Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

logo-news-iphone

Salah sahiji topik anu paling narik perhatian Éta parantos janten Smart Battery Case, anu nganggo batré sareng anteneu terpadu que ngamungkinkeun urang manjangkeun umur batre tina iPhone 6 / 6s urang tanpa kedah ngaliwatan colokan, upami alat urang parantos aya dina zona beureum batréna.

Gancang iFixit parantos ngabongkar alat pikeun nunjukkeun ka urang, aya anu parantos umum di unggal alat anu diproduksi ku Cupertino, éta ieu moal tiasa dibenerkeun, sanaos upami urang tiasa ngagentos batréna, segel anu nutupan batréna henteu tiasa digentos ku retakan supados kéngingkeun aksés, sabab éta henteu tiasa dilakukeun sanés.Neruskeun guyonan bongkokan Case Batré Cerdas, jalma-jalma ti LG sareng Asus parantos ngaluncurkeun sababaraha iklan dimana aranjeunna pikaresepeun tina umur batre iPhone 6 / 6s sareng kabutuhan pikeun nambihan punuk ieu gaduh batréna cekap kanggo bérés dinten.

Warta sanés anu parantos narik perhatian anu langkung seueur nyaéta headphone kalayan sambungan kilat yén Apple nawiskeun di Toko Apple di Amérika Serikat sareng Kanada pikeun harga anu langkung luhur tibatan iPhone nyalira.

Nalika sakedik langkung sabulan saatos peluncuran Apple TV, App Store alat ieu parantos dipiboga langkung ti 2600 aplikasi, dina tingkat pertumbuhan mingguan 500 aplikasi / gim anyar. Ngamangpaatkeun jumlah aplikasi anu datang ka App Store, Apple nembé nunjukkeun iklan anyar anu nunjukkeun aplikasi anu sayogi sareng naon anu bakal datang ka Apple TV generasi kaopat.

Neruskeun sareng Apple TV, batur sapagawean urang Miguel ngajelaskeun alesan na kunaon henteu nganggap yén Apple TV generasi kaopat tiasa dianggap salaku konsol anu tiasa dianggo, salaku réspon kana tulisan batur sapagawean dimana anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun alat anu saé pikeun mikaresep kaulinan waktos ageung.

Tungtungna urang kedah nyarioskeun ngeunaan Jailbreak, saprak rumor parantos mimiti kaluar anu ngaku éta Pangu parantos ngagarap Jailbreak anyar pikeun ios 9.2, que parantos sacara resmi ngahontal sadaya pangguna sareng pembaruan pikeun Apple TV sareng Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.