna nempatkeun éta dina posisi anu paling nyaman pikeun kami, panunjuk ... Sanaos éta leres yén upami urang nyarioskeun seueur tugas, versi anyar ios 9 bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun hal éta tanpa masalah, sahenteuna dina modél anu paling modéren, sésana aspék anu kuring resep ayeuna teu tiasa sahenteuna ku Apple.

Tapi hatur nuhun ka Logitech, urang tiasa kéngingkeun kasus anyar anu nembé dikenalkeun, Logitech Block, anu ku urang tiasa tambahkeun keyboard (dipasang ku magnet kana alat) sareng sarung pelindung sareng nangtung pikeun nempatkeun alat urang dina kacenderungan anu saluyu sareng kabutuhan urang. Ogé upami urang dok set, nurunkeun iPad kana keyboard, urang mendakan alat anu sami pisan sareng Microsoft Surface 3 tablet / laptop.

Kualitas jalma di Logitech boh pikeun ngararancang kasus sareng pikeun nyiptakeun keyboard saur kuring nyaéta saluareun ragu. Keyboard pamungkas anu kuring tiasa nyobian tina perusahaan nyaéta Key-to-go, tahan ka cairan, ukuran keyboard anu saé, touch, perjalanan konci, ergonomis ... hal anu urang biasa.

Tapi parantos nempatkeun mésér kibor pikeun iPad, hal anu paling disarankan sareng nyaman nyaéta panutup anu ngagaduhan keyboard sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun set anu gampang diangkut. Boh union tina panutup alat sareng keyboard sareng panutupanana pikeun ngagabung sareng kadua alat, dilaksanakeun ku magnet, anu ngajamin urang kaamanan anu cekap supados henteu sieun kabuka nalika urang ngangkutna.

Nangtung tukangeun Logitech Blok urang tiasa nempatkeun tina 20 dugi 70 derajathenteu paduli naha keyboard napel na alat atanapi henteu. Perlindungan kasus ngajaga alat urang tina tetes teu kahaja. Sakumaha kajantenan ku kibor pangénggalna ogé ditepikeun dina IFA di Berlin, pabrik parantos milih nambihan aki-aki anu henteu tiasa dieusi deui. Dina hal ieu keyboard ieu didukung ku dua aki tipe CR2032 Aranjeunna henteu mastikeun sataun hirup batré bébas masalah.

Kayaning kaseueuran kibor anu didesain pikeun iPad, dina jajaran luhur kami mendakan seueur jalan pintas kana potongan ios anu khas, sapertos Siri, playback musik, multitasking, tombol konci ... Dina baris salajengna urang mendakan jajar nomer sareng desain tradisional dibarengan ku karakter khas anu dipajang dina ukuran anu saé. Ngeunaan kibor, sabab kajadian sareng seueur modél pabrikan ieu, ngamungkinkeun urang nyerat téks panjang tanpa ngarareunah atanapi kurva diajar anu panjang pikeun adaptasi kana ukuran keyboard sareng konci na.

Kibor Logitech Block ayeuna ngan ukur cocog sareng iPad Air 2Bobotna 645 gram sareng ukuran 251,5 mm panjangna, 184,5 mm jangkungna 22 mm. Sambunganana dilakukeun sapertos biasa ku Bluetooth, éta ngusir cairan upami tumpahan teu kahaja sareng ngagaduhan LED dina keyboard kanggo nunjukkeun operasina. Blok Logitech dibanderol $ 129.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.