Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

logo-news-iphone

Minggu ayeuna urang parantos mendakan langkung seueur ngeunaan iPhone SE, baheulana kawanoh salaku iPhone 5se sareng asalna salaku iPhone 6c. Leres pamiarsa anu dipikacinta, sigana tungtungna IPhone 4 inci anu anyar bakal disebat iPhone SE, ngaran geulis awon, hal sakumaha aranjeunna. Rendering anu munggaran sapertos kumaha iPhone SE Éta anu dibocorkeun sababaraha dinten ka pengker ku 9to5Mac sareng tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun bagian luar anu sami tina iPhone 5s, kecuali tombol pareum / bobo, anu aya di belah katuhu.

Salaku tambahan, nalika kami parantos mastikeun tanggal 15 Maret pikeun presentasi iPhone sareng iPad anyar, sigana tanggal éta parantos ditunda dugi ka 22 Maret, janten urang henteu terang deui iraha iPhone anyar bakal dijual. Pikeun engké nyarios yén 9to5Mac's Mark Gurman gaduh kontak langsung sareng Apple. Kumaha waé ogé.

Sareng upami éta henteu cekap, iPad Air 3 moal disebat ogé. Tétéla alat anyar ieu, anu bakal ampir salinan iPad Pro, éta bakal disebat iPad Mini Pro, anu paling logis ngémutan spésifikasi na. Minggu ieu salian ti warta anu aya hubunganana sareng iPhone sareng iPad, kami ogé parantos nyarioskeun Andalannya anyar Samsung, Samsung Galaxy S7.

Dina Actualidad iPad kami parantos ningalikeun anjeun babandingan Tujuh hal anu Galaxy S7 sareng iPhone henteu, sanaos sababaraha urang Galaxy anyar ieu henteu hirup sesuai sareng anu kuring ngarepkeun. Pilihan anu urang moal mendakan dina Samsung anyar nyaéta kamungkinan tiasa nyaangan logo ti perusahaan Koréa, saolah-olah urang tiasa ngalakukeun logo apel apel.

Minggu ayeuna, supados henteu bénten-bénten, urang ogé parantos nyarioskeun perkawis konsep dsareng iPhone anu janten iPad jeung ios 10 konsép munggarandi mana Teknologi 3D Touch parantos dioperasikeun di Pusat Kontrol, mikeun utiliti anu anyar pisan praktis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.